Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 405
  • 783
  •   1
Отговори
# 255
МомичетА, някоя има ли опит с мистериозните кутии на pink panda! Много ми е любопитно какво може да се очаква и дали си заслужават.

# 256
  • SF

На Jorgobe използвам също и мицеларната вода, която е страхотна + крем за ръце и пилинг гел за лице пак от кутия. Засега за мен Jorgobe нямат слаб продукт

Този пилинг не мога да разбера как точно се ползва.

# 257
Според мен Пинк Панда си слагат продукти от тяхната си марка,има unboxing на тези торбички в YouTube.Но не знам дали са безплатни към поръчка за определена сума или могат да се купят без условие

# 258
Скрит текст:

На Jorgobe използвам също и мицеларната вода, която е страхотна + крем за ръце и пилинг гел за лице пак от кутия. Засега за мен Jorgobe нямат слаб продукт

Този пилинг не мога да разбера как точно се ползва.

Аз го използвам както е указано в сайта им:
Apply a thin layer 2-3 times a week, ideally in the evening. Avoid the eye area. Do not rinse off. Following the treatment, your skin will be more sensitive to UV radiation, so always use a sunscreen during the daytime. pH 3.8.

Или иначе казано - намазвам и заспивам Grinning

# 259
Какво има в кутията на Белбокс. Чудя се дали да я взема или да я върна.

# 260
Какво има в кутията на Белбокс. Чудя се дали да я взема или да я върна.
Ето тук е разкрита. Не са мои снимките.
https://www.facebook.com/groups/6595172880512014/permalink/6644383865590915/
Ето я и Прити бокс:
https://www.facebook.com/groups/6595172880512014/permalink/6644622758900359/

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 11:30 от OliaMirchovska

# 261
И аз използвам гела с гликолова киселина на Jorgobe. Вечер след измиване на лицето само с вода и след като изсъхне намазвам гела и си лягам. 🤣 Спрях го сега, защото използвам азелаинова киселина и май не може заедно да се ползват 😅

Ще кача снимка от кутията за януари на Белбокс от днес 🥰

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 18:24 от bubanka

# 262
  • Видин
Със силно смесени чувства съм за Белбокс. То е ясно, че звездата е Ми Аманте. Ама другото не само, че ми е излишно, а и никак не ми е уау. Плюс - колко усти трябва да имам, че да слагат през 2 месеца молив за устни 😂 и залагам за следващия месец, че ще има руж или хайлайтър 😁😁😁

# 263
@amanita - повечето моливи толкова се трошат и размазват, че едва ли някой стига дори до половината. За това ги слагат често по кутиите.

# 264
Още не съм си получила Белбокс, но видях съдържанието. 50/50 съм, и също се чудя защо пак има молив за устни при положение, че в кутията за Ноември също имаше? Надявах се на червило, или гланц, изобщо не очаквах, че ще се изложат пак с молив.

# 265
⭐ SNEAK PEEK ⭐ Skin Chemists London в Good Box #януари! Този месец, ще те зарадваме с луксозна и различна терапия за лице, превърнала се в тотален BEST SELLER на марката. 🤩

🥭 Издаваме ти, че тя е заредена с екстракт от тропическата папая, а продукта, който сме подбрали за теб ще накара кожата ти да изглежда и да се чувства свежа, сияйна и мека, като кадифе. 💖

🇬🇧 Skin Chemists е марка за луксозна козметика базирана в Лондон, с корени още от 18-ти век, а продуктите базирани на натуралната грижа за кожата, са известни с голямата си ефективност и доказани резултати. 🤩

🤗 Вълнуваш ли се?

🎉 Не пропускай да поръчаш кутията за януари на https://goodbox.bg/product/good-box-yanuari-1

# 266
Аз много харесвам ми аманте, но се бъркам - това розовия крем ли е или някакъв нов?

# 267
Bellebox си имат, апропо, черен списък. Бяха първата абонаментна кутия, която някога поръчах, преди години. После след години, пак взех нещо за мен си, имаше някакъв проблем с него и ги нахейтих, беше май за някакъв крем. След време, приятелка ме помоли да й поръчам кутията им за техният последен рожден ден и да я пратя до Германия, не я изпратиха. После, имаха някакъв специален едишън, пак не го изпратиха.
И вече, каквото и да поръчам не го пращат.  Съответно, или ги възхвалявайте колко са ненормално яки или рискувате да не ви пратят нищо никога.  Ако ви пука, разбира се. Joy

# 268
🎉 SNEAK PEEK #2 🎉 В кутията за #януари ще откриеш най-новия продукт на любимите So Simple Cosmetics, който ще се превърне в неизменна част от ежедневната ти рутина за красота! 🤩

Ще издадем, че е формулиран на основата на безценното за кожата #безсмъртниче, което:

👩 Подмладява, овлажнява, почиства и ревитализира кожата
🧬 Стимулира производството на колаген
✨ Придава здравина и еластичност
🪶 Предотвратява дразненето на кожата и успокоява зачервената, чувствителна кожа
🤸‍♀️ Изглажда тонуса и текстурата на кожата

Нямаме търпение да те запознаем с всички продукти от януарската кутия!
👉 Виж повече и поръчай кутията на https://goodbox.bg/product/good-box-yanuari-1

# 269
Това за черния списък на Белбокс не го знаех. Предполагам зависи колко голям и публичен е бил хейта, но пак за лошо ревю не го разбирам толкова.

За невзимане на пратки го подкрепям. Варвам, че има специално място в ада за хора, които поръчват нещо, а после не го взимат без да се обадят да предупредят.😅😅

Общи условия

Активация на акаунт