Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 96 423
  • 783
  •   1
Отговори
# 285
@Tsugumi_ - последното нещо, което съм е нелоялен клиент. Имам за времето назад над 100 кутии и от Кибрит, Белбокс, Френчбокс, БгБокс, БелБокс, Лейдибокс, че дори и ПритиБокс. Единственото, което мога да кажа към Белбокс и е похвално, че от самото начало, абонаментната кутия си е 24.99лв. не е мръднала с лев. Останалото е излишна дребнавост. И много се радвам, че манията ми по три-четири кутии на месец, отмина. Сега ги взимам избирателно. И повече от чужбина, макар да имам поръчан Кибрит. Благодаря за снимките на потребителката Галина Енчева, която я качи.

Аз никъде не Ви коментирам, писах за политика на сайтове. Няма нужда от лични коментари и обяснителен режим.

# 286
И аз съм доста хепи от Кибритчето. Всичко ще е от полза. Само за спиралата малко се чудя

# 287
Мен пък не би ме успокоявало ако дадена кутия стои на една и съща цена при инфлация над 5%-10%-15%. И 30 и 35 лв бих дала стига да има хубави продукти вътре. Щом стои на една цена, много е вероятно да се правят компромиси за продуктите или да има много хубави продукти, които заради 2-3 лв. не са услели да влязат в цена и няма как да ги пробваме. Все едно да очакваме още да има банички за по 20 ст. Ми няма как да стане.

Мен пък ме е яд, защото все се каня на Белбокс, но нещо ме отказва в продуктите. Не ми харесват. Предпочитам повече да дам, за нещо по-хубаво.

# 288
Здравейте! След цялото фиаско с цената на кутията с Орфеус, може ли някой поръчал я да даде отзив за продуктите, че пусто любопитство. Simple Smile

# 289
Здравейте! След цялото фиаско с цената на кутията с Орфеус, може ли някой поръчал я да даде отзив за продуктите, че пусто любопитство. Simple Smile
Надявам се някой да даде отзиви и за коледната кутия на Кибрит.

# 290
Коледната е супер! Най-много ми харесват околоочният ,маската за лице  на мазило и дневният крем на wooden spoon  -топ са ! Тоникът на мазило и серумът на Шимани не са нищо кой знае какво...

# 291
Кажете нещо за Lady box. Преди Коледа поръчах продукт от магазина им и оттогава - нищо. Читави ли са въобще или да не чакам?

Аз също имам поръчка от декември (Lady box). Няма никаква обратна връзка.  Поръчката е приета и до там Sad

# 292
Всички ли си получихте Bellebox? Като нищо и аз да съм в черният списък защото нямам кутия. Един път поръчах кутия и хич не ми хареса, че са предимно мостри и на имейла им писах защо си прекратявам абонамента. Миналият месец си пуснах пак абонамент за да пробвам продукта за коса. Но и да не я получа кутията няма да е загуба, защото не ползвам гримове, а другите 2 продукта не ми трябват. Ако не бъркам имаше около очен крем на тази марка и не беше нищо особено.

GoodBox 4 ли продукта разкриха?

Вчера все пак получих кутията, но нощният крем е със срок 01/2023, ако това горе е срока на годност....Понеже тук бяха коментирани тези срокове и се загледах, амии те затова явно ги слагат. Миаманте поне е до 2025г.

# 293
  • Бургас
Аз се радвам на продуктите, а някой друг на самата кутия.

# 294
Кажете нещо за Lady box. Преди Коледа поръчах продукт от магазина им и оттогава - нищо. Читави ли са въобще или да не чакам?

Аз също имам поръчка от декември (Lady box). Няма никаква обратна връзка.  Поръчката е приета и до там Sad

Много са несериозни от Lady box.

# 295
Аз пък да похваля екипа на GoodBox. Писах им тази сутрин, че имам проблем с дневният крем на Dr.H (помпичката му не работи). Отговориха ми супер бъро. Свързаха се с мен и по телефона, бяха много отзивчиви, извиниха се, въпреки че вината реално не е тяхна. Обещаха ми комплимент със следващата кутия и така ...

# 296
Дневният крем на Dr H е тоолкова хубав, тип гел, с лек и приятен аромат. Първият път като натиснах помпичката и една пластмаса изхвърча, оказа се че има "тапичка" отпред, която не бях забелязала. Проверете ако вече не сте го направила.

# 297
Благодаря за съвета, всичко махнах отпред. Два дни го мъча, но нищо и нищо не излиза от него. Усеща се тежък, че е пълен, но .... не и не.

Дневният крем на Dr H е тоолкова хубав, тип гел, с лек и приятен аромат. Първият път като натиснах помпичката и една пластмаса изхвърча, оказа се че има "тапичка" отпред, която не бях забелязала. Проверете ако вече не сте го направила.

# 298
  • Бургас
Разглобете го, за да видите какво се случва.
Махате първо лъскавата част, тя е малка и притиска флакона да стои в красивата опаковка.
След това бутате нагоре издадената част, която представлява отвора, откъдето трябва да излезе кремът.
Като пълнител е, даже може евентуално да се развие.

# 299
Благодаря, ще опитам. Дано се получи, нощният беше чуден .... така ми се иска и този да успея да полвам Sad

Разглобете го, за да видите какво се случва.
Махате първо лъскавата част, тя е малка и притиска флакона да стои в красивата опаковка.
След това бутате нагоре издадената част, която представлява отвора, откъдето трябва да излезе кремът.
Като пълнител е, даже може евентуално да се развие.

Общи условия

Активация на акаунт