Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 95 362
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Кибрит са разкрили малко продукти:

# 541
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наскоро намерих продуктите на Сафф из резервите,които също поръчах покрай вайба на специалната кутия.
Изразходих лосиона за тяло - чудесно ухае и до там.Никаква хидратация,никакво омекотяване на кожата,уханието не се задържа дълго. С вода да се мажа,ще има повече ефект.
Сметнах,че щом с един крем за тяло не могат да се спрявят,то и продуктите им за лице ще са на същото ниво.
Вмомента използвам серума за гушата,на лицето абсурд да го сложа.
За тонера имам най-много надежди да е приличен продукт,но като ви чета,дори няма да го тествам.

Много ми е интересно как като излезе някаква кутия,тук се започват едни хваления,едни чудеса.. а реално въобще не стоят така нещата.Звучи ми като подстрекателство да им купуваме боклучетата от кутиите.

# 542
GoodBox пуснаха специалната им кутия

https://goodbox.bg/page/kutiya-you-are-beautiful

Не е лоша, но ще я пропусна.

# 543
  • Пловдив
Аз си бях дала пауза от кутии и не знаех, че Saff са били в кутия. Покрай всички хвалебствия и превъзнасяния си ги поръчах от сайта с 20% отстъпка.  Серума мирише божествено, и в началото ми действаше супер. Можех да не слагам крем дори след него. Но след време започнах да усещам сухота след серума. А порите ми се напълниха с блестящи частици и когато се гледах на дневна светлина от близо много ме дразнеше този фон брокат. Тонера изобщо не ми хареса как мирише. Околоочния беше нищоправещ. Иначе външната хартиена опаковка изглежда много луксозно.
Добре, че все още са звезди и успях да ги продам на половин цена набързо.

# 544
Има много доволни от Saff, които си ги ползват с години без никакви проблеми. Явно е до кожа.

# 545
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Не ми харесва.Цената е прилична. Мислих да поръчам на майка ми за 8-ми март.
Боди крем за тяло - 100 мл.. това на мен ще ми стигне точно за 10 дни мазане.

Кибрит и те с поредната измислена марка на продукти за 2 евро бройката,които обявяват за Уау,луксозни,иновативни,скъпи.Серумчета за 200 лв, кремчета за по 100лв и хората се връзват. Аз питам като са им толкова добри марките,защо се продават само в кутии или в тяхните сайтове(където никой не ги купува)? Защо ги няма в мрежите на парфюмерии и супер маркети,защо никой не ги е чувал и виждал..
В един ДМ отидете,хем цените като цени,хем марките си застават зад името и магазините.

# 546
  • Пловдив
Точно заради тези нечувани марки с измислени цени преди време се отказах от абонаментните кутии. За тези 60 лв мога да си купя качествена козметика от аптеката. Мислят ни за балъци. Вече поръчвам кутия само, ако много харесам някой продукт и съм готова да го купя на цената на кутията, останалото винаги е пълнеж и рядко ми върши работа.

# 547
Момичета, аз много харесах някои неща на Сафф и не съм имала никакъв проблем с тях. Тонерът е страхотен и според наистина си струва. Серумът от кутията на Кибрит с тях също беше много хубав, лосионаи ексфолианта за тяло ги обожавам, даже ексфолианта го ползвах за лице и много ми харесваше. Твърде е фин за тяло, а лице ми беше идеален. Околоочният също много ми харесва. Измивният гел пък (мицеларен май беше), беше направо отврат🤢. Някак консистенцията му не беше хомогенна, направо ужасен… но проблем с тях не съм имала.
Колкото до специалната Good Box- никак не ме съблазнява. Нищо специално и интересно, но аз така съм се затрупала, че трудно нещо ме интригува. А идеята за парфюм в кутия никак не ми допада. Не разбирам как ще се хареса един аромат на повечето хора. Абсурд!
За март съм поръчала bgbox заради разкритите продукти, даже от Калиначи си взех часката за коса и скалп и шампоана, който са страхотни! и нощен крем за лице, който още не съм пробвала.
Поръчах и мартенската Хей Беа, заради околоочния на Goodall- или крема или пачовете ще са.
Сега чакам Кибрит да видим каква ще е специалната и така…

# 548
Точно заради тези нечувани марки с измислени цени преди време се отказах от абонаментните кутии. За тези 60 лв мога да си купя качествена козметика от аптеката.
Това е така, на тези кутии са чудесни за подаръци.

# 549
Ох, не съм сигурна, че стават и за подаръци. Ако ще ми подаряват козметика, бих предпочела ваучер, защото хората не са длъжни да знаят какво ползвам и какви драми имам с кожата си. Подарявали са ми козметика, уж висок клас и тн, но съвсем не за моята кожа.  
Имам Beauty Rituals и бебешката на кибрит. Като гледам разни коментари из нета се чудя аз ли не съм в ред, или доволните са със супер универсалните безпроблемни кожи. Бебешката е с продукти на  wooden spoon, няма толкова прехвалена марка. Уж био, уж еди си какво шампоана пари на очите, крема против подсичане направи алергия на детето, а крема за тяло мирише страхотно, но до там. Със слънцезащитното не се разбрахме и така. Единственото хубаво в тази кутия, е зайчето.
Beauty Rituals е посредствена, та дрънка. Маската за коса мирише чудесно и върши работа колкото всяка друга рандъм бюджетна марка. Крема на wooden spoon мирише на аптекарски, от тези които майка ми навремето ползваше за пигментните петна и не виждам никаква полза от него, освен, ако това, че кожата ми ставаше като намазана с олио, не се брои за положително. Не усетих нищо различно и с околоочния на Саф. Все едно не съм се мазала.
Даже, когато обяснявах, че не съм доволна от продуктите и в двете кутии, ме е гледаха учудено, защото бяха с продукти, от които "всички" са доволни и много хвалят.
Сега съм в чуденка за Миланеси-то.

# 550
  • Бургас
Добре че писахте за шафрана, че може да раздразни чувствителна и суха кожа.
Няма да рискувам.
С гликолиева киселина и ретинол също не рискувам.

# 551
Впечатлението ми от Миланези е, че продуктите са за много мазни коса и кожа. Имала съм шампоан и балсам с чудесен аромат, но много изсушаващи. Крио гелът за крака го харесвам, но нямам навик да ползвам такива продукти.

# 552
На Миланези ползвам скраба - малко ми е като стоителна замаска. Не ми допада, но шампоана и балсама ми харесаха. Много жива и мека ми направиха косата.

# 553
Аз си купих изданието на Кибрит SWEET DREAMS BY DEA.VIBES. Мога да кажа хубави думи само за почистващия балсам. Наистина много ми хареса. Серума за 185 лв. постоянно се излива (мразя водни серуми в тубички). Нощния крем на SAFFRE може би е причина за появата на пъпки. Всеки път като го ползвам забелязвам появата им. Определено аз не съм доволна от тази кутия.

# 554
Момичета, много благодаря за инфото Flowers Tulip Отказах се и няма да рискувам.

Общи условия

Активация на акаунт