Абонаментни кутии в България - Тема 27

• 94 575
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
Дай да я видим!

А и никой не показа Кибрит.

Показвам Кибрит! ❤ Честит празник, дами!

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 10:34 от Kiwito12

# 721
За пръв път изобщо си поръчвам кутия, избрах Pretty Box заради парфюма и бг козметиката, но мисля че няма да повторя.
Да се нарече траен е пълна подигравка а капачката се строши на второто отваряне. Самата бутилка тече. За аромата да не говорим
Simple Smile да не говорим колко съм гневна, че дадох близо 50лв за тези буклуци

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 14:05 от Ghost Quartz

# 722
Честит празник мили дами  и аз минавам да кажа ,че днес получих кутията за март месец на Prettybox  и съм крайно разочарована , изкуших се заради натуралния парфюм на Elfeya , който незнам кое му струва 89 лв , дойде със счупена капачка , и има трайност точно 10 мин,поне при мен ...Просто нямам думи а да не говоря ,че са претупали кутията  с два крема на Hristina cosmetics за по 5 лв ,една мостра на глинена маска и една шийт маска и парфюма  , а уж трябваше да са 6 продукта за над 150 лв. , а те са 5 въобще ако се броят тези мострички за продукт ..... Пари на вятъра ..

# 723
Честит празник на всички дами!
Получих  кутията на Кибрит и  C.L.L.C, изглежда прекрасно! Наистина са се постарали. Винаги кутиите им за 8-ми март са ми допадали много. Сега остава да се харесаме и с продуктите. Скраба за лице съм ползвала и друг път и съм доволна.

# 724
Frenchbox_bg са пуснали кутия за 45лв, но ми се струва, че са travel размери. Не съм ползвала тези продукти и не знам дали си заслужава.

Искаше ми се да пробвам продукти на Kiehl's, та обмислям.

# 725
И на мен Kiehl's са ми интересни, но тонер и пяна за дълбоко почистване- не! И наистина са travel размер. На едното стандартната му разфасовка започва от 250ml, на другото-- от 75ml.  Иначе марките са топ.

# 726
Честит празник мили дами  и аз минавам да кажа ,че днес получих кутията за март месец на Prettybox  и съм крайно разочарована , изкуших се заради натуралния парфюм на Elfeya , който незнам кое му струва 89 лв , дойде със счупена капачка , и има трайност точно 10 мин,поне при мен ...Просто нямам думи а да не говоря ,че са претупали кутията  с два крема на Hristina cosmetics за по 5 лв ,една мостра на глинена маска и една шийт маска и парфюма  , а уж трябваше да са 6 продукта за над 150 лв. , а те са 5 въобще ако се броят тези мострички за продукт ..... Пари на вятъра ..
Жалкото е, че именно в такива случаи на некоректни търговци не може да се предприеме нищо

# 727
Може ли някой да каже какво са издали белбокс за другуя месец?
И аз този месец останах без кутия.🙄😄 Но аз имам толкова много козметика че много трудно нещо да ме грабне да си взема кутията заради него. Трябва да е позната марка и нещо което не съм пробвала, а знам че е хвалено.

# 728
Имате право да връщате кутии, от които не сте доволни...

# 729
  • Пловдив
Това важи ли и за Bei bea box, която очаквах с такова нетърпение, а тя се оказа пълна с неща, които няма да ползвам? Наличните кутии се изчерпаха още преди да обявят първия продукт. Сигурно затова си позволиха да я напълнят с глупости.

# 730
Такъв е закона в България и Европа за онлайн поръчките. Аз съм връщала на Белбокс веднъж. Длъжни са да приемат връщане до 14 дни след доставка. Някои си пишат в правилата 7 дни, но не мисля, че е законно.
Стига всичко да е в изрядно състояние, т.е. неотворено, може да се върне.

Иначе наистина доста слаба Hey Bea, два продукта, които са горе-долу около 60лв, другите са мостри. Излагация.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 09:55 от Elunaria

# 731
  • Бургас
Не знам, аз отказах Кибрит и си прекратих абонамента.
Май ще изчакам малко да ми посвършат запасите и ако има все още хубави продукти в pick n dazzle, ще си взема, мога да си ги избирам поне.
И ако сложат хубав крем на DrH или нещо друго много хубаво, заради което си струва кутийка, мога евентуално да поръчам някога пак Кибрит или good box

# 732
Днес си взех кутията на Кибрит и CLLC. Обаче едно нещо ми направи впечатление, продуктите са нови и неизползвани още, но когато ги погледнах на слънце да видя докъде са пълни ми направи впечатление, че не са пълни поне 3-4 пръста надолу липсват. Знам, че преди са били в по-малки размери и други опаковки и няма как да са пълни до горе. Например маслото за тялото като го видях в кутията си викам 'Яя каква голяма опаковка', а то поне 3-4 пръста надолу все едно е използвано поне 2 седмици. Пълно е до където пише Garden of Eden, нагоре е само въздух. Joy
Пилинга също където е надписа е само въздух, даже един пръст под долната черта е пак само въздух. Вашите продукти така ли са?

# 733
Ще погледна моите довечера, но продуктите,които се предлагат в тубички обикновено не ги пълнят на максимум.

# 734
Нормално са пълни опаковките. Почти нищо не пълнят на максимум брандовете и има причина за това.

Общи условия

Активация на акаунт