На море в Турция - тема 77

• 71 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Супер,  ще чакам отзиви, знам, че имаме сходни предпочитания към хотелите (от друга тема Simple Smile ).

# 151
  • Пловдив
Хайде , празнуващите Нова Година в Турция пишете отзиви.

# 152
Много хубави отзиви има за Воуг, мисля че няма да съжалявате. Цената ми изглежда съвсем ОК, това за колко дни е? Ще съм благодарна на отзиви догодина, аз също мислех за него, но се чудех дали забавленията не са по-скоро за малки деца и в крайна сметка отидох към хотел с повече спортни съоръжения за моите тинейджъри. Но Воуг изглежда супер на снимките.
Отзиви ще дам 100% то това е ясно.
Има доста неща за по-малки дечица, но има и доста пързалки забранени за под 18г.така разбрах поне. Нашият младеж е на 14г.и басейните и аквапарка го устройват идеално. Цената е за 7 нощувки, с автобус (за моя мъка) но детето ни предупреди още, като се върнахме от Анталия тази година, че не иска самолет. Причината е (дръжте се да не паднете😁) било прекалено бързо, нямало какво да види... пубертетска му работа според мен.

В този ред на мисли, да попитам ако някой го е пътувал с автобус де. Колко време е пътя, до Кушадасъ си спомням, че преди години (2015)сме стигали за около 15-16 часа.Но мисля, че вече не се минава с ферибот ами май направиха мост(може и да греша)

# 153
  • на Мелмак
И аз ще ви чакам отзивите догодина.
Да, тийновете не са съвсем хора.
Моите гледаха това да има другото, Pine, Touran, накрая Камелия. От Тез тур казаха, че е добър за това, което искат, предложиха и други, по-висок клас, но на тях им бяха скучни. Чудеха се дали да пътуват с баба си със самолет, или с нас. Joy Ще видим догодина. Дано да им хареса, че иначе ще ни изпилят нервите. Simple Smile

# 154
  • Пловдив
Bebe за кои дати е резервацията Ви?Тази цена ми се вижда ниска за хубавите периоди.Да не е октомври?Защото хотела винаги е държал висока цена.

# 155
Bebe за кои дати е резервацията Ви?Тази цена ми се вижда ниска за хубавите периоди.Да не е октомври?Защото хотела винаги е държал висока цена.
Цената е за 29.09(аз не мога да ползвам отпуска през времето май-септември, защото съм в точно този бранш😁) стаята е фемили рум... нещо си. А цената при положение, че е автобус... Си е направо ОК
Винаги успявах да се вмъкна в периода 16.09-20.09-22.09, тази година обаче не ми се получи. Надявам се и времето да не е по-различно от Анталия по това време(те са на една линия)

# 156
  • Пловдив
При нас има промяна, трябваше да резервираме за Нирвана Космополитън но заради моята липса на време цената отиде с почти 350лв нагоре😐 Хвана ме яд, че реших да сменя направо курорта😁 и така резервацията е направена за Бодрум VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM за септември.
Прочетох много хубави отзиви за хотела. Надявам се да не сме сгрешил.
Ние направихме резервация за Нирвана космополитън дано да сме доволни от избора.

# 157
  • София
За пътя до Кушадасъ някой попита. От София тръгнахме 16:30 , тук пристигнахме в 9-10ч , има малко разминаване в часовете, че тук нали не връщат часовниците, та сега движим с един час напред от времето в България. През новопостроения мост минахме, на българската граница минахме за минути, на Турската около час , може и малко повече. Иначе пътувахме спокойно и приятно.

Хотела - Palm wings Ephesus е прекрасен. Нямам никаква база за сравнение, сравнявам го само с български хотели. Просто ол инклузив какъвто не съм виждала на друго място, изобилие. Отношението към госта е като към цар.

Сега не мога да не отбележа, че има група цигани , поне 10 -15, които крещят, смеят се високо, пускат си Азис на телефоните с пълна сила и навсякъде крещят че са "булгар, Булгар". Изключително неприятни персонажи. Нямам нищо против етноса по принцип, и приятели имам измежду тях, ама тия са пази Боже.

# 158
  • Русе
За пътя до Кушадасъ някой попита. От София тръгнахме 16:30 , тук пристигнахме в 9-10ч , има малко разминаване в часовете, че тук нали не връщат часовниците, та сега движим с един час напред от времето в България. През новопостроения мост минахме, на българската граница минахме за минути, на Турската около час , може и малко повече. Иначе пътувахме спокойно и приятно.

Хотела - Palm wings Ephesus е прекрасен. Нямам никаква база за сравнение, сравнявам го само с български хотели. Просто ол инклузив какъвто не съм виждала на друго място, изобилие. Отношението към госта е като към цар.

Сега не мога да не отбележа, че има група цигани , поне 10 -15, които крещят, смеят се високо, пускат си Азис на телефоните с пълна сила и навсякъде крещят че са "булгар, Булгар". Изключително неприятни персонажи. Нямам нищо против етноса по принцип, и приятели имам измежду тях, ама тия са пази Боже.
А две госпожи от тях са до нашата стая. Постоянно пушат на терасата и вече им знам цялата история. Не знам защо искат и всички останали етажи да им я научат Joy
Честно казано тази година хотелът е претъпкан. Миналата година с ковида беше по-добре.

# 159
  • София
Много е пълен , да. Даже се чудех как ли е лятото , когато вероятно е още по пълен.  За госпожите до вашата стая - ужас. Днес на обяд изгониха всички гости от лобито с касетофончето на масата. То бива, бива.... После реват , че искат да се интегрират.

# 160
  • София

Ужасс! това е риска с по-евтините хотели и курорти. Не искам дори и да си представям пък пътуването с автобуса и касетофончетата.... Лошото е, че Алековото "булгар", "булгар" не се отнася само до този етнос, а и до огромна част от българския.... за огромно съжаление чалгаджийницата, простотията и пошлостта са превзели всички слоеве на обществото.
И е по-престижно да плещиш постоянно простотии, отколкото да кажеш, че си прочел една книга.

# 161
  • Русе
От 2015 г. не сме почивала с българи. Винаги сме идвали в Турция през автуст, когато или е имало 5-6 или въобще е нямало български семейства.
Когато почивахме тук през август 2018 г. беше в последните дни на Байряма. Хотелът беше пълен с местни. Въобще не се усещаха хората, защото беше лято и всички барове навън работеха. Пък и обикновените турци вечер пият по няколко чая не се заседяват така по баровете като нашенци.

Роже, те тез "братя" са от заможните. С Версаче, Гучи и Долче и Габана Joy Joy
Миналата година пак имаше десетина - едно семейство, но нищо общо с тези. Дето казва ММ похвалили са се в махалата и тази година са се утроили. Sad

# 162
  • София
2019 пътувахме с 21 бр.оксидирани, да, точно 21 броя. В рейса до Кушадасъ, в Амара, после обратно. Гък не чух от тях, нито в рейса, нито в хотела. Други, от белите ми скъсаха нервите, бахти селянията. Събиране на маси, наздравици, храна като за края на света, викане, бутане, пререждане.

# 163
  • София
В автобуса слава Богу не сме с тях.

Не знам хотела ни евтин или скъп е, според мен си е съвсем нормална цена. То риска да има от "тези" го има навсякъде. И тази вечер се представиха "достойно", ядене, пиене, кючеци и после едва не стигнаха до бой с персонала. После пак си минаха на кючеци. Та така . Толкова. Хубава работа, ама ....

# 164
  • София
Честита нова година, живи, здрави, позитивни и разбира се колкото пъти влезете в морето, толкова пъти да излезете. И повече усмивки през 2023.

Общи условия

Активация на акаунт