На море в Турция - тема 77

• 71 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честита нова година, живи, здрави, позитивни и разбира се колкото пъти влезете в морето, толкова пъти да излезете. И повече усмивки през 2023.
ЧНГ
мечо Пух е казал - колкото повече толкова повече  
''излез от водата щото ако се удавиш ще те убия  ''
Simple Smile Simple Smile  Simple Smile

КОЛКОТО ДО  '' има група цигани , поне 10 -15, които крещят, смеят се високо, пускат си Азис на телефоните с пълна сила и навсякъде крещят че са "булгар, Булгар".
да не забравим че има и '' бели цигани'' - спомнете си пияни англичани , немци , финландци , румънци , ..........от слънчака докъдето се сетите Sad    да не говорим удивлението ми как в румънски курорт се изсипа автобус чехи и пак настана една олелия , а румънците се държаха съвсем свястно. А и така наречените евтини 5* има популярни като лонисерите , евталиите , палм уингс , Бастихан и други в които се събират няколкостотин бг. , а само на няколко км. в не по лоши и не по скъпи има под 10 бг.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 09:57 от peterky2002

# 166
  • Русе
В автобуса слава Богу не сме с тях.

Не знам хотела ни евтин или скъп е, според мен си е съвсем нормална цена. То риска да има от "тези" го има навсякъде. И тази вечер се представиха "достойно", ядене, пиене, кючеци и после едва не стигнаха до бой с персонала. После пак си минаха на кючеци. Та така . Толкова. Хубава работа, ама ....
Вие в голямата зала ли бяхте? Ей това сме го изпуснали. Не, че съжалявам, де. В момента има реванш. Grinning Сашо Роман звучи вероятно от терасата на лоби бара в изпълнение на група роми. Празнуват си Васильовден хората, какво да ги правиш? Интересува ги тях, че хората път ги чака утре и искат да почиват... На втори етаж сме и все едно са ми под прозореца. Съседката трябваше да си покаже роклята, дето "е единствена и друга няма да има като нея". А съседът снощи защо репетира да свири на мелодика в стаята "Бях пил вино" на Нелина?
Както писах и миналата година имаше една групичка, но дето се вика никой не разбра за тях. Тез искат целият свят да ги разбере какви са. Frowning1
Иначе ние си изкарахме много добра почивка в приятна компания.

Редактирам се. В 0,00 ч. навън настана тишина. Иначе нашите съседи по стая още ги няма, т.е. не са ги изгонили от фоайето, но поне навън е тихо.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 23:32 от viki_1974

# 167
Здравейте, има ли сред нас почивали в LITORE RESORT HOTEL & SPA 5* - Алания? Ще се радвам да споделите мнения.

# 168
Здравейте, има ли сред нас почивали в LITORE RESORT HOTEL & SPA 5* - Алания? Ще се радвам да споделите мнения.
Здравейте! Миналата година бяхме, намерете поста ми - писала съм подробно .

# 169
  • Където морето целува небето...
Честита нова година! Нека е пълна с пътешествия и емоции!

Предстои ми да резервирам почивка в Кушадасъ за възрастна двойка. Не са били никога там и искам да им организирам предварително и екскурзиите, тъй като се притесняват, че няма да се оправят и искат всичко по дни да е отганизирано. Има ли местни агенции, които мога да използвам или да се доверя на тур агента и предлаганите в хотела такива? Иска ми се ако може да спестя от цената за да имат повече екскурзии и развлечения, а предполагам, че от хотела излиза най-скъпо. Ако има такива агенции, то ще помоля за координати.

# 170
Има ли смисъл от правенето на Застраховка отмяна на пътуване? Досега съм правила, ама тая година с тия космически цени на почивките още 300 лв ми се вижда много?

# 171
Здравейте! Как варират цените за трансфер от летището в Анталия до самия курорт?

# 172
  • Пловдив
Явно не сте ходили досега на почивка в Анталия?Района се води Анталия.Иначе курортите са Лара,Белек,Сиде,Алания и Кемер.И разстоянието от летището до определен хотел може да е 15 км до 150 км.И съответно и цената на трансфера да е много различна.По добре посочете хотел или вижте в сайта на хотела или на тур.оператора .Там винаги пише на колко км е от летището хотела.

# 173
Здравейте, може ли отзиви за Club Turan Prince Word? Благодаря!

# 174
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Отговарям на Кисса - не знам как да вмъкна цитата.

Има ли смисъл от правенето на Застраховка отмяна на пътуване? Досега съм правила, ама тая година с тия космически цени на почивките още 300 лв ми се вижда много?

Дали има смисъл, вие решавате. Аз задължително правя. Не знам къде са тези 300 лв. - зависи от сумата на почивката и застрахователната компания. На Алианц са най- високи цените. Вижте в Армеец и Лев инс. Там цените са по- нормални.

# 175
Процент от цената на почивката ли е? Някакъв конкретен пример цена на почивка- цена на застраховката може ли да посочите?

Миналата година от Аква тур ми предложиха, но отказах, защото резервирах малко преди самата почивка. Сега пък питах Тюркоаз, но те пък отговориха, че агенцията не предлага такава и ме насочиха към застрахователен брокер. Та се чудя и аз дали да потърся такъв 😊

# 176
  • Пловдив
Повечето агенции/със самолет/ тази  година искаха  10% капаро от стойността на пакета,останалите 21 дни преди заминаването.Тез тур дори имаха опция безплатна анулация.

# 177
  • на Мелмак
Да, процент от сумата е. Средно 3%.
Тез тур ни предложиха трансфер от летище в Анталия до Сиде за 12 евро на човек. По напред имаше цени за индивидуални трансфери, потърсете.

# 178
По повод застраховката за отмяна, нашата цена е 200лв (семеен пакет) на Алианц. Като може да се сключи и след обичайните 3-5-7дни след резервация (Армеец, Левинс)

# 179
Резервирахме в Кушадасъ, 2 възрастни, 1660 лв. в края на септември - 85 лв. ни излезе застраховката отмяна на пътуване. На по 46 г. ще сме тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт