На море в Турция - тема 77

• 71 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
предполагам, че от хотела излиза най-скъпо.

ТОЧНО ОБРАТНОТО - най скъпи са през вашата и посрещащата агенции
най евтини са  десетките агенции в самия град и дори от хотела

# 181
Здравейте, чакаме отзиви от Нова година. Аз започнах да се оглеждам вече, но.....те цените са олеле, малеле.
Миналата година бяхме в Ефталия Марин и тази година си казвах, че ще надградим. Така като гледам ще надградим явно само с Аква или Океан Smile
Започвам да се чудя и за Кушадасъ. Имаме възможност за почивка в края на септември и затова избирахме Анталия. Пътуваме със самолет, че едното ми дете е малко, едва ли ще понесе автобуса, но те само самолетните ни билети са около 2000 лв. Добре, че сме от Варна, че да видим море тази година SmileStuck Out Tongue Closed Eyes

# 182
Относно циганите, те имат достатъчно пари за луксозни хотели.
Пътувахме с такива, които отседнаха в Делфин империал Лара, нищо, че натръгване излязоха с безброй торби, все пак са си платили да прибират де що видят. Иначе изрусени възрастни циганки и синовете им с бради и гледат лошо. Честно казано, отказват ме от пътуване поне за следващата година.

# 183
  • Sofia, Bulgaria
Относно циганите, те имат достатъчно пари за луксозни хотели.
Пътувахме с такива, които отседнаха в Делфин империал Лара, нищо, че натръгване излязоха с безброй торби, все пак са си платили да прибират де що видят. Иначе изрусени възрастни циганки и синовете им с бради и гледат лошо. Честно казано, отказват ме от пътуване поне за следващата година.

Имаше агитка и в Delphin Be Grand Lara.

# 184
  • София
Здравейте, чакаме отзиви от Нова година. Аз започнах да се оглеждам вече, но.....те цените са олеле, малеле.
Миналата година бяхме в Ефталия Марин и тази година си казвах, че ще надградим. Така като гледам ще надградим явно само с Аква или Океан Smile
Започвам да се чудя и за Кушадасъ. Имаме възможност за почивка в края на септември и затова избирахме Анталия. Пътуваме със самолет, че едното ми дете е малко, едва ли ще понесе автобуса, но те само самолетните ни билети са около 2000 лв. Добре, че сме от Варна, че да видим море тази година SmileStuck Out Tongue Closed Eyes
Не е удачно Кушадасъ със самолет, още по-малко пък с дете в края на септември. Бегай надолу.

# 185
Има ли смисъл от правенето на Застраховка отмяна на пътуване? Досега съм правила, ама тая година с тия космически цени на почивките още 300 лв ми се вижда много?
Честита нова година, живи, здрави, позитивни и разбира се колкото пъти влезете в морето, толкова пъти да излезете. И повече усмивки през 2023.
ЧНГ
мечо Пух е казал - колкото повече толкова повече  
''излез от водата щото ако се удавиш ще те убия  ''
Simple Smile Simple Smile  Simple Smile

КОЛКОТО ДО  '' има група цигани , поне 10 -15, които крещят, смеят се високо, пускат си Азис на телефоните с пълна сила и навсякъде крещят че са "булгар, Булгар".
да не забравим че има и '' бели цигани'' - спомнете си пияни англичани , немци , финландци , румънци , ..........от слънчака докъдето се сетите Sad    да не говорим удивлението ми как в румънски курорт се изсипа автобус чехи и пак настана една олелия , а румънците се държаха съвсем свястно. А и така наречените евтини 5* има популярни като лонисерите , евталиите , палм уингс , Бастихан и други в които се събират няколкостотин бг. , а само на няколко км. в не по лоши и не по скъпи има под 10 бг.

# 186
  • София
А и така наречените евтини 5* има популярни като лонисерите , евталиите , палм уингс , Бастихан и други в които се събират няколкостотин бг. , а само на няколко км. в не по лоши и не по скъпи има под 10 бг.
елимели, много си прав/а. И за това основно са виновни социалните мрежи и особено ФБ, където нон стоп се подмятат едни и същи не до втръсване, а до намразяване пет шест хотела, и всичко е на принципа "Юруш на маслините", тоест на Камелиите, Вон ресорт и Ефталиите в Анталия / ааа, да не забравя тази година и Лонг бийч ризорт/ и 2-3 в Кушадасъ и Бодрум и самите тур.агенции, които предлагат на конвейр пак пет шест хотела...

# 187
  • Beyond the Frontiers
Има и един друг момент. Примерно имаше една година с доста добри цени за Гюрал хотелите - разбира се, че ги предлагахме ударно. По същия начин в определени години, определени хотели дават добри цени и нормално се предлагат засилено.
И Susesi беше така една година...

Турция е дестинацията, за която се предлагат най-много варианти за почивки и хотели. Обикновенно водещото е едно - цената. Изискванията са като за Риксос, а бюджета като за Ефталия...

# 188
Здравейте, не намирам отзив на първа страница за Club Turan Prince Word в Сиде? Молбата ми е тези, които предни лета са били там да споделят впечатление от хотела и цялото обслужване. Благодаря!

# 189
  • Ямбол
Здравейте и за много години! Препоръчайте ми хотел за междинна нощувка в района между Бурса и Ескишехир.Пътуваме за Алания.

# 190
  • Варна
По същия начин в определени години, определени хотели дават добри цени и нормално се предлагат засилено.
И Susesi беше така една година...
А много пъти ми се е случвало всички ТА да ми предлагат 5-6 едни и същи хотели на едни и същи цени - бил съм свидетел как в популярен хотел се изсипват 4-5 автобуса пристигнали в пакет от БГ , а ние бяхме няколко бг.семейства   само на няколко км. в не по лош и не по скъп. Дали заради по лесна работа с големи групи в един хотел , дали заради по големи отстъпки или други причини , но всички ТА го правят.

- ''Изискванията са като за Риксос, а бюджета като за Ефталия...''
е да ама то не е само в туризма , а си е в човешката природа без значение дали е за кило домати, плочки за банята или нов апартамент

# 191
Здравейте! Изчетох миналогодишната тема и съвсем се оплетох.
Моля, насочете ме към добър хотел в Анталия (независимо в кой район). Ние сме двама възрастни, деца няма да има с нас, така че не държим на пързалки. През май, със самолет. Бюджетът ни е до около 3000лева.
Първо ходене в Анталия ще бъде, така че разчитам много на вашите съвети и предварително благодаря!

# 192
Здравейте,
Искам да Ви питам дали времето в Кемер се различава драстично от това в Сиде или Алания?
Не сме ходили никога в Кемер. Дали е удачно за почивка с деца края на септември месец?

# 193
  • Пловдив
Здравейте, не намирам отзив на първа страница за Club Turan Prince Word в Сиде? Молбата ми е тези, които предни лета са били там да споделят впечатление от хотела и цялото обслужване. Благодаря!
Копиам си поста от лятото, понеже нямам време сега да пиша подробно. Като цяло сме доволни от хотела Simple Smile
Скрит текст:
С удоволствие ще разкажа в такъв случай Simple Smile
Пътуването на отиване беше добре. Въпреки късния полет, успяхме да стигнем в хотела преди да е приключила вечерята( имахме късмет да сме първа спирка от хотелите). На рецепцията веднага ни питаха дали сме гладни. Оставихме си багажа и ни съпроводиха до ресторанта. Имаше и късна вечеря от 23ч., но ни препоръчаха да хапнем на основната вечеря. Говеореха перфектен английски. Пиколото ни закара с голф количка до стаята, свали ни багажа, също говореше перфектен английски. Общо взето навсякъде се разбирахме спокойно. Стаята ни беше в къщичка, разположена на много тихо и приятно местенце. Като цяло беше сравнително малка, но за едното спане, достатъчна. Много чисто и сравнително новичко всичко. Почистване и кърпи всеки ден. Хотелът прекрасно озеленен и поддържан. Моя син не се впечатли много от аквапарка, но беше достатъчен за забавление преди обяд. След обяд - на морето. Плажът с пясък до самия бряг, от там - камъни. Но дори и без акваобувки нямахме проблем. Водата в басейните беше чай, в морето също достатъчно топла, дори и за мен хахах. Изобщо мисля, че като температури уцелихме идеално време и за в бъдеще това ще е нашето време, средата на юни. За храната какво да кажа... от всичко и по мнооого. Изобилие. При все,че някои хора на летището се оплакаха, че дори и баклава са нямали...Слдоледи, гофрети, сладкиши, по цял следобед и навсякъде.  А ла карте пробвахме мексиканския (имаше и рибен и китайски, но за тях нямапе свободни места, понеже се забавихме с резервацията)- много ни хареса.Програмите вечер също бяха интересни, анимацията покрай басейните също. Много семеен тип хотел и мнооого деца Joy За мен лично повече от необходимото Joy
Сега да кажа и кое най-много ме потресе... всичките обезумели руснаци и англичани, които оставяха след себе си пълна кочина по масите в ресторанта и разхищаваха храна като за световно... ужас...толкова мъчно ми стана за персонала, които оказа се работят за по 20евро на ден...
Полетът на връщане - отврат и пак цял ден обикаляне и висене по летищата... Догодина се качваме на колата и поне да обиколим каквото желаем. За няколко часа отгоре, по-добре така.
Определено за в бъдеще бих се лишила от други почивки, за да си позволя такава в Турция! Сега ще почна да чета по обстойно и сигурна съм, с вашата помощ ще успея и сама да си организирам нещата Simple Smile

# 194
Здравейте , плануваме семейна почивка през края на  месец май или началото на юни  със самолет .
Гледам хотели , оферти и се обърквам все повече …
Бихте ли ми препоръчали бюджетен хотел ?
2 възрастни с 2 деца на 10г и 1 г.
Държим да има аквапарк и пясъчен плаж 😊
Бюджета ни е около 3000лв.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт