Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли хотели, които планират реновации?
Какви са мненията за хотел Palm Wing Beach Resort в Кушадасъ?
Има ли налични оферти за пътуване до Бодрум със самолет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли хотели, които планират реновации?
-
Какви са мненията за хотел Palm Wing Beach Resort в Кушадасъ?
-
Има ли налични оферти за пътуване до Бодрум със самолет?
-
Може ли някой да предостави информация или отзив за Paloma Grida Resort в Белек?
-
Има ли добри хотели в Дидим с нормална обстановка, анимация и храна?
да не говорим удивлението ми как в румънски курорт се изсипа автобус чехи и пак настана една олелия , а румънците се държаха съвсем свястно. А и така наречените евтини 5* има популярни като лонисерите , евталиите , палм уингс , Бастихан и други в които се събират няколкостотин бг. , а само на няколко км. в не по лоши и не по скъпи има под 10 бг.
Сашо Роман звучи вероятно от терасата на лоби бара в изпълнение на група роми. Празнуват си Васильовден хората, какво да ги правиш? Интересува ги тях, че хората път ги чака утре и искат да почиват... На втори етаж сме и все едно са ми под прозореца. Съседката трябваше да си покаже роклята, дето "е единствена и друга няма да има като нея". А съседът снощи защо репетира да свири на мелодика в стаята "Бях пил вино" на Нелина?