На море в Турция - тема 77

• 71 187
  • 738
  •   2
Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета,тук сме почиващи в Турция.Не очаквайте ние да ви търсим хотели.В района на Анталия са около 200.По добре се обърнете към агенции.Там си имат програми където могат да видят за тези пари ,период и транспорт какво има в момента.Доста хотели за някои периоди няма места.Отделно цените доста се повишиха от началото на ноември когато започната ранните резервации.Когато имате вече предложения пишете тук.Ще ви помогнем със съвет и мнения хотела дали си струва .Късмет!

# 196
Здравейте! Изчетох миналогодишната тема и съвсем се оплетох.
Моля, насочете ме към добър хотел в Анталия (независимо в кой район). Ние сме двама възрастни, деца няма да има с нас, така че не държим на пързалки. През май, със самолет. Бюджетът ни е до около 3000лева.
Първо ходене в Анталия ще бъде, така че разчитам много на вашите съвети и предварително благодаря!

Ако вдигнете малко бюджета с 300-400 лв отивате в TUI MAGIC LIFE JACARANDA  в Сиде,  перфектен хотел и плаж- като за първи път ще се влюбите в турските почивки Wink

# 197
  • Sofia
Понеже и аз много се лутах с месеци - не знам дали ще помогна, но ако все пак успея (въпреки, че подкрепям писаното по-горе, цените растат всеки месец и за конкретен бюджет може да ви посъветва само агенция):
За бюджетен хотел с деца се коментираха Камелия Айшен, Вон резорт, но те вече са пълни сигурно, а има и още много други. Според мен първо се насочете към курорт - по-близо ли търсите, пясъчен плаж искате ли и т.н, после отваряте букинг и започвате да оглеждате хотелите в този курорт, сравнявате с цените в сайтовете (примерно Емералд) и като изберете 2-3 хотела - пускате запитване за цена.

TUI MAGIC LIFE JACARANDA в Сиде избрахме и ние за първа почивка в Турция, отзивите са отлични, дано е хубав Simple Smile

# 198
Аз, последно резервирах Палома грида! Дано да си заслужава, че е бая соленичко като цена и то за стандартна стая.
За сведение да кажа че застраховката отмяна на пътуване през Лев инс е 5%, тъй че и тя си беше бая!
Нямам търпение!
Някой може ли да каже какви допълнителни екскурзии се организират в района на Белек и кои си заслужават?

# 199
  • София
Препоръчайте хотел но HB в Кушадасъ. Искаме почивка. Важно е плажа да е с плавен и дълъг преход към дълбокото и да е сравнително широк. Трябва да има заведения наоколо за обяд. 
Цената не е от значение.

# 200
Здравейте,
чета темата отскоро и е много полезна.
Мисля за първи път да почиваме в Турция.
Ще пътуваме от Хасково с личен транспорт
Имаме дете на 1.6 (ще е тогава) години и не искаме 15 часа път.
Освен Дидим какви други опции може да има за почивка?
Също така подходящи ли са плажовете за малки деца, той едва ли ще разбира от анимация.
Вссякаква информация ще ми е полезна

# 201
Здравейте !
Спряхме се между хотелите Royal Garden 5,Von Resort  и Lonicera?
Ще пътуваме вероятно със самолет с 2 деца на 10г. и 1г.
В кой има най много забавления и баткото ще се забавлява  най-много ?
Блогодаря Simple Smile

# 202
  • Пловдив
Изберете Вон.Голяма територия,страхотен плаж и много забавления за деца

# 203
  • София
Здравейте,
чета темата отскоро и е много полезна.
Мисля за първи път да почиваме в Турция.
Ще пътуваме от Хасково с личен транспорт
Имаме дете на 1.6 (ще е тогава) години и не искаме 15 часа път.
Освен Дидим какви други опции може да има за почивка?
Също така подходящи ли са плажовете за малки деца, той едва ли ще разбира от анимация.
Вссякаква информация ще ми е полезна
Кушадасъ е по-добре, пък и е по-близо. Атлантик, Батихан, Флора Гарден...най по принцип е Корумар Ефесус ако има места и е по-скъп

# 204
  • Варна
Здравейте, моля ако някой има желание да ме насочи само за място за почивка, около което има населено място и някакви забележителности исторически за посещение. Аз след това ще си проуча, но ми трябва само насока, за да тръгна отнякъде. Турция досега съм я посещавала само в Истанбул. Много благодаря предварително Simple Smile

# 205
Здравейте, моля ако някой има желание да ме насочи само за място за почивка, около което има населено място и някакви забележителности исторически за посещение. Аз след това ще си проуча, но ми трябва само насока, за да тръгна отнякъде. Турция досега съм я посещавала само в Истанбул. Много благодаря предварително Simple Smile

Препоръчвам ти да посетиш Сиде. Има исторически забележителности, магазини и хотели за всеки вкус.

# 206
  • София
Кушадасъ-Ефес, къща Дева Мария, храм Артемида, Шериндже, малко по-далеко на 200 км Памуккале, Далян, о-в Самос, музея на парните влакове близо до Селчук, забравих му името. В Селчук имаше някакви пантеони и крепости от римско време ама не съм ходил. Всичко е около Кушадасъ, само Памука и Далян е по-далеко, но ако сте с кола за 2,5:3 ч сте там, на всичкото отгоре в Кушадасъто има квалитетни хотели.

# 207
Така, дръжте се здраво да не паднете от смях с въпроса ми. Какъв е смисълът от а ла карт ресторантите? Какво по-различно ще получим, ако ги посетим? Резервирахме ултра ОИ, ще имаме храна на разположение по всяко време, като чета отзиви на били в хотела - вкусна и разнообразна. Та какво ще ни даде а ла картът като преживяване, което няма да го има в другите ресторанти? Наистина не разбирам, простете невежеството ми Simple Smile

# 208
Simple Smile
Ами... предполага се, че е по-официална обстановката, обслужват те сервитьори, обикновено а-ла карт е специализиран в конкретна кухня...
Но ми се е случвало, след посещение в азиатски, приятели да си дояждат в основния Simple Smile

# 209
  • София
Така, дръжте се здраво да не паднете от смях с въпроса ми. Какъв е смисълът от а ла карт ресторантите? Какво по-различно ще получим, ако ги посетим? Резервирахме ултра ОИ, ще имаме храна на разположение по всяко време, като чета отзиви на били в хотела - вкусна и разнообразна. Та какво ще ни даде а ла картът като преживяване, което няма да го има в другите ресторанти? Наистина не разбирам, простете невежеството ми Simple Smile

Точно същото си го мисля от години, никакъв смисъл няма, да ми сервира някой, айде поне за това мога да си мръдна трътката.

Общи условия

Активация на акаунт