На море в Турция - тема 77

• 71 264
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
perseus, ние използваме агенция Tours club! Много са коректни.

# 136
  • Beyond the Frontiers
Хотелите Ефталия не работят с всички български агенции. Има определени такива, през които може да се резервира.

Цените в момента важат до 30-31.12.  Има 2-ва работни дни.

# 137
  • Бургас
Ами резервирахме през Версо Вонрезорт бийч, но за 5 нощувки. Може да направим след това малко Истанбул и почивката ще стане седмица и отгоре  Simple Smile Благодаря на всички!

# 138
При нас има промяна, трябваше да резервираме за Нирвана Космополитън но заради моята липса на време цената отиде с почти 350лв нагоре😐 Хвана ме яд, че реших да сменя направо курорта😁 и така резервацията е направена за Бодрум VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM за септември.
Прочетох много хубави отзиви за хотела. Надявам се да не сме сгрешил.

# 139
  • София
Всички казват че Vogue е страхотен. Аз като фен на Бодрум съм сигурна, че ще е страхотно и няма защо да съжалявате 🙂

# 140
И аз останах с подобни впечатления от снимки и разкази. Сега през 2022 е  реновиран, ние нямаме някакви извънземни очаквания а просто да си прекараме почивката добре.

# 141
От къде резервирахте за ВОГ Бодрум? С какъв транспорт и на каква цена, ако не е твърде лично?

# 142
  • Пловдив
Емералд съм виждала ,че го предлагат

# 143
  • Beyond the Frontiers
Емералд съм виждала ,че го предлагат

Емералд имат изключителни права за него.

# 144

Корумар е разпродаден. Атлантик със собствен транспорт не мога да намеря оферта, която да ни позволява да се върнем за първия учебен ден. Гледам сега другите Simple Smile

Привет,ние също ще резервираме Атлантик. Ниската цена започва от 26.08 - правим резервацията през Турс Клуб със собствен транспорт - 8 нощувки. Ние също сме младеж на 14, не ни се искаше да повтаряме този хотел, но на децата много им хареса аквапарка. Въпреки, че според мен аква прарка на Лонг Бийч Алания го бие в пъти ... Деца, какво да ги правим Stuck Out Tongue Simple Smile

# 145
От къде резервирахте за ВОГ Бодрум? С какъв транспорт и на каква цена, ако не е твърде лично?
Емералд и Турсклуб го предлагат, като едните не ми вършат работа защото нямат опция за тръгване от нашият град. Ще пътуваме с автобус, (ние сме другите луди🤐ама тинейджърската глава и уши не щат и да чуят пак за самолет, щото не му било забавно...) За 3-ма възрастни почти 4000лв,без някакви левчета. За мен това е добра оферта цена-качество(ако се доверим на мнението на хората почивали там) Ще ми е интересно да наблюдавам цените, много ме е яд че се замотах и Нирваната пуснаха другите цени.

# 146
  • Beyond the Frontiers
Оферти за Воуг може да намерите на стотици сайтове.
Но правата за пазар България се държат от Емералд. Само и единствено.
Ако имате ваш туристически агент и сте негов лоялен клиент - може да имате отстъпка. Иначе цените са ясни.

# 147
  • Sofia
Много хубави отзиви има за Воуг, мисля че няма да съжалявате. Цената ми изглежда съвсем ОК, това за колко дни е? Ще съм благодарна на отзиви догодина, аз също мислех за него, но се чудех дали забавленията не са по-скоро за малки деца и в крайна сметка отидох към хотел с повече спортни съоръжения за моите тинейджъри. Но Воуг изглежда супер на снимките.

# 148
NBM,
Ти къде резервира?

# 149
  • Sofia
Tui majic life jacaranda

Общи условия

Активация на акаунт