На море в Турция - тема 77

• 71 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Като най-хубаво море, не плаж, в спомените ми остава Аурум Дидим, вървиш и все до колене, рибките плуват наоколо, а вечер на шезлонгите и гледаш отсрещния бряг. Но какво стана с този хотел, някой знае ли?

# 286
  • София
Като най-хубаво море, не плаж, в спомените ми остава Аурум Дидим, вървиш и все до колене, рибките плуват наоколо, а вечер на шезлонгите и гледаш отсрещния бряг. Но какво стана с този хотел, някой знае ли?

Ако иде реч за Aurum Moon вече се казва Duja и май е класа. Но те мисля бяха 3 Ауруми, когато умряха внезапно преди 3-4 г.

# 287
Вероятно за Aurum Didyma Spa & Beach Resort пита.
Беше The Roxy, а после Selectum family resort. Не знам сега работи ли изобщо.

# 288
  • София
Направих резервация за септември за Vogue Supreme, Бодрум, през ТА. Много рових още от началото на октомври, но така и не попаднах на добри и изгодни цени на сайтовете на хотелите, нито пък на платформите за резервация, вкл. и английски такива. Дано съм уцелила в избора, защото водещото беше да има забавления за порасналите ми тийнки, да има хубава храна и вносен алкохол, както и сносен плаж.

# 289
Направих резервация за септември за Vogue Supreme, Бодрум, през ТА. Много рових още от началото на октомври, но така и не попаднах на добри и изгодни цени на сайтовете на хотелите, нито пък на платформите за резервация, вкл. и английски такива. Дано съм уцелила в избора, защото водещото беше да има забавления за порасналите ми тийнки, да има хубава храна и вносен алкохол, както и сносен плаж.

И аз много рових за този хотел, но все скъпи оферти.  Клер през коя агенция резервира?

# 290
  • София

И аз много рових за този хотел, но все скъпи оферти.  Клер през коя агенция резервира?

Емералд, собствен транспорт. Някъде четох, че са представители на хотела за България и затова се свързах с тях. Цената не е ниска - 4 души сме, децата са големи. Но поне се надявам да си заслужава.

# 291
  • Пловдив
Един от Аурумите сега е Лонг Бийч, но не помня името кой точно. Много хубав аква парк има.

# 292
В Лонг Бийч каква е точно разликата между стаите хармони и стандарт? И аз го загледах хотела. Много хвален......
Чудя се дали тази година да не пътуваме с автобус и да изберем по-класен хотел... Едното ми дете е на 4, дали да си го причиня Simple Smile Ако пътуваме със самолет, бюджета ще ни стигне за някоя Ефталия. И още едно въпросче - тези, които пътуват с автобус до Анталия, от кой курорт започват оставянето на туристите?  За Алания последни ли са?

# 293
До колкото знам, последна спирка на автобуса е именно Лонг Бийч Алания

# 294
  • Пловдив
Първо се оставят хората от Лара после Белек,Сиде и накрая Алания .Понякога от първите до последните може да има 3-4 часа.Във всеки хотел водача на групата сваля хората и ги оставя на рецепция и се губи доста време.

# 295
Здравейте,
Другата година за първи път ще ходим на почивка в Турция със собствен превоз и сме си харесали Palm Wings Beach Resort, Кушадасъ за 9 нощувки от 24.06.
Може ли мнения за хотела?

Ние сме били в този хотел, но преди 3 години. Останахме много доволни. Плажът е точно пред хотела, със ситен пясък, храната беше добра, има 3 пързалки. Анимацията беше добра.

# 296
  • Пловдив
В Лонг Бийч каква е точно разликата между стаите хармони и стандарт? И аз го загледах хотела. Много хвален......
Чудя се дали тази година да не пътуваме с автобус и да изберем по-класен хотел... Едното ми дете е на 4, дали да си го причиня Simple Smile Ако пътуваме със самолет, бюджета ще ни стигне за някоя Ефталия. И още едно въпросче - тези, които пътуват с автобус до Анталия, от кой курорт започват оставянето на туристите?  За Алания последни ли са?

За стаите не мога да кажа. Ние бяхме платили за най евтиният вариант за нашето семейство, но ни настаниха в нещо като апартамент с две стаи. (Беше първата година след пандемията и явно за това 😉) Хотела е чудесен, децата се размазаха от кеф и забавления.
Относно пътуването с автобус - ние само така пътуваме от както сме почнали да почиваме в Турция. Малкия беше на 2 г. Никакъв проблем и грижа. И до сега вече на 7 г пътува и проспива почти целият път. Но мисля, че все пак зависи от детето.
Казали са ви по горе относно свалянето на туристите - Алания е последна и това на нас ни е било най гадното 😔защото пътувал си толкова време и вече нямаш търпение, а си от последните.....
За това след две години Алания миналата заложихме на Лара и ни свалиха първи 😁 тази година сме резервирали в Сиде.
Но няма да съжалявате за Лонг Бийч, ще устискате час-два да свалят туристите в по първите курорти.

# 297
  • София
Ние само веднъж сме пътували с автобус, но ни преразпределиха на една бензиностанция в Анталия. Бяхме за Кунду и ни натовариха с едно семейство в автомобил, другите хора също в по-малки бусчета мисля. От самолета също ги разпределят по посока - за Авсалар сме оставяли хора само в Сиде примерно. Не по целия маршрут всички да се тътрят.
То на мен ми е супер интересно това - зяпам си хотелите и така, но децата се изнервят наистина.

# 298
Големите агенции ако напълнят цял  автобус карат направо за Сиде или Алания.

# 299
  • Някъде в Европа...
Пътуваме само с автобус. Много зависи кого оставят първи..Има дати с по няколко автобуса и групират туристите - тези, които са за Алания, ги слагат в отделен автобус и автобусът отива директно към Алания по новия път, без да влиза в Анталия..
Ако е смесен автобуса, се започва от най-близкия хотел до Анталия...

Общи условия

Активация на акаунт