Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И баба ви MissNoir има върнати 3те суми, които чакам. Получени в склада им на 23.11.22 г.

Снощи си засилих жалбата в КЗП. Надявам се да има отзвук до about you и повече да не си помислят да се подиграват с българските си клиенти, защото оставям с чувството, че си мислят, че за нашия пазар могат да не си спазват правилата колкото душа им иска безнаказано.

# 196
Мис, вчера пропуснах да ти благодаря, и аз днес ще си пиша жалбата и ще я пусна. Това не трябва да остава току така, отделно, че не се знае кога и дали ще получа остатъка от парите. Пускайте жалба всички, вярно ни правят на маймуни, и ако няма отзвук, може да им стане навик да се гаврят с нас!

# 197
Аз също спирам за сега с поръчките - вчера им се обадих заради изтеклия вече срок на връщането отразено на 26.11. Отговорът беше, че са имали технически проблем - провериха по коя поръчка и какво е върнато. Парите били наредени - не са, защото нямам превод. Чакам търпеливо.
Ще им върна и последното яке Vero moda, защото не ми харесва до толкова, че да остане - писах по-назад защо.
Чакам пари от още две върнати поръчки, на които не е изтекъл още 14-дневния срок.

# 198
Имам превод за върнати на 17.11 и отразени при тях на 23.11, не съм им писала, не съм се обаждала.
Чакам 3 поръчки.

# 199
  • Пловдив
Абсурдно ми се вижда да са ми наредили парите в петък и все още да не ги получавам.
Знаете ли дали мога да искам от тях документ за наредени преводи?

# 200
Абсурдно ми се вижда да са ми наредили парите в петък и все още да не ги получавам.
Зависи много от банката и самата сметка, аз класически получавам и изходящи и входящи отразявания към конкретна КК след около 3, 4 дни. При мен се отрази днес и пише превод 8ми Дек. Като плащам също ми се отразява минуса след дни, дотогава смятам наум Simple Smile
Допълвам се, при мен са плащания онлайн с карта, възможно е заради цялото блокиране, отблокиране да е така. Принципно, не говоря за случката с явното забавяне тук. Така е при мен за всички сайтове от бг до Али. Затова ползвам 1 карта с нисък лимит, да си следя изкъсо и да си имам месечен и годишен отчет. Само храна не купувам онлайн.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 10:14 от BrightT

# 201
Току що ся ми върнали парите за пратка при тях получена на 16ти ноември мисля.

# 202
И аз имам вече превод от проблемните дати.

# 203
  • Пловдив
Зависи много от банката и самата сметка, аз класически получавам и изходящи и входящи отразявания към конкретна КК след около 3, 4 дни. При мен се отрази днес и пише превод 8ми Дек. Като плащам също ми се отразява минуса след дни, дотогава смятам наум Simple Smile
Допълвам се, при мен са плащания онлайн с карта, възможно е заради цялото блокиране, отблокиране да е така. Принципно, не говоря за случката с явното забавяне тук. Така е при мен за всички сайтове от бг до Али. Затова ползвам 1 карта с нисък лимит, да си следя изкъсо и да си имам месечен и годишен отчет. Само храна не купувам онлайн.

Благодаря.
Минусите веднага се отразяват.
За получени преводи 1-2дни.
КВС BANK

# 204
Това са чудесни новини! Само аз ли останах още без нищо?

# 205
  • Пловдив
Това са чудесни новини! Само аз ли останах още без нищо?

И аз.

# 206
И аз нямам!

# 207
Бонбонче за залъгване е това, за мен.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 07:28 от Lemy

# 208
И аз нямам от проблемните дати . Банката също е KBC. Но не мисля , че от банката е забавянето.
И имейлът ми до тях - от умрял писмо. Отговорите им автоматични да ме информират , че са претоварени и време за отговор нямат.
По телефона си признавам , че нямам нерви да звъня , да слушам алабализми.

# 209
ДСК, нямам и аз. Вчера пак им писах мейл, нямам отговор още.

Общи условия

Активация на акаунт