Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 367
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Пробвах.  Изписва ми, че кодът не важи за артикула в кощницата 😢

# 481
Някой да има код за обувки  и по точно за Gabor. Ако е 20 и над 20 % ще е супер  Simple Smile  Моля на лични

# 482
Какво поръчвате, момичета? Чета, че поръчвате, но никой не показва какво Simple Smile

Аз получих парите си, които ми дължаха, и се поуспокоих. Но все едно ми е криво, че трябваше това да се случи, че да имаме такова преживяване.

Някой наистина много бързо опосква кодовете, които публикуват се тук. Видях код за 30% за рокли, зарадвах се, ама тц... използван е. Sad

Ако някой му се намира код за рокли, палта и якета, или марки като Том Тейлър, Морган или Джипси, ще помоля на лично. Благодаря предварително Simple Smile

Анджела, обувките изглеждат чудесно Heart Със здраве да си ги носиш Simple Smile

Момичета, искам да ви пожелая весели празници на всички Heart Нека здраве, любов и топлина съпътства всяка една от вас Heart
Ииииии, разбира се, по-големи намаления и страхотни попадения, които да ви радват Simple Smile
Heart

# 483
❤ Весели празници 🌺

# 484
Есме, ето това поръчах аз, но после си харесах още няколко неща на Ragwear. Пратиха ми код, благодаря Heart

Имам код за Тамарис 20%, който мисля че важи до днес. За утре не знам.

# 485
Аз поръчах две тениски на United colours of Beneton и два чифта боти на Vero Moda.

Asmegin, имам точно кодове за рокли 20% и Tom Taylor 15%.Пращам ти на ЛС
Аз все още търся код за Only.На някой ако му е излишен, нека ми прати на ЛС, моля

# 486
Ще помоля за кода за Тамарис на лично
 Рикерите ги върнах, защото Asmegin обърна внимание, че пропускат, ако има  некожени елементи.

# 487
Искам да поръчам обувки Timberland за дъщеря ми и Celestia ми предостави код за обувки, за което й благодаря много, обаче явно не са в тази група.
Може ли помощ какъв код трябва и някой ако има излишен да ми предостави, моля 😇
За съжаление кодовете от рулетката не се отразяват за детски обувки.

# 488
Есме, малко по-назад дадох код за Том Тейлър, сякаш не е толкова популярен бранд, виж дали не е активен още кода.
Това чакам аз
Скрит текст:

Щастливо посрещане на Коледа 🎄✨ и уютна Бъдни вечер на всички вас и семействата ви!

# 489
Честита Коледа!
😎

# 490
Честита Коледа
Ето какво поръчах аз.
Имам панталона в кафяво и ми е много удобен. Балеринките ги гледам на 60 лв от доста време и сега като ги видях намалени не се поколебах.
Благодаря момичета за темата. Откакто ви следя си купувам супер дрехи на ниски цени.

# 491
  • Пловдив
Честита Коледа, момичета! За всеки да има по една ярка пътеводна звезда! Здраве, мир и любов!

Моля някой да ми услужи на лично с код за панталони, блузи или пуловери.

# 492
Честита Коледа! Christmas Tree
Отговарят ли си размерите на GAP? Много си харесах един спортен комплект.
Имаше и код за 30% на предните страници, но късно го виждам и е използван.. Ако някой друг има код за марката и няма да го ползва ще помоля да ми го прати на лично

# 493
  • Пловдив
Според мен си отговарят панталоните. Ето този бях поръчвала и М ми е идеален.

# 494
А на дължина как са? Понеже съм 160 и се чудя дали е по-добре да взема petite размер Thinking

Общи условия

Активация на акаунт