Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 14

• 46 339
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Не, на мен не ми трябва. Няма да го ползвам. Hug

# 511
  • София
Весела Коледа на всички. И аз се активизирах с тези новите 30% намаление, някой дали има код за Ragwear, ще бъда много благодарна ако ми го сподели. Харесала съм си една парка и няколко пуловерчета Simple Smile

# 512
Здравейте, може ли мнение за обувките Mustang. ММ има кожени кецове и за три месеца интензивно носене имат почти дупка на подметката. Дали е единичен случай или такова им е качеството? Аз също си купих от тази марка. Сега се чудя да ги запазя ли моите.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 10:52 от steli4ka s

# 513
Момичета как сте с доставките на поръчките от деквмври? Имам поръчка от 16.12 със срок 19-21.12 и една от 19.12 със срок 22-23.12 и все още ги няма, бяха за Коледен подарък, а офисите на еконт почиват днес и утре, поне в моя град, предполагам за всички се отнася. Дали ще пристигнат поне за нова година? Имам и три нови поръчки, но те са със срок до 06.01.22г. Тях не ги бързам, защото са за мен, но се надявам поне другите да пристигнат.

# 514
Здравейте, може ли мнение за обувките Mustang. ММ има кожени кецове и за три месеца интензивно носене имат почти дупка на подметката. Дали е единичен случай или такова им е качеството? Аз също си купих от тази марка. Сега се чудя да ги запазя ли моите.
Имам кожени гуменки (изк.кожа) на тази марка. Носих ги много, защото бяха адски удобни. Носила съм ги... от 2016 до това лято. Спукала съм ги от носене и всеки път се удивлявам как е възможно да са абсолютно здрави! Дори, ако ги изпера, ще светнат и вида им не е смачкан. Има още живот в тях. Уникална обувка, така съжалявам, че не мога да си ги купя пак. Тези са. Явно е до модел.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B01A7EY18K?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

Имам поръчка от 12-ти, няма я. Следващите са от 19-ти нататък и също ги няма.

# 515
Ако има някой код за обувки, моля да сподели🌺

# 516
Моята поръчка от 19.12 трябваше да дойде на 22-23.12, да видим дали ще пристигне преди Нова година.Другите ми поръчки, които направих на 23.12 и 24.12 са с дата 28-30.12, ама не се надявам.Досега за 3-4 дни не ми е пристигало нищо.
Момичета, търся код за суитчъри и/или тениски.Моля на ЛС.
Имам за якета 15% и 20%-ДАДЕН,
рокли 15% и  20%,-ДАДЕН
Tom Taylor 20%

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 13:16 от teda mars

# 517
Ако някой има код за рокли за 20% или повече, ще съм благодарна, на лични моля

# 518
Все още търся код за обувки или Gabor . Има останал само един чифт. Моля на лични- ще съм ви много благодарня!

# 519
Чак сега стигнах до форума Simple Smile Хубави неща си поръчвате, споделете после мнението за тях Simple Smile За тениска на Iriedaily, която си поръча Пълнолуние, съм абсолютно сигурна, че ще е хубава, че имам няколко и съм много доволна от тях.

Шефът Антонио, много кофти се чувствам сега, че заради мен върна ботушите Sad Те тези некожени елементи не са баш до подметката, а и ако няма да газиш в преспи сняг, или дълбоки локви, едва ли ще има проблем Sad

Благодаря ви за изпратените кодове - но нямах късмет, отмъкнаха под носа ми и рокли, които исках, и обувките Sad Но успях да си поръчам два артикула, от желаните. Благодаря на Леми, че ме подсети, че все още имам код за 25% отстъпка от извинение за епопеята с връщането на парите.

Поръчах това яке:
https://www.aboutyou.bg/p/gipsy/prehodno-palto-gwtamala-8637749
което ми излезе 162,70 лв. Смятам, че цената е повече от чудесна. Поръчах ХХЛ р-р, защото е от по-дебелите, и предполагам, бих могла да го нося и през зимата с по-дебел пуловер отдолу. Имам обикновени кожени якета на тази марка но ХЛ р-р, отговарят си, но реших за зимното да взема с 1 р-р отгоре. Ще го видя, като дойде, дано да е ок Simple Smile Отдавна го искам, но цената му не ми харесваше.

и това палто, което за мен си е тренчкот:
https://www.aboutyou.bg/p/morgan/prehodno-palto-8949148
42 р-р взех. Само на мен ли ми прилича на тренчкот? Аз отдавна искам да имам в черно, но не попадах на подходящи. Много харесах от Мохито тренчът, но пък не го намалят въобще. А този ми излезе 90 лв. Четох само хубави неща на тази марка, а и харесвам много от нещата им (визуално), но не я пробвах още. Ще ми е първи опит Simple Smile Трябваше да питам, дали отговаря на размерите, ама такова е, ще видя, като дойде Simple Smile

Сега съм на вълна якета - палта, щом тези ме дочакаха, а другите неща се изчерпаха Simple Smile Очаквам и едно виолетово палто от Ризървъд тези дни.

# 520
  • София
Здравейте, не знам дали е против правилата, но имам един неуспешен коледен подарък и не ми се занимава с връщане, че си изхвърлих днес и документа за връщане. Ако някой го иска, да ми пише на лс. Продавам го за същата сума.

# 521
Момичета, ако някой има код за ONLY ще съм много благодарна!

# 522
Имам код за обувки , 20%, не знам дали е активен, който иска нека пише на лс

Едит: даден

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 19:52 от sparkling eyes

# 523
Аз имам за 20 на Converse.

# 524
Момичета, ако някой има код за ONLY ще съм много благодарна!
По- нагоре има, аз споделях. невалиден ли е вече?

Общи условия

Активация на акаунт