Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 79

• 40 526
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
4 дни, но ще е под въпрос.
Колко дни най-рано преди ц.мога да направя тест,знам че е хубаво да се изчака закъснение ама пусто нетърпение,а имам дете в градина искам да я спра възможно най-рано.

# 211
Колко дни най-рано преди ц.мога да направя тест,знам че е хубаво да се изчака закъснение ама пусто нетърпение,а имам дете в градина искам да я спра възможно най-рано.
При мен 5 дни преди датата имах 2-ра черта

# 212
Здравейте, дами. Може ли да споделите дали сте имали ниски нива на витамин Д3 по време на бременността и от какво са се повлияли? Само от добавка или сте приемали и специфични храни? Благодаря ви.

# 213
Моят витмаини Д беше под нормата и около месец прием на Вигантол по лекарско предписание се регулира. Не съм приемала допълнителни специфични храни.

# 214
От преди бремеността приемам витамин Д като добавка. С времето намерих тази, която усвоявам най-добре. Препоръчвам да си вземете течен вит Д (и самата течност да е мазна).

[/b]
Здравейте, дами. Може ли да споделите дали сте имали ниски нива на витамин Д3 по време на бременността и от какво са се повлияли? Само от добавка или сте приемали и специфични храни? Благодаря ви.

# 215
Благодаря за отговорите. Обясниха ми, че витамин Д се натрупва постепенно и отнема 3-4 месеца докато се запълнят липси. А на гладно ли го приемахте или с мазна храна?

# 216
Момичета някоя от вас пила ли е Монурал по време на бременноста за Ешерихий еколи имам едно питане .АГ ми го изписа 2 през 3 дни,а позната нефроложка ми каза 3 прахчета през ден .Аз пих както каза АГ-то обаче мисля да взема още едно прахче за по-сигурно,че доколкото четох трудно минава тази бактерия и ме е страх че с 2 прахчета няма да мине

# 217
Момичета някоя от вас пила ли е Монурал по време на бременноста за Ешерихий еколи имам едно питане .АГ ми го изписа 2 през 3 дни,а позната нефроложка ми каза 3 прахчета през ден .Аз пих както каза АГ-то обаче мисля да взема още едно прахче за по-сигурно,че доколкото четох трудно минава тази бактерия и ме е страх че с 2 прахчета няма да мине

Пила съм. Моя АГ каза да изпия само едно прахче вечерта преди лягане.

# 218
Fillme какво лекувахте с Монурал ?Успяхте ли с едно прахче да се оправете ?

# 219
Пила съм го преди да забременея, както ти е казала нефроложката и винаги е работел безотказно. Наложи ми се също и като бременна скоро, пих две прахчета през вечер по препоръка на АГ и подейства, а бях и с болки в бъбреците нещо страшно придружено с ужасен цистит пак благодарение на колито. Съвсем в началото на бременността ми имах същия проблем и нефролога ми беше категоричен,че иска да пробваме без антибиотик и ми изписа цистиклийн и подейства, сега си го купих и него на своя глава за да ускоря уж процеса. Успех!  

# 220
Може ли да препоръчате пробиотик, подходящ за Б

# 221
Може ли да препоръчате пробиотик, подходящ за Б

Обърнете се към лекаря си. Всеки тук може да каже какво му е било дадено от неговия, но всяка бременност е различна. Може дори да звъннете по телефона… Това е чисто приятелски съвет, но вече решението си е ваше 🤞🏽

# 222
Момичета, в СитиЛаб правят ли БХС кръвно изследване или не? Не мога да се ориентирам в сайта им изобщо,а утре съм на фетална морфология и точно до кабинета на АГ има ситилаб филиал. Предполагам там ще ме прати за кръвното изследване. Обаче не знам колко ще струва и сайта на лабораторията е ...

# 223
На мен, а и на повечето бременни около мен, лекарят който извършва феталната, взима и кръв и не ме е занимавал да ходя по лаборатории и т.н. В цената на феталната беше включено и взимането на кръв.

# 224
На мен, а и на повечето бременни около мен, лекарят който извършва феталната, взима и кръв и не ме е занимавал да ходя по лаборатории и т.н. В цената на феталната беше включено и взимането на кръв.
Така ако е е най-добре. Предния път ме шматкаха из целия град. АГ ме прати при друг на фетална, после от там ме пратиха на БХС на оня край на града да ходя да ми взимат кръв. Бях при друг лекар, сега АГ си прави и фетална, но забравих за питам за кръвното изследване. Мислех, че понеделник някъде ще ходя защото ми беше късен часа. Вчера звъняха да го сменят с такъв за сутринта и почнах да си се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт