Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 79

• 41 385
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Има случаи на бременност дори през дните на менструация, на последния ден преди менструация, след, и прочие. Това не е точна наука. А щом мъжа ви знае, че се е случвало и преди, говорете с него, направете теста за бащинство и се обърнете към някого. Щом мъжът ви не може да предотврати тази ситуация, обърнете се към друг. Защо оставяте ситуацията така? И що за мъж би позволил това да се случва? Съжалявам ако това е истина….

# 361
Здравейте! Искам да попитам мамите или тези ,които очакат бебенце ,колко време ви отне, ако докторът е казал, че нямате някакви проблеми и мъжът ви също? Интересно ми е да знам понеже все повече мои познати уж с добри изследвания, без заболявания и т.н. им отнема все повече време и става въпрос за хора ,които са доста млади и би трабвало уж по-лесно да стават нещата?

# 362
Здравейте! Искам да попитам мамите или тези ,които очакат бебенце ,колко време ви отне, ако докторът е казал, че нямате някакви проблеми и мъжът ви също? Интересно ми е да знам понеже все повече мои познати уж с добри изследвания, без заболявания и т.н. им отнема все повече време и става въпрос за хора ,които са доста млади и би трабвало уж по-лесно да стават нещата?

Всичко е индивидуално, убедих се. Аз съм на 38г, мъжа ми на 41. С операция съм на двата яйчника, като ги запазиха, но са с по-малък размер. От това, което бях чела имах нагласата, че няма да е лесно и поне година ще се наложи да правим опити, тъй като сме на години, макар и здрави. Забременях от втория опит Simple Smile като единствено бях започнала да пия витамини за бременни. Дори не съм правила изследвания при АГ предварително.

# 363
  • Sofia
Няма значение при другите как е. Наистина е индивидуално.
При двойка без здравословни и репродуктивни проблеми е нормално да има резултат до година опити.

# 364
Здравей , на нас ни отне доста време като цяло . Нямаме никакви проблеми ,нито аз, нито мъжат ми . Първия път забременях на първия месец опити ,но бременноста ми не продължи дълго . А сега съм бременна отново и ни отне 1г.и 6м. опити като казвам ,че нямаме никакви проблеми пуска ли сме си всякакви изследвания .

# 365
Момичета, може ли да ми препоръчате витамини подходящи за кърмене по време на бременност. Благодаря предварително.

# 366
Бременна съм в 9+4 седмица. Но лекаря  ми каза че не отговаря на размерите било по малко от 9 седмици. Това ми е ясно щото съм с дълъг ме 40/45 дни със късна овулация. Но въпросът ми лекаря не ми каза на колко седмици отговаря бебока и ме викна д-р седмица понеже нямам търпение според вас коя седмица съм? Не живея в България и ми е трудно с езика от притеснение забравих да питам
Ако ми помогнете много ще съм благодарна на някой случвало ли се такава ситуация

# 367
Вероятно при него показва 8-ма. От снимката не се вижда как го изчислява апарата.

# 368
Вероятно при него показва 8-ма. От снимката не се вижда как го изчислява апарата.

# 369
Не го пише никъде на снимката, но по развитието което виждам е 8-ма седмица.

# 370
благодаря Simple Smile дано всичко да е наред

# 371
Здравейте, дами! 🌸
Някоя от вас ще може ли да ми каже какво означава тази графа от Mutterpass-a?

Благодаря предварително! Simple Smile

# 372
благодаря Simple Smile дано всичко да е наред

Бебка до последно вървеше със 2 седмици назад и накрая баш последните 2 месеца дръпна и навакса. Даже награда беше и напред тръгнала.

# 373
Добър вечер момичета!  BlushДа ви попитам  дали в деня преди да родите сте имали някакви симптоми(признаци)  за скорошно започващо раждане? И също дали сте били интимни до последно с вашите половинки? Hug

# 374
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате витамини подходящи за кърмене по време на бременност. Благодаря предварително.
Кърменето само по себе си не налага да пиете витамини. По-добре е да изследвате конкретни неща, според оплакванията си и после да взимате добавки за тях. Комбинираните и масови витамини често са евтини, трудноусвоими форми. Не само няма да си вдигнете стойностите, но и могат да ви навредят в някои случаи.

Общи условия

Активация на акаунт