Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 776
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,доволна съм от този балсам за коса на Гарниер

# 106
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес в Лили (да кажа, че не само днес, и не само в Лили) гледах-гледах - база за грим (сенки) не видях, хора! фДТ, коректори и какви ли не мазила....
Такова, дето е база - не видях!
Satisfied може ли да не е имало....или аз съм толкова смотана Joy
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/grim/ochi/osnova-za-senki-za-ochi

# 107
# 108
Аз да похваля тези душ гелове, български са. 400 мл с цена около 3 лева, което е повече от добре. 😁

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 14:09 от Преслава ♋️

# 109
Аз да похваля тези душгелове, български са. 400 мл с цена около 3 лева, което е повече от добре. 😁

Погледнах , но май само с доставка от онлайн магазин може да се купи.
Има ли физически магазини, защото аз обичам да усещам миризмата на продукта.

# 110
Живея в малък град, при нас ги има в хранителните вериги. В Лили или ДМ не ги зареждат, за съжаление.

# 111
  • София
Мисля, че съм виждал в Кауфланд, освен ако са били шампоан / балсам в подобни опаковки.

# 112
  • София
Гита и Дона, благодаря ви!
Ще отида довечера пак да търся Satisfied

# 113
Мисля, че съм виждал в Кауфланд, освен ако са били шампоан / балсам в подобни опаковки.
Май зареждат точно тях Кауфланд, но без душ геловете.

# 114
Здравейте! За много години! Simple Smile
Може ли да ми препоръчате почистващо олио за лице, подходящо за комбинирана или мазна кожа?

# 115
  • София
Моята кожа е такава - ползвам без проблем всяко дегримиращо  олио, което е хидрофилно. Така или иначе след това го измиваш с гел, важното е да маха грима добре.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 15:31 от milenaka

# 116
  • В къЩи.
Здравейте! За много години! Simple Smile
Може ли да ми препоръчате почистващо олио за лице, подходящо за комбинирана или мазна кожа?

Само не взимайте олиото на Алверде.Отвратително е- мазни, тежко и не отми нищо от грима ми.
Ползвам на Балея,не е скъпо,пробвайте го.

Да кажа за ББ крема на Миша- не ми е тъмен ,не ми е светъл , добре ми е , но розовее,а аз съм със жълт подтон . Но сякаш се харесвам повече отколкото със жълтеещи ФДТ- ни.
Днес бях с него,доста прилично се представи,не ми изсуши кожата.
На края на деня не изглеждаше както сутринта,но все пак се гримирам в 6ч сутринта и махам грима в 18ч вечерта.

# 117
  • София
На мен олиото на Алверде ми сваля "бетониран" грим без проблем, но не е хидрофилно и затова няма да го купя пак. На Балея е хидрофилно и сваля доста добре.

# 118
  • Deutschland
Тези скрабове на Нивеа дали ги има още?

# 119
Здравейте на всички! Включвам се с въпрос към Вас. На 27 год съм и преди 2 седмици изкарах варицела. Имам току що паднали корички от пъпки по лицето, които за жалост са се оформили дупчици... 3 по челото и 1 над горната устна. Въпроса ми е знаете ли някой крем за спомага ето на затварянето им до колкото е възможно това... Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт