Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 474
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Лилавия пърфект.

# 556
Доволна съм от този гел за бръснене на Балея /взех другата разновидност, която я няма на снимка и е limited/.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-gel-za-brasnene-s-aloe-ver … 058172925795.html
Съвсем малко количество трябва, а образува страшно много пяна /даже екстра/. После бръсненето ми е гладко, не съм имала проблеми до сега. За разлика от другия продукт на Балеа (който е директна пяна) - въобще не ми хареса, бръсначът не ми върви съвсем гладко, често се и поразявам.
За цената си и икономичността - гелът е супер. Blush

# 557
Мда, гел е винаги по-добър вариант от пяна, пяната е повечето въздух още при нанасянето и реално не се нанася така че да има по цялата повърхност продукт. А гела първо го размазваш и полепва върху кожата плътно, че чак тогава бухва да стане на пяна.

# 558
Взех си пачи за многократна употреба, силиконовите на Балеа.
Дайте идея какво да слагам отдолу?
Може и да не е мн бюджетно предвид, че околоочните продукти нямат голям разход.

# 559
Пачове Simple Smile

# 560
Взех си пачи за многократна употреба, силиконовите на Балеа.
Дайте идея какво да слагам отдолу?
Може и да не е мн бюджетно предвид, че околоочните продукти нямат голям разход.
Можеш да слагаш серум за околоочната зона или околоочен гел или крем.

# 561
Може ли да препоръчате кръгла четка за изправяне със сешоар?

# 562
От четене в темата за грижа за косата, препоръчват на Оливия…Бррр, какво беше, ще търся.
https://www.notino.bg/olivia-garden/?gbraid=0AAAAADRCYdC07q9kp9y … ww4oaAnldEALw_wcB
Ако се потърси инфо ще излязат и мнения коя големина се препоръчва за един или друг случай.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 22:17 от ДХ3

# 563
Оливия Гардън са четките и аз ги препоръчвам, но с уговорката, че не са баш евтини

# 564
А за тези, които се продават в ДМ, имате ли мнение? Ебелин и други.

# 565
А за тези, които се продават в ДМ, имате ли мнение? Ебелин и други.

Според мен на ДМ са чудесни за цената си.

# 566
Някой има ли информация защо никъде няма почистващите пяни за лице на Балеа? Бях супер доволна от тях, но никъде не мога да ги намеря вече?

# 567
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой има ли информация защо никъде няма почистващите пяни за лице на Балеа? Бях супер доволна от тях, но никъде не мога да ги намеря вече?
И на мен ми направи впечатление. Имаше точно един вид в петък в близкия магазин.

# 568
Да не би и на тях да е дошъл ред за смяна на опаковките или техните вече минаха?
Зарежданията са им някакви странни на техните марки, явно ги внасят наведнъж и през големи интервали от време и ако нещо се изчерпи междувременно, просто липсва в магазините им до следващата доставка.

# 569
  • Ланкър, планините Овнерог
Преди няколко месеца ги питах на мейл дали очакват доставка на накрайници за ел.четки. Отговориха, че да, но до сега още нямат. Добре, че мъжът ми имаше пътуване до Берлин в началото на април и ми взе от там, че даже и по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт