Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 462
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Да, в момента даже е намален и може и да се навия да ида до там тия дни. Но така както е описан, дори и да ми хареса като аромат по принцип и да си го купя, пак няма да е това което търся.

Може наистина да поръчам флоралната вода дето намерих в един сайт, тя не е и скъпа и няма да ме е яд ако не е "моето". Да си я ползвам вечер нея и да се радвам на аромата, много ми е отпускащ.

# 586
  • Deutschland
Тъй като сме с различни обоняния, на мен Lady million ми е липов чай с мед, особено ярък е, когато съм го носила в мъгливо време. Не знам даже има ли липа в състава, но на това ми ухае.

# 587
eovin***, сапуна с екстракт от български охлюви, мирише ли хубаво?
Няма особено изразен аромат. На нещо леко и чисто. Кожата ми после е много мека.

# 588
Да, в момента даже е намален и може и да се навия да ида до там тия дни. Но така както е описан, дори и да ми хареса като аромат по принцип и да си го купя, пак няма да е това което търся.

Може наистина да поръчам флоралната вода дето намерих в един сайт, тя не е и скъпа и няма да ме е яд ако не е "моето". Да си я ползвам вечер нея и да се радвам на аромата, много ми е отпускащ.
Ако я поръчаш, сподели после. И аз обичам липи. Апоматът ми нявява мили спомени.  Heart

# 589
Аз харесвам крема на SNB с липа. 😍

# 590
божавам този аромат и винаги тъжа по него след като прецъфтят липите.
Приемам предложения и за други сравнително бюджетни продукти с аромат на липа - сапуни, душ гелове и прочие. За моя изненада, не е популярен аромат и почти нищо не намирам, да не кажа нищо.
За мен Морингата на Боди шоп е търсената липа. Аз също обожавам аромата на липи и много ми липсва, че тази година липите не цъфнаха.
На намаления цените им са приемливи:
https://www.thebodyshop.bg/serii/moringa

# 591
Момичета, не успях да прочета цялата тема, а търся съвет, и тук попадам на хубави мнения за продукти. Гледам напоследък за тези кристали за премахване на косми. На какъв принцип работи това чудо, кристал ли е, камък ли е какво е. Нищо конкретно не намирам в мрежата. Гледам само, че въртят космите и после го изплакват под течаща вода и хоп! няма косми. Някоя от вас доволна ли е, да каже мнение много ще съм благодарна.

# 592
Гледала съм само видеа за такива. Мисля, че е на принципа да протърка косъма, да го изтъни и той да се откъсне. Не виждам как ще го отстрани до корен. Тоест той на другия ден ще  боцка. Така си мисля. Изглежда ми много нездравословно това търкане за кожата и безмислено. Ако някой е по-запознат, ще ми е интересно и на мен.

# 593
На мен ми изглежда като някакъв вид шкурка или от сорта, което сваля косъма над кожата, май ги рекламират и като ексфолиращи също... то хубаво ама ден-през ден такова стържене нещо не ми звучи добре.

# 594
Да, а уж казват, че е щадящ метод вместо бръснене или епилация. Също и аз си мисля, че е като шкурка все едно. После сигурно трябва да изсипя един тон хидратиращ продукт. Може би имат предвид, че е щадящ от към бюджета 😆

# 595
  • София
На мен ми изглежда като някакъв вид шкурка или от сорта, което сваля косъма над кожата, май ги рекламират и като ексфолиращи също... то хубаво ама ден-през ден такова стържене нещо не ми звучи добре.
Точно като шкурка работи, да - ексфолира, да - космите падат, да - кожата е мека и гладка веднага.
Но ефектът след това е като след обикновено бръснене.
Да се спаси ситуацията - става, но да се ползва постоянно - категорично - НЕ.

# 596
Момичета, не успях да прочета цялата тема, а търся съвет, и тук попадам на хубави мнения за продукти. Гледам напоследък за тези кристали за премахване на косми. На какъв принцип работи това чудо, кристал ли е, камък ли е какво е. Нищо конкретно не намирам в мрежата. Гледам само, че въртят космите и после го изплакват под течаща вода и хоп! няма косми. Някоя от вас доволна ли е, да каже мнение много ще съм благодарна.

Аз си го поръчах, не знам какви са тези мои косми, но при мен не работи . Как ли не го мъчих - на сухо, на мокро, с хидратация, без хидратация.. ами нищо. Grinning

# 597
Аз го имам кристала. Да, премахва косми. При мен не се появяват на другия ден. Обаче трябва голямо търкане, после кожата ми е на червени пъпки и боли поне два дни.

# 598

Имам на Селестре. Върши работа, използвам го за ръце и крака. Поникват ми толкова бързо, колкото със самобръсначка. Не съм имала обриви и болка, ексфолира ми прилично кожата. Но моите косми на краката не са много, нито плътни и предполагам се дължи на това. Тоест търкането е по-малко. Като цяло не е лош, но за цената си не е и нещо уау.

# 599
Имам от китайските кристали. Премахва ми космите, ексфолира добре, кожата става мека. Ползвах го на суха  кожа със сух кристал. При мен обаче растат сякаш по бързо, отколкото със самобръсначка. Става и по-бавно и го зарязах.

Общи условия

Активация на акаунт