Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 448
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Gorni Bogrov
Аз го имам кристала. Да, премахва косми. При мен не се появяват на другия ден. Обаче трябва голямо търкане, после кожата ми е на червени пъпки и боли поне два дни.

При мен е същото положение и замина в кофата.

# 601
Аз го имам кристала. Да, премахва косми. При мен не се появяват на другия ден. Обаче трябва голямо търкане, после кожата ми е на червени пъпки и боли поне два дни.
Това не е нормално!🙄

# 602
Момичета, не успях да прочета цялата тема, а търся съвет, и тук попадам на хубави мнения за продукти. Гледам напоследък за тези кристали за премахване на косми. На какъв принцип работи това чудо, кристал ли е, камък ли е какво е. Нищо конкретно не намирам в мрежата. Гледам само, че въртят космите и после го изплакват под течаща вода и хоп! няма косми. Някоя от вас доволна ли е, да каже мнение много ще съм благодарна.

Имам на Селестре. Върши работа, използвам го за ръце и крака. Поникват ми толкова бързо, колкото със самобръсначка. Не съм имала обриви и болка, ексфолира ми прилично кожата. Но моите косми на краката не са много, нито плътни и предполагам се дължи на това. Тоест търкането е по-малко. Като цяло не е лош, но за цената си не е и нещо уау.
Точно към Селестре се бях насочила и аз, гледах им и този молив дето е "много в едно" 😁 та от там и този кристал, и то нали знаете като вземете да гледате нещо конкретно и започват да ви изкачат реклами само на това. Сега като ви изчетох явно ще си продължа с моите методи. Така и така сме на тази тема, за интимната зона какво ползвате за премахване на косъмчетата? Аз скоро в Лили попаднах на едно хубави лентички и съм много доволна, но им забравих името, а не са ми под ръка, но ще ги похваля със сигурност по-нататък

# 603
  • Русе
А с тези лентички не боли ли като се обезкосмяваш?

# 604
А с тези лентички не боли ли като се обезкосмяваш?
Аа боли си даа, ама Трай бабо за хубост

# 605
  • Пловдив
За мен липов парфюм е Furla Irresistible.Бях го пробвала в Лили , но си го купих от сайт в малка разфасовка.

# 606
Ще го видя и него тогава,пробвах 5то авеню но няма нищо общо с липа и определено не е "мой" аромат, много сладък ми идва. Особено в жегата съвсем шекерен ми дойде...

# 607
Знаете ли коя бюджетна марка предлага цветни спирали за очи?

# 608
Аз нося.Синьо има ГР,но си взех Кабаре последно-синя,зелена и лилава Simple Smile и съм доволна. https://ttmarket.bg/product/cvetna-spirala-za-obemni-migli-tamno … -cabaret-premiere  FlushedАми сега видях линка-не е вече бюджетна.Мин.година на промо за 9 я взимах

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 12:35 от reninel

# 609
Кабаре какво е? Знам такава спирала на Вивиен Сабо. В Гугъл не ми излиза.

# 610
На Вивиен Сабо е, кафявата е една от любимите ми спирали. Но наистина доста и вдигнаха цената.

# 611
  • София
Тази също е цветна - Току-що открито в dm: Спирала Lash Sensational Burgundy Brown (https://dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-lash-sen … pdsteilen.laufend)

# 612
Аз съм фен на цветните спирали, в дрогериите синя и кафява спирала лесно ще откриеш и то в бюджетен диапазон.
Този месец съм поръчала зелена от Avon за 13 лв, ако те устойва.

# 613
Да прави сте. Джуд същата-по горе редактирах и сложих линк .И аз под цветна разбирам не черна и кафява Simple Smile .Кафяви има на доста фирми Simple Smile .
Което ми напомня,че лилавата я отворих предния месец и нещо не се харесах на моите очи.Подарявам я Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 13:29 от reninel

# 614
Благодаря, страхотни сте! Синя, лилава и зелена искам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт