Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 543
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
В темата за евтини продукти виждам балсам за устни за 10лв. Мерси!
Лично аз използвам един балсам с месеци, стига да е в срок и да не усетя, че е развален. Разпределени парите, не излизат много. Аз много харесвам балсамчетата на Кармекс от Лили, без промоция съм към 6-7 лв, но отново разпределям по месеци и излиза “прилично”.

# 466
Балсам-червило ползвам на Катрис.Има няколко цвята.

# 467
Ще видя и другите предложени. Аз не ползвам червила-предпочитам балсам с цвят и наистина не се хабят бързо, Simple Smile
ДХЗ като този,който показах или друг е  ?

# 468
  • София
На Катриз балсам-червило, но с бляскавата капачка, ползвах до 4 месеца и беше страхотен.
https://shop.lillydrogerie.bg/catrice-drunk-n-diamonds-balsam-za … i-010-1-br-531320 - eто този. Да, 10 лв е много, но устните ми бяха много хидратирани и в студеното време изобщо не изсъхваха.

След това си взех някакво друго, по-наситено, но не толкова хидратиращо и не бих купила повече. Не съм 100% сигурна, но мисля, че беше това (с по-хартиена опаковка, но не се мачкаше).
https://shop.lillydrogerie.bg/conf-cat-0055

# 469
То вече балсамите за устни на Нивеа и Хималая са по 6лв. Всичко е на двойни цени, не знам да има хубав балсам под 5-6лв вече.

По темата - на мен също ми харесват на Катрис, имат лек цвят и хидратират.

# 470
  • Русе
Да ми препоръчате пилинг за лице за склонна към акне кожа за тинейджърка. Нещо от Лили или ДМ.

# 471
Здравейте, видях темата и нямаше как да не се включа с последните ми находки. Може и да са коментирани, а може би не, но горещо препоръчвам на KALLOS продуктите за коса. Аз конкретно ползвам маската с кератин 10лв 1000мл, спрейчето "млечен кератин" - 6.50лв. Специфичното е, че маската си я държа по 1 час на главата (това си е стар навик, не вярвам на "15 минутки"), а спрейчето помага много за изглаждане на цъвтящите ми краища без да омазнява.

За устни пък съм мноооого доволна от Prreti Honey & Berry Lip Sleeping Mask, цена 8лв. ползвам 1 тубичка по 1 година. На сутринта устните са много мекички и гладки, даже и ако са били напукани предходния ден.

# 472
  • София
Евтин, но добър балсам за устни - 5 или 6- опаковки съм използвала от този

В ДМ цената е 2.99лв., а в Лили - мисля, че беше 3.59лв.
Много съм доволна и гледам винаги да го имам.

Подлъгах се по една влогърка. Препоръча нощната маска за устни на Есенс с овесено мляко. Уж добре худратирала, ама нищо не прави. Нанасям вечер преди лягане, ако се събудя през нощта, отново нанасям, защото устните ми буквално са я "изяли". На сутринта ставам с напукани устни. Sad  Не я препоръчвам.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 19:44 от Amiamo

# 473
Да ми препоръчате пилинг за лице за склонна към акне кожа за тинейджърка. Нещо от Лили или ДМ.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-techen-piling-beauty-exper … 066447215373.html
Новият на Нивея също изглежда добре:
https://www.nivea.bg/produkti/noshten-piling-derma-skin-clear-90 … 003627550168.html

# 474
Ще видя и другите предложени. Аз не ползвам червила-предпочитам балсам с цвят и наистина не се хабят бързо, Simple Smile
ДХЗ като този,който показах или друг е  ?
Този:
https://scosmetics.net/catrice-sheer-beautifying-lip-balm-balsam … s-delikaten-cvyat

Продукти на Kallos ползвам и аз и съм доволна.Даже по-евтнини ги взимах от makeup

# 475
Продукти на Kallos ползвам и аз и съм доволна.Даже по-евтнини ги взимах от makeup

Да! Всички изброени по-горе продукти ги взимам от makeup, а сега като вече имат и безплатна доставка е супер!

# 476
За първи път чувам тази марка продукти - Kallos.
Прочетох, че са произведени в Унгария, но ми се струват прекалено ниски цените. Литър шампоан за 6-7 лв., даже българските производители не предлагат такава цена.
Вие като използвате продуктите доволни ли сте от качеството им?
Може би покрай галопиращата инфлация, представата ми за съотношение цена/качество вече не е съотносима с действителността в България. Та затова цените ми се виждат твърде ниски.
Пример: Шампоан Здраве актив -1 литър  /5 бр. шампоани по 0,200 мл./ е най-малко 25,00 лв.

# 477
Аз ги купих от отзиви във форумите и познати.Щом работят, то цената ми е още по-угодна 😀 .

# 478
Аз съм ползвала техен шампоан. Не беше нищо кой знае какво. Имам маска и балсам  без отмиване. Те повече ми харесват.

# 479
За първи път чувам тази марка продукти - Kallos.
Прочетох, че са произведени в Унгария, но ми се струват прекалено ниски цените. Литър шампоан за 6-7 лв., даже българските производители не предлагат такава цена.
Вие като използвате продуктите доволни ли сте от качеството им?
Може би покрай галопиращата инфлация, представата ми за съотношение цена/качество вече не е съотносима с действителността в България. Та затова цените ми се виждат твърде ниски.
Пример: Шампоан Здраве актив -1 литър  /5 бр. шампоани по 0,200 мл./ е най-малко 25,00 лв.
Е той и този ако е 5 малки опаковки а не една от литър, няма толкова да струва... винаги голяма разфасовка е по-евтина.
Иначе за ниски цени по принцип се намират и прилични продукти, ако ти пасне някой от тях. Шампоанът ми е един от собствените марки на Лидл, на Сиен е. Половин литър е и струва 3 лева ако не са го вдигнали съвсем наскоро. Няколко пъти го купувам вече, смятай от колко време съм с него, изкарвам доста с тая голяма туба.

Общи условия

Активация на акаунт