Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 69

• 108 541
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
natka, дали може да дадете снимка на шампоана на Сиен, който точно ползвате? Мерси много предварително! Flowers Hibiscus

# 481
Първата снимка дето ми се изпречи из нета, в техния сайт не помня къде им бяха забутани тези продукти но едва ли да има особена разлика в опаковката.

# 482
Продукти на Kallos ползвам и аз и съм доволна.Даже по-евтнини ги взимах от makeup

Да! Всички изброени по-горе продукти ги взимам от makeup, а сега като вече имат и безплатна доставка е супер!
Безплатна доставка над определета сума или?

# 483
Влез в мейк ап и погледни
Преди им беше над 49
Сега мисля е доста по малка сумата за безплатна доставка
Последно над около 24-30 лв ми беше безплатно

# 484
*Добавям към поста си и реална снимка на цвета.*
Преди седмица си взех това червило, но то си е точно като балсам с цвят. Много е приятно и хидратиращо. Аз взех цвят 304, не е наситен цвят, стои много нежно. Ще повторя покупката.
Скрит текст:

Редовно пазарувам от Makeup и ползвам безплатна доставка с техния куриер, но тя е само за определени градове.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 13:59 от Poppyflower

# 485
Здравейте,днес си купих тази розовата спирала и ми харесва,ако някъде се продава в България я пробвайте.

# 486
Влизам за едно Благодаря на съфорумка на, която препоръча червилото на Revlon. Наистина е много хубаво, дълготрайно и нематово!

# 487
Искам да похваля балсама от серията Плекс на Балея. Шампоанът не ми е нищо особено, но балсамът е прекрасен. Косата ми е дълга, боядисвана многократно на балеаж, освен това плаче за подстригване, и след къпане положението е "продухана слама". Откакто ползвам балсама, за първи път мога да я разреша без да се налага да ползвам кристали и изсъхва подредена, а не хвърчаща във всички посоки. В комбинация и със серума, крайният резултат е много добър. Hands Plus1

# 488
За дехидратирана коса ползвам това -  https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030019233
Да 12,00 лв. е , но количеството е голямо и се използва дълго време.

# 489
Аз след маски и балсами винаги си ползвам масла/кристали.

# 490
  • При децата ми
Искам да похваля балсама от серията Плекс на Балея. Шампоанът не ми е нищо особено, но балсамът е прекрасен. Косата ми е дълга, боядисвана многократно на балеаж, освен това плаче за подстригване, и след къпане положението е "продухана слама". Откакто ползвам балсама, за първи път мога да я разреша без да се налага да ползвам кристали и изсъхва подредена, а не хвърчаща във всички посоки. В комбинация и със серума, крайният резултат е много добър. Hands Plus1

Имам балсамът и серумът от около месец някъде. Доволна съм, ноо резултатът е в пъти по-добър след, като нанеса кремът на "Олиосета"! Той, обаче, не е за тази тема.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 14:46 от Hrispa76

# 491
  • София
Ползвам продуктите на Балеа, Плекс. Напоследък серума го ползвам като пре уош. Доволна съм от тази серия.

# 492
  • Сливен
Мацки,някоя дали вече си този нов крем на Нивея

# 493
Мацки,някоя дали вече си този нов крем на Нивея

Всички слънцезащитни продукти на Нивея съдържат октокрилен, който е доста опасен като съставка, макар и одобрен и не се препоръчва за употреба от бременни поради доказателства, че в определни количества може да наруши репродуктивната система и да предизвиква алергии. 1 Източник - https://www.medicalnewstoday.com/articles/octocrylene#environmental-impacts

# 494
Аз не видях октокрилен в състава. Отделно в описанието на продукта е споменато това:

Общи условия

Активация на акаунт