Не знам къде да отида, искам да умра

• 13 820
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
От какво толкова се оплаквате един на друг?

# 181
Вижте, оценявам, че сте тук и че се опитвате да ми помогнете.
На мен просто наистина много ми се насъбра.
Някак наивно вярвах, че е възможно той да ме обича. Но да, сигурно ме търпи само заради детето.
Е, боли да живееш така.
Аз пък толкова ли не заслужавам да съм обичана.

# 182
И въобще не осъзнаваш, че преиграваш и прекаляваш?  Кажи честно?

Какво мислиш за така наречените "негативни хора"? Мислиш ли, че си от тях?

Какво очакваше и искаше да се случи като хукна навън? И стигна до магазина ..... Освен че се изложи и изглеждаш още по-неуравновесена. Знаеш ли, че човек в клинична депресия не би го направил Wink Ей за това пак ти казвам, че преиграваш симулирайки депресия, търсейки внимание и на кого да се лепнеш .... !

Къде в цялото "хукване" и питане къде да идеш помисли за бебето?  Бременна си 6 месец! Вече го усещаш? Осъзнаваш ли какво му причиняваш, защото то получава твоите емоционални изблици и хормони? Въобще замисляш ли се какво даваш, а не само да искаш да получаваш!

Не, приятелките ти не са като теб! Ти им се оплакваш и хленчиш и те ти казват нещо от сорта "И аз така", но никой не би изтърпял подобно чудо. Харесвам емоционалните и чувствителни хора, но твоето поведение не е на такъв човек, а на психически неуравновесен.

# 183
Вижте, оценявам, че сте тук и че се опитвате да ми помогнете.
На мен просто наистина много ми се насъбра.
Някак наивно вярвах, че е възможно той да ме обича. Но да, сигурно ме търпи само заради детето.
Е, боли да живееш така.
Аз пък толкова ли не заслужавам да съм обичана.
Ти живееш с мъж и чакаш дете.
Някои жени нямат това, те какво да кажат по въпроса дали и какво заслужават?

# 184
Да, съгласна съм, че съм психически нестабилен човек. Животът ми дотук не е бил лек и явно не съм могла да се справя.
Там е работата, че и той признава, че не се чувства стабилен, тоест ние всъщност доста си приличаме.
Само дето аз не го обиждам.

# 185
  • USA
Седнах и изчетох "всички" писания на авторката, стари теми...това не може да е реален човек!!!!!

# 186
Реален човек съм.
Да, объркан, неуравновесен, но реален.

# 187
Авторке, направи нещо мило за твоя мъж, сготви му нещо вкусно, или му купи нещо, което харесва и ще го зарадва. Покажи внимание и обич към него. И виж реакцията му. До тук много му е дошла драмата, повярвай ми. А ти си влязла в цял филм на ужасите с търсенето и откриването на биологичната майка. Фокусирай се върху бременността и човека до теб.

# 188
Помислих си и аз да направя нещо такова, но след "изрод" и "тъпа кифла" ми е бая трудно да съм грижовна и мила.

# 189
Както си го подкарала скоро и ще се биете.
Потресаващо е какво ще сте предали на детето си ....

Слушай сега кака си Дорис - в една къща уюта и спокойствието се градят от жената. С добро с малко натиск и малко изчакване, с упорство и най-вече с добри чувства.
Седни и мисли какво искаш за детето си. Защото ред не прочетох за това бебе от тебе. Само ти, дето си горката бременна и така онеправдана.  Нищо кой знае какво не ти се е случило в живота - освен драматизма, с който приемаш всичко и все се имаш за жертва.
Та седни и помисли. Ще се бориш и детето да има семейство с двама родители. Ако ДА - мисли как. И не с изискване какво някой си да правел и да ти дадял, а с мисъл, умереност и сърце.
Ако НЕ - седни и мисли къде да идеш и да родиш и гледаш бебето.

Първата крачка е направена - осъзнаваш, че си психически нестабилна. Сега се запитай, ще се държиш цял живот като луда жена или ще се хванеш в ръце и няма да покзваш тази своя неуравновесеност т.к ще се научиш да я контролираш и управляваш като див жеребец?
Дали ще спреш вътре в себе си да си емоционално нестабилна - НЕ, но поне може да не ти личи и да нямаш негативи от това.

# 190
Хора това терапиране във форума според мен и пречи да поеме отговорността да потърси правилната помощ.

# 191
Дорис, права си напълно. Мнението ти е зряло и истинско.
Не зная дали съм способна. Счупен човек съм. Наистина горкото бебе. Няма да съм добра майка и ми е мъчно, много ми е мъчно.
Може да направя опит да променя поведението си, но не зная откъде да извадя сили, защото и той ме довърши с думите си и с нежеланието си да ми покаже грижа и обич.

# 192
Айде стига преиграва и тази ситуация. Ядосани хора, много неща си казват.
Всички ти казаха да идеш при майка си, но не ти се чува. Явно искаш да останеш. Искаш да си при него.

Мисли как искаш да се държи с теб, какви отношения да имате и ги изгради.

Нищо счупено ти няма. Да ти кажа си късметлийка! Родена си здрава и без деформации, осиновена и гледана от свестни хора, които още те подкрепят, живяла си си, дивяла и лудувала и сега си бременна. Гледаш на живота ка нещо, която ти се случва, а ти си негова жертва. Но не - живота ти си го правиш.
Огледай се до къде си го докарала - мисли къде искаш да стигнеш и постигнеш и прави крачка след крачка към целта. Нищо трудно няма. Да, ще грешиш понякога, но какво от това!

# 193
Ами то ти като не му показваш грижа и обич, що той да ти показва? Ти да не си някоя световно известна красавица, умница и богаташка. Те нещата са взаимни, ти му мрънка,ш, той на теб, ти го обиждаш, той теб, ти го депресираш, той теб... И след като си в по - неизгодна позиция, ще си натиснеш малко парцалите.

# 194
Който и да е отговорен, ситуацията вече я има. Няма какво да направиш, ако човекът си е такъв. В момента е безпредметно да размишляваш как се е стигнало дотук. Няма как, работим с това, с което разполагаме. Били сте пред раздяла, пробвали сте заради детето, похвално, но не се е получило и само сте отложили момента. Случва се, такъв е живота, но не е краят на света. Време е да си съставиш план как да подредиш нещата за себе си. Щом имаш средства, поне за седмица можеш да идеш на хотел, да си починете един от друг и да се успокоите, след това може да говорите пак как и двамата виждате бъдещето. Използвай това време да потърсиш помощ от психиатър, който да те посъветва как да процедираш със суицидните мисли и депресията.

Общи условия

Активация на акаунт