Мокро помещение

• 2 221
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Дамата май няма цяло отделно помещение за мокро, а засечка в коридор. То си е направо гардероб или поне с такова впечатление оставам.
Иначе има много хубави предложения, последната сушилка изглежда много практична.

# 16
1. Може с обикновени, които са еднакви с другите. Може и такива, които не са плътни и ако има влага ще излиза лесно.

2. Пускаме си сушилнята на пълно изсушаване. Нищо не излиза влажно. Честно казано мързи ни хем да ползваме машина, хем да простираме.

3. Не гладя, но ако гладех, бих последвала съвета за преносима.

4. Само не кръгъл. Не може да се сложи плътно пред вратата на пералнята. Заема повече място.

Скрит текст:
За сушилнята - ние я ползваме само в студено време. Зимата има много камини около нас и дрехите се вмиристват на пушек. И чак след нея установих, че кожата на ръцете ми няма проблем със зимата. Има проблем с простирането през зимата Smiling Imp
На остъклената ни тераса няма откъде да да излиза влагата. Съхнат с дни, миришат на тежко и започна да се появява мухъл. Апартаментът ни е топъл и парно пускаме рядко, само тръбите са достатъчни, така че няма как и на радиатори да сушим.
Приключихме и с химическото чистене. Перем си редовно зимните якета и са готови за обличане след няколко часа.
Затова машинката ни е незаменима.
Старата ни сега е при моите родители. Първо майка ми се дърпаше, за какво им е, сега казва "Как съм живяла без нея!". Така насила започна да използва и миялна преди години Simple Smile

# 17
  • Германия

Търсих друга снимка, но не намерих. В ИКЕА има много добри идеи как да се оползотвори оптимално малкото място. От лявата страна мисля да си открадна някои идеи, струват ми се много практични

# 18
  • София
Моята дъска е като тази в долния ляв ъгъл. Слага се върху маса.

За който питаше за лирата ни в банята: стандартните две дебели тръби е. С тях си е строен блокът. Диаметърът им е около 8 см.

# 19
  • Добрич

Аз имам мокро помещение, но си е помещение, а не ниша.
Там държа прахосмукачка, мопове, дъска за гладене(не е закрепена) Но за мен най-важното в това помещение е мивката. Голяма, удобна, в която мога да измия ботуши, да накисна нещо мръсно , да измия частите на прахосмукачката или саксии, сандъчета и други такива мръсни работи.. Безценно ми е. Естествено имам и две други мивки -в банята и кухнята, но те не са подходящи за такива дейности.
В самото помещение имам шкафове като кухня. Под плота са ми  пералнята и сушилнята. На горния рафт са ми препарати,- за почистване, за пране, както и за коса ,сушоари, преси, маша. На вратата имам огледало и там се фризираме, за да няма косми в банята.
Там ми е и кошът за мръсно пране. Мисля, че тук е по подходящо отколкото във влажната баня. Нашата е до това помещение и не е проблем да се съблечеш и пуснеш дрехите в коша преди банята.
НО, предполагам всичко това няма да е подходящо за авторката, ако е само ниша.

# 20
  • Велико Търново
Моето мокро е с вградена дъска за гладене. Определено не е най-удобното нещо на света, но, когато е затворена изглежда много минималистично, което беше идеята ми. Пускал съм снимки в темата за интериорен дизайн, ако искаш cherry, погледни там.

Общи условия

Активация на акаунт