Модни консултации - 71

• 87 970
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Примерите са хубави, но моделите ботуши нямат нищо общо с този, за който пита Полина.

# 166
Здравейте, дами Simple Smile
Моля за консултация - много харесвам чантите на Pinko, но са супер скъпи.
Къде са най-добрите намаления на оригинали?

Имате ли опит с PLMD . bg?

Не ми е познат сайта, и не искам да рискувам, след като четох супер много негативи за Gomez.

# 167
Това е официалния сайт на марката за България и сега чантите са на -50%, но се посвършиха. Има магазин в Сердика център, но там имаше уикенда само няколко останали чанти.

# 168
  • София
Каква е тази марка Lasocki ?
Някаква полска марка, на магазина ССС (или obuvki.bg). Чела съм доста отрицателни коментари за качеството, но поне не са скъпи.
Дано греша и съфорумката си ги носи с кеф. Стават за скини дънки, клинове и рокли/поли.

# 169
Хм, на мен доста са ми ги хвалили Lasocki та за това ги заглеждам, но все още нямам нищо тяхно.

Показаните ботуши и на мен не ми допадат особено, но се надявам да са й удобни на дамата и да си ги носи със здраве! Simple Smile
Иначе и аз ги виждам със скини дънки може би май-добре биха стояли.

Аз си взех ето тези чизми на Тамарис, много ми допаднаха и изработката също, супер удобни са.

# 170
И аз давам положително мнение за lasocki. Имам много боти, ботуши, балеринки, маратонки техни и съм много доволна. Също имам много боти и на lasocki young, че съм 35- 36 номер и те са много качествени.

# 171
https://m.aboutyou.bg/p/hoermanseder-x-about-you/pola-lexa-7060190

Мацки тая пола кяк бихте я съчетали, в горната част и с какви обувки и какво яке/палто?

# 172
Аз лично не съм фен на дънкови поли през зимата, но явно хората го правят Simple Smile

# 173
  • София
Както е съчетана на самия сайт:

# 174
По-изчистените модели показани по-горе стоят доста по-добре!

# 175
Благодаря ви и аз мислех за нещо с ботуши до коляното, боди и отгоре имам вариант черно палто и късо бяло пухено яке. Може би с палтото би било по хубаво..
И да така модерните клинове кожени от зара в цвят нюд май се казваше с какъв цвят обувки бихте ги съчетали. Много ми харесват тия клинове ама, така де не ми се купуват боти, за един кожен клин..

# 176
  • София/Севлиево
С черни обувки.
А аз си търся ботуши-до коляното,равни(може лека платформа,все пак съм с бебе ,а и по принцип не нося токчета) и да са с ластик по крака,т.к.съм с дебел прасец,и да не са черни(такива намерих,но не искам черно) ,и да са бюджетни,да речем до 50-60 лв.Има ли изобщо такова животно?

# 177
С черни обувки.
А аз си търся ботуши-до коляното,равни(може лека платформа,все пак съм с бебе ,а и по принцип не нося токчета) и да са с ластик по крака,т.к.съм с дебел прасец,и да не са черни(такива намерих,но не искам черно) ,и да са бюджетни,да речем до 50-60 лв.Има ли изобщо такова животно?

Елислава,виж тези

# 178
https://m.aboutyou.bg/p/hoermanseder-x-about-you/pola-lexa-7060190

Мацки тая пола кяк бихте я съчетали, в горната част и с какви обувки и какво яке/палто?
За първи път коментирам по този начин, от пребиваването ми във форума, обикновено избягвам,
 но
с нищо.
Нито на 12, нито на 22 бих я носила,
но ако си я поръчала, харесва ти и не искаш да я връщаш, можеш да си я носиш, както всяка дънкова пола.
Вече са ти дали варианти.

# 179
Дами, моля за съвет.
Поръчах тази пола, НО дали според вас не е малко къса? И дали при движение ще се движат парчетата смешно?
https://shop.plmd.bg/zheni/drehi/pola/1q109g-38-z99?lang=en_US

Общи условия

Активация на акаунт