Модни консултации - 71

• 87 988
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Тази пола е истинско предизвикателство...във всеки един смисъл Wink
В движение се вижда на клипчето от сайта. Не е къса, но и зависи къде ще я носите. По- скоро е за специални случаи, не всекидневно?

# 181
  • Пловдив
Ако имаш слаби крачета(знам, че са 😉) и зашиеш 3-4 сантиметра от цепките, ще е носима. Поне за мен.

# 182
Дами, моля за съвет.
Поръчах тази пола, НО дали според вас не е малко къса? И дали при движение ще се движат парчетата смешно?
https://shop.plmd.bg/zheni/drehi/pola/1q109g-38-z99?lang=en_US
Много ми харесва.
Имам рокля с такива цепки и се движат страхотно. Естествено, ако не правиш резки движения, както на клипчето.

И току-що ми излезе това

От тази колекция е
https://www.vogue.com/fashion-shows/fall-2020-ready-to-wear/chri … ource=vogue.co.uk

# 183
Тази пола е за слаби и високи хора. Ако си с хубава фигура, може да стои много ефектно.

# 184
Слаба съм да. Утре ще е при мен полата, ще видим дали трябва да зашия малко.
Точно така мисля да я нося, с кубинки, но не с риза. Или як висок кец.

# 185
Мацки бяла плисирана пола или черна, как бихтв носили. К3фи ме с чорапи, но честно казано не знам как да ги съчетая. На снимки ми харесва много виждалс съм с кецове или ботуши такаде боти с не много висок ток. Обаче да, липсват ми идеи как да съчетая нешо такова. Също се колебая бяла или черня плисирана пола.

# 186
Аз бих предпочела черна за зимата и преходните сезони. Бяло от кръста  надолу нося само лятото.

Черни ботуши, черната пола, черен чорапогащник малко денове, примерно 20, пуловер в бежово или подобно, също светло палто в подобен цвят като пуловера. Примерно. Да речем, аз така бих се облякла - имам къси черни поли, макар и не плисирани. Но и с плисе според мен би било добре.

# 187
Дами, моля за съвет.
Поръчах тази пола, НО дали според вас не е малко къса? И дали при движение ще се движат парчетата смешно?
https://shop.plmd.bg/zheni/drehi/pola/1q109g-38-z99?lang=en_US

Дойде, нищо няма да й зашивам Wink
Веят се парчетата, но не е зле

# 188
Честита! И на мен си ми изглеждаше много добре, както писах и по-назад. Един по-раздвижен прочит на зимната пола. Purple Heart

# 189
Привет ☺️ Едни боти в актуалния бежов цвят само за 30лв. Минусът - велурени са. Взех ги на шега, че бяха намалени, да имам и в такъв цвят с черна подметка. Какво мислите?

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 20:34 от Море

# 190
Много ми харесват на мен. Естествен велур ли са? И от къде са?

# 191
Не мисля, че са естествен велур за тия пари. Бяха намалени от 70лв. От Обувки.бг ги поръчах. Още има номера. 😊 Опасявам се, че след няколко носения ще съсипя велура, но поне да не ме е много яд. 😁

# 192
  • София
Полата с цепките много ми харесва, ще й се развали фасона, ако се зашива.

# 193
И аз си поръчах ботите! Благодаря за споделянето. Търся си такива от началото на зимата /условно казано зима... Simple Smile/, но все ме спираше това, че аз нося почти само рокли и поли с черен чорапогащик и няма да ми харесва със светли боти, но с тези черни връзки и подметки си реших проблема и то само за 30лв! Едва ли ще са качество нечувана, но за един сезон ще са идеални. Другата зима друго ще ми се носи.. 😀😀😀

# 194
Честити придобивки момичета!

Аз след като си купих чизмите и едни доста зимни боти приключих с пазаруването на този тип обувки.

Вече ме сърбят ръцете за нещо тип балеринки и бели маратонки.
А зимата още не е започнала. 😱😂

Общи условия

Активация на акаунт