Модни консултации - 71

• 88 733
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Още един глас за Карън Милън. Имам много техни рокли, материите са преобладаващо естествени, а моделите са почти уникални. Могат да се намерят на много добри цени.

Редактирам, за да допълня, че дрехите на Карън Милън нямат нищо общо нито като качество, нито като изработка с боклучавите Гес.

# 421
С dior и ysl също няма да се сбърка…

# 422
Както и с Виктория Бекъм. Това ми е една от любимите марки.

# 423
  • Street of Dreams
Живея в чужбина и често разпознавам българките и източноевропейките точно по огромните лога на известни марки 😁

От няколко години насам всичко е така - просто такава е модата. Ако се освободиш от асоциациите си и предразсъдъци, ще разбереш че това е просто мода. От няколко години това е просто навсякъде. Аз в момента имам лого тейп и големи лога на много дрехи, просто защото всичко така си правят дрехите. А и Армани, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Guess и всички подобни отдавна не са само за Fashion TV houte couture, а са си обикновен street wear. Всички си имат евтини линии, за всеки джоб и за всеки ден. Въобще не са символ на статус - освен може би в България, Румъния и Близкия Изток.
Относно качеството всичко е зле, единствено Ralph Lauren Denim все още не са ме разочаровали - всичко друго си е просто бърза мода като всяка друга. Фактът, че ги купувам има общо единствено с по-добрата и модерна кройка от НМ примерно (стоят по-добре) , но не и с качество и трайност. Пари на вятъра давам много за Twinset, защото се съсипват най-бързо от всичко , но пък често си харесвам нещо там и хайде пак.

Карън Милен и Тед Бейкър (в мола са ми един до друг и винаги са свързани в главата ми) имат хубави неща и собствен стил, перфектни кройки, но ги нося само по поводи - може би моето ежедневие е доста по-обикновено от вашето.

# 424
Странно! От различен тип мода явно се интересуваме и следим OnDiNe_.

# 425
  • София
Винаги съм смятала, че дрехи с големи надписи на съответната марка трябва да са най-евтините артикули в колекциите. Направо трябва да ми плащат, че им нося логото. То аз се превръщам в ходеща реклама. Това в кръга на шегата. Wink Признавам, имам дрехи с надписи на марки, но съм ги взела, защото са били някакви фанелки за десетина лева, подходящи за вкъщи или спане. Но специално дреха с изявени големи лога не бих инвестирала

# 426
  • Mediterraneo
Изобщо не е вярно, че такава е модата. Аз продължавам да купувам дрехи, налични по магазините, но никъде нямам голям лого по себе си. Две момичета обличам вкъщи, те също не носят подобни дрехи. За ММ пък да не говорим. Изобщо не е до модата, а до носенето й. И да, аз също разпознавам българки и рускини, украинки и румънки отдалеч, точно по големи логота по тениски, чанти, шапки, якета, сигурно и на гащите им има, както и по един точно определен нюанс изрусена коса.

# 427
Мдамм,и аз /ние така. Без лога Simple Smile А това,че е "модно",нищо не значи. Модата е повторение. Всеки сам избира,дали е папагал...

# 428
  • София
Ово е стандарт. 🤣 мода няма в днешно време. Всеки носи каквото пожелае. Дори в Зара, ХМ и подобни дрехите са толкова разнообразни. От кич, до класика. Маркови щампи са ми в графа кич. Ползвам само, ако искам да се докарам в стил гето.

# 429
А на кои марки успявате да намерите качествени кожени чанти без лога?

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 14:02 от lollytea

# 430
  • Mediterraneo
Не говорим да нямат лого на марката хич, все някъде ще го има. Но да не е огромно и по целия продукт, не ми се търсят снимки, мисля е ясно за какво става дума.

# 431
Е, това е ясно.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 14:03 от lollytea

# 432
  • София
Към марките възприятието е изцяло положително, стига всичко да е съчетано с вкус.

# 433
Е, това е супер ясно. Ама въпреки това всеки си слага логото някъде. С чантите изобщо не разбирам как да избягаш, затова и ви питах какво е възприятието за марките.
Може, и още как. Цял живот с успех бягам от табели. Grinning
Всяка марка има има модели - със и без видими обозначения и за всички си има клиенти. Wink
Избирам модели, на които логото е набито като печат в кожата и буквално невидимо или е отвътре. Също махам и всякакви висящи дрънкулка и етикети.
Скрит текст:

Мантата е Coccinelle.

Това е чанта Вютон, но не крещи с цяло гърло - Louis Vuitton!

И това е Фурла, но никъде не пише Simple Smile:

С дрехите процедирам по същият начин.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 10:18 от Sysly

# 434
Пише отстрани на знака. Между другото този модел на Фурла е разкошен и много удобен.
Не понасям големи и много лога.

Общи условия

Активация на акаунт