Модни консултации - 71

• 88 730
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Пише отстрани на знака. Между другото този модел на Фурла е разкошен и много удобен.
Не понасям големи и много лога.
Става въпрос за очеизвадни и демонстрационни надписи и табели. Тук е фино и дискретно. Wink

# 436
Супер примери, благодаря!

Само мисля, че това е чантата на Furla и е снимана от задната страна, а отпред си има лого: https://fashiondays.page.link/Fg1sfD26HDKktusd7

# 437
Супер примери, благодаря!

Само мисля, че това е чантата на Furla и е снимана от задната страна, а отпред си има лого: https://fashiondays.page.link/Fg1sfD26HDKktusd7
Конкретно на бежовия модел, логото е набито на металният елемент.

# 438
После ще снимам моята.

# 439
На мен, логотата на марки, които харесвам не ми пречат.

# 440
  • Street of Dreams
Не съм съгласна, че няма такава мода. Една от многото е и никой не е задължен да я следва, но си я има - магазини, сайтове и улица.

# 441
Аз се възхищавам на азиатките, засичала съм и наблюдавала по екскурзии- едно такова семпло и  обикновено облекло, а като се вгледаш  в етикетите- Прада, Миу Миу и разни там топ квалитетни марки.
Тук болшинството умира даже чорапите  да са с лого.

# 442
Ето дискретно лого на чанта Пинко.
Скрит текст:

# 443
Не я разбирам тая фиксация върху марката и кой какво ще си помисли, ако види, че е еди коя си марка. Ето, аз примерно хич не харесвам Пинко, наистина според мен основно грозни боклуци като от битпазара се продават там. Показаната чанта в горния пост, доколкото мога да преценя, изглежда всъщност доста добре. Та каквото и да е мнението за марката, в крайна сметка бих оценила качествата на самата дреха или аксесоар според моите си представи и вкус.

Така и не разбрах защо се питаше кои марки се възприемали като бизнес и кои като кифленски, нито дали потребителката си търси кифленски или бизнес дрехи 😂 Защото има доста варианти за визии освен тези двата.

По въпроса за логото, аз не харесам големи щампи на логото изпляскани навсякъде. В много случаи дори при скъпите марки, може би сте забелязали, такъв тип продукти са от по-евтините им линии или са просто по-евтини от останалите. Не винаги, но много, много често.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 12:49 от Анонимен

# 444
  • някъде под слънцето...
Kифленски вид, може да се постигне с всяка марка.
Не е от марката, а от личния стил.
Ако такъв липсва , марката няма да го компенсира.
По въпроса с  логото.Примерно в " моето село ", зависи  в кой квартал си.Обикновено в тези с предимно латино обитатели,  всичко е на показ.В баровските са много  по дискретни...

Предполагам  че и от село до село има разлика  както и от държава до държава...
Въпрос на гледна точка , манталитет, народопсихология.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 00:29 от sl

# 445
  • Street of Dreams
Пък най-лошото, което може да ни се случи е, че някой може да си помисли, че носим евтини дрехи. 😅😅😅
Разбрах. Дрехите трябва да казват "богата съм, но не парадирам с това".

# 446
  • някъде под слънцето...
Да и понакога  карлици се обличат в масмаркет, за да вдигнат продажбите на някой бранд
Съчетават рокля за 60€, с обувки за 400€ , чанта за 5000€  и бижута за шестцифрена сума, без да изпадат в терзания кой какво ще каже.

# 447
Модели и производители има всякакви. На който каквото му харесва. Въпрос на себеизразяване, личен стил и вкус.
На мен лично не ми харесва да играя ролята на закачалка и рекламно табло за дизайнерски надписи и табелки, при това безплатно. Всъщност, и да ми плащат не бих. Grinning

# 448
Точно Sysly! Аз срещу добро заплащане бих го правила обаче 😜

# 449
Пък най-лошото, което може да ни се случи е, че някой може да си помисли, че носим евтини дрехи. 😅😅😅

Пази боже, само това не! Joy

Общи условия

Активация на акаунт