Модни консултации - 71

• 88 719
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Няма повод. Харесах го случайно и се чудя дали мога да го вкарам в гардероба си, но по-скоро ми се струва че няма да мога. И аз го виждам с голи рамене и спортно може би, не знам колебая се. Затова реших да попитам и вас тук.

# 466
Лили, опитвате от от копчетата да стигнете до балтона, а е доста по-лесно да направите обратното - от концепцията какъв стил искате и гоните да вървите към съставящите го и детайлите.

# 467
Да, знам. Сама мислех да го напиша в предния пост. Наясно съм, но нямам концепция, нито стил. 34 години съм се облипала безлично, грозно и почти мъжки. Мога само да си купувам черни дрехи други цветове почти не познавам. Камо ли бижута, шапки, колани и тн..

# 468
  • София
Лале, аз бих ти препоръчала да следваш в Инстаграм или в Пинтерест някой инфлуенсър. Намери някой със стил, който ти харесва и телосложение подобно на твоето. В инстаграм веднъж да последваш един такъв инфлуенсър, ще ти излезнат още десет подобни предложения. Отначало може да ти е в повече и всички да ти харесват, но в един момент се изчистват нещата. Повечето дават линкове на дрехите и аксесоарите и съвсем улесняват процеса.

# 469
Никога не е късно да развиеш и откриеш част от себе си, включително и стил - така че поздравления! И нарочно използвам думата откриеш - според мен няма как да минеш и без модни гафове в този процес. Отнема време и проба - грешка, за да откриеш кое е твоето.

За колието, както и други са ти написали, е трудно да се каже. Май има камъни, които го правят по-задължаващо. Мисля че в момента се носи малко по-едра плетка и се вписва успешно в ежедневни визии - нещо от този род

# 470
Да, знам. Сама мислех да го напиша в предния пост. Наясно съм, но нямам концепция, нито стил. 34 години съм се облипала безлично, грозно и почти мъжки. Мога само да си купувам черни дрехи други цветове почти не познавам. Камо ли бижута, шапки, колани и тн..

Защо с такъв негативизъм подхождаш към себе си? Някой ти е казал такова нещо ли? Да не би някой да те е обидил и затова да искаш да променяш всичко? Ако е така само да ти кажа, че този човек се е държал ужасно с теб, и ако думите му са те накарали да се замислиш толкова явно те е заболяло много. Независимо каква критика поднасяме трябва да сме внимателни с чувствата на отсрещния човек.

Първо, не вярвам толкова да е зле положението. Второ, не виждам ако не ти идва отвътре и не те интересуват такива неща просто защо ще се пънеш. Единственото, с което компромиси не трябва да се правят е личната хигиена и според мен вида на дрехите - да са чисти и изгладени. Оттам насетне е волна програма.

# 471
Лале, колието ще върви идеално с черната рокля с голи рамене отпреди няколко страници. Която пък ще върви с едни красиви стилетос.

И недей да си толкова отрицателно настроена към себе си. Имаш хубава фигура, чудесна коса доколкото видях, т.е. ти вече си изглеждаш добре.
За роклите тогава не се изказах, но според мен трябва да избягваш бабешки съчетания като роклята на цветя със синия пуловер и бели маратонки. Това би придало демодиран и остарял вид на абсолютно всяка жена.

# 472
Исках кожена пола и от поръчаните само тази ми хареса. Обаче пък ми е трудна за съчетаване. Чорапогащник и обувки намирам, обаче горната част ми е проблем.
Не ми се иска тениска, търся риза с къс ръкав, но освен бяла каква може да бъде?
Въобще цялостна визия ме интересува. Някой има ли идея?

# 473
  • Street of Dreams
С нещо подобно, може и по-цветно.

# 474
Как да ви кажа... За обидите и нараняването за съжаление е виновна майка ми. 33 години тормоз всеки ден. Психически и физически. Не мисля за себе си позитивно в нито един аспект. Ходя на терапия, но няма особени резултати. Опитвам се всячески да си самопомогна и частта с дрехите е една от много в които се опитвам да внеса някаква положителна промяна.
Майка ми не ми позволяваше да си купувам хубави дрехи, ако си купех нещо със скандали ме задължаваше да я върна веднага в магазина. Така се бях отказала да си купувам каквото и да било. Тя ме караше да нося само дрехи стора употреба, които са й невероятна мания. Купувах си само парфюми, защото ги криех успешно и тя пропускаше как мириша. Така ми започна парфюмното хоби и беше единственото което ме радваше в ужасния живот, който живеех с нея.
Не излизах по кафета, а с мъж напълно немислимо. Ако някои мъж ме харесаше бягаше веднага ако му разкажа какво е вкъщи, а ако случайно някои се "излъже" тя непременно правеше всичко възможно да го изгони, а мен да нарича курва.
Не вярвам някога да мога да се излекувам от тези безброй травми които имам от нея. Преди се надявах да имам семейство и деца, сега знам че няма да имам и се опитвам да приема реалността и да си стъпя на краката някак.
Това е накратко.
Благодаря ви за мненията и съветите. 💐

# 475
  • Somewhere far away
Да си се изнесла още на 18. Но знам че това не винаги е възможно и тогава човек се налага да търпи всякаквите глупости.

Съжалявам, надявам се да се оправиш и да намериш начин да избягаш, да не живееш повече с тази жена!

# 476
  • В полите на Пирин планина
Лили, първо ти пожелавам да се оправиш психически и всичко ще си дойде на мястото.
Наистина не е лошо да се погледат модни блогъри. Лично аз следвам няколко в Инстаграм, с цел вдъхновение и разчупване на визията:

https://www.instagram.com/tessmontgomery/ - Много харесвам Тес, защото с капсулен гардероб показва много интересни визии. Тя за мене е кралицата на нюд дрехите. Simple Smile

https://www.instagram.com/fusunlindner/

https://www.instagram.com/max_laurenz/

https://www.instagram.com/la_vie_en_rose_style/

# 477
Аз вече не живея с нея от 1 година и малко.
Винаги приблема е паричен. Сега да речем мога да отделя малко пари за гардероб, но ще се местя в друга квартира с по-висок наем и няма да имам същите възможности. Ще си търся и друга по-добре платена работа, но дали ще успея в тази криза е още мистерия.
Цените на всичко с изклчение на дрехите са брутални. Под дрехи визирам Зара и H&M. Преди рокля от 70 лева ми се струваше като супер лукс, сега това ми е един пазар в Метро, само за мен. Не говоря разбира се за марки от рода на Pinko, Atmani, CK. Тях и сега не мога да си го позволя, но поне Zara и H&M ми се струват достъпни в момента. Бих искала да си купя няколко неща и да си ги нося поне един, два сезона.
Ще последвам посочебите мерси.
Случайно намерих и други преди седмица и ми помагат като идеи, да. 😍

# 478
  • В полите на Пирин планина
По-достъпни марки са също Мохито, Орсей, Резърв...
Лично аз пазарувам много на намаления в About you.

# 479
О, да. Ризървд и Мохито също гледам.
Взех си една симпатична зелена рокля от Мохито и нямам търпение да стане малко по-топло за да я нося. Офисна е, но ще ходя чат пат в офиса за социализация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт