Модни консултации - 71

• 88 660
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, с какъв тип чанта, освен спортна раница, виждате това яке?

https://modivo.bg/p/femi-stories-iake-bombr-hana-violetov-regular-fit

Бих комбинирала и с такъв тип/форма чанта. Показвам за пример:

# 631
  • София
С нещо такова също го виждам

# 632
Аз никак не си падам по раниците, затова като съм с по - спортни тоалети нося подобна чанта.
Скрит текст:

Моята е бежова, еднааа идея по - голяма. Лекичка е, а и оказа се доста удобна, а я бях взела на майтап, заради смешната цена.

# 633
Здравейте Blush може ли да ми кажете къде има хубави спортно-елегантни костюми /примерно да се носят и със сникърси/, състоящи се от сако и панталон и да стават за дребни жени. Искам да си взема някакви костюми за работа, но или са бабешки или най-малкия размер пак е супер уголемен и не ми става. Прилагам снимки за референция:)

# 634
В Reserved видях някакви сетове, може да погледнете.

Честит празник на всички! 🌹

# 635

Погледнете в Зара. Предлагат 34 номер и си отговаря.

# 636
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Харесах няколко подобно изглеждащи сникърси на Геокс, Кларкс и Каприз. Имате ли опит с марките и кои обувки са най - удобни за дълго ходене и стоене прав? Тези от снимката конкретно са на Геокс.

# 637
  • FRANCE
Кларкс или Каприз

# 638
Geox!
Р.р. А аз да попитам за мнение за качеството на сникърси Марко Поло, ако някой има лични впечатления.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 11:38 от enigm@

# 639
Момичета, търся подобно сако, но бюджетно/евтино:

# 640
Витаминче аз такива най-евтините котип съм виждала са по 80лева и са ми малко съмнителни относно качеството и дали изглеждат така.

https://www.dizi.bg/bg-product-details-2703.html

В аутлета на Манго има намалени в момента на 90 лева.

Във физически магазин на Зара също съм виждала намалени на 60 лева подобни, но нвше отдавна.

# 641

Подобни съм виждала в LS Waikiki,намалени на около 70 лв./в реалните магазини,в сайта са по-скъпи/.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 14:11 от Happy2

# 642
  • София

И в Ремикс и HM вижте.

# 643
Какви модели слънчеви очила ще са на мода това лято? Имате ли представа?

# 644
Здравейте, мами - дами 😁 Не знам дали съм нацелила темата, но не успях да открия друга. Търся едни обувки, не знам как се нарича моделът и въобще има ли такъв ха-ха 😁 Нещо между сандал и сникърс. Пускам снимка, ако някой е виждал подобни, моля да помага!

Общи условия

Активация на акаунт