Модни консултации - 71

• 88 664
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Здравейте, момичета,

Понеже видях, че преди няколко страници се обсъждат белите летни рокли реших да се включа и аз.
Опитвам да си разчистя гардероба и още мисля дали да запазя една такава дреха за лятото.
Проблемът е, че кожата ми е малко по-светла (прикачвам снимка как стои роклята) и имам чувството, че изглеждам съвсем като призрак. Като сложа и бели конвърси съвсем отива положението към зле. Имам и т.нар. римски сандали (кафеви на цвят), имам и ментови конвърси малко над глезена, но ми изглежда като много да взимат от дължината на краката ако се носят с роклята.
Въпросът ми е дали да я запазя или да не се опитвам да я мисля повече? Сантимент ми е, но ако няма с какво - просто няма с какво.
Ето и снимка на роклята (коланът съм го сложила аз отделно, иначе роклята е широка)
Скрит текст:

# 617
  • София/Севлиево
С малко слънчеви бани ще добиеш тен и няма да е толкова зле,а също и едни обувки в цвета на якето ще свършат работа.Аз бих си я запазила (сигурно имам над 10 различни рокли в гардероба дето ги пазя от сантимент).

# 618
Здравейте, момичета,

Понеже видях, че преди няколко страници се обсъждат белите летни рокли реших да се включа и аз.
Опитвам да си разчистя гардероба и още мисля дали да запазя една такава дреха за лятото.
Проблемът е, че кожата ми е малко по-светла (прикачвам снимка как стои роклята) и имам чувството, че изглеждам съвсем като призрак. Като сложа и бели конвърси съвсем отива положението към зле. Имам и т.нар. римски сандали (кафеви на цвят), имам и ментови конвърси малко над глезена, но ми изглежда като много да взимат от дължината на краката ако се носят с роклята.
Въпросът ми е дали да я запазя или да не се опитвам да я мисля повече? Сантимент ми е, но ако няма с какво - просто няма с какво.
Ето и снимка на роклята (коланът съм го сложила аз отделно, иначе роклята е широка)
Скрит текст:

Наистина сте бледа, но имате безкрайни крака. Които и обувки да обуете, ще изглеждате добре. Вече дали Ви отива цветът, трябва сама да прецените. По принцип бялото отива на почти всички и освежава лицето.

# 619
Благодаря ви! Simple Smile

За съжаление обаче това със слънчевите бани никога не е работило при мен. Joy Зачервявам се като рак, но след това нямам тен. Отделно, пада се около лятото да имам и оставаща още 1 процедура лазерна епилация, та и това малко ще ми попречи.
Евентуално ако я ползвам като плажна без всичките тези допълнения? Тоест от колата до плажа?

# 620
  • В полите на Пирин планина
На мен ми харесва, С. 👍
Сигурно, защото и аз съм бяла и не почернявам. Може и с римските сандали. 🌹

# 621

Някой има ли тези кецове на Guess да каже дали са качествени? Реално са на парите на едни обувки от естествена кожа и се чудя дали си заслужават, колкото и да ми харесват като моделче… 🤷🏻♀

# 622
Точно такива нямам, но имам сникърси на Гес и аз лично съм доволна въпреки противоречивите менния марката. Удобни са ми, не са мръднали, но май е на късмет с тях.

# 623
Да попитам за марката Bugatti? Хвърлила съм око на това моделче.

# 624
Едва ли може да се обобщава за марки.. Но все пак,да кажа-имам боти и ботуши на марката-ботите нося доста-изключително леки и удобни. Ботушите също са удобни и качествени,ама си стоят... Номера си отговаря,за нормален крак. Аз бичам да ми е по-свободен крака и съм си взела номер нагоре. За маратонки,не знам.

# 625
  • Бургас
Да попитам за марката Bugatti? Хвърлила съм око на това моделче.

Моите маратонки са много сполучливи и удобни.

# 626
Здравейте, с какъв тип чанта, освен спортна раница, виждате това яке?

https://modivo.bg/p/femi-stories-iake-bombr-hana-violetov-regular-fit

# 627
# 628
Здравейте, с какъв тип чанта, освен спортна раница, виждате това яке?

https://modivo.bg/p/femi-stories-iake-bombr-hana-violetov-regular-fit

Бих казала малка кросбоди, нещо спортно или небрежно. Някак си повече ми се вписва от дамска чанта, която да носиш на рамо.

# 629
С чантичка за кръст,която не се вижда.  Но,ако не ти пука,с каквато и да е.

Общи условия

Активация на акаунт