Модни консултации - 71

• 88 672
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Аз точно големи очила обожавам! Даже огромни. Такива ми отиват просто и определено срещам трудности в намирането им, че и да се харесам от раз. Няма значение марка, цена, нищо. Даже предпоследните, които забърсах се оказаха някаква гръцка марка, почти за без пари. Но са големи, със съответните защити на стъклата, супер тъмни, единичен мост и сравнително дебела рамка (да се разбира не от най- тънките)- точно каквито тача най- силно.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 09:22 от TuЛи

# 661
Аз предпочитам черни с формата на тези, които показа Джули.
Ретро моделите не са по вкуса ми, с такива малки стъкла  окото няма да е добре предпазено.

# 662
  • София
И аз харесвам големи очила, намирам ги за доста по удобни и практични.

Тия дни съм намислила да пробвам тези. Не се ръководя от мода, това е което ми отива горе долу.

# 663
... окото няма да е добре предпазено.

Да не говорим, големите стъкла каква благоприятна допълнителна защита на очите правят, предпазвайки ги от бръчки и преждевременно състаряване на зоната окло тях.

# 664
Аз си бях говорила с офталмолога за слънчеви очила и ми беше препоръчала да си търся само с кафяви или черни стъкла.
А относно поляризацията било относително - на някои хора им помага, на други пречи.

# 665
За мен пък само зелени стъкла филтър 3+ , иначе съм като сляпа гъска
поръчах си тези сега, за лятото

# 666
Моите стъкла са преливащи. В горната част тъмно сиви, в доланата- светло сиви. Обожавам ги.

# 667
Сменявате ли стъклата на всяка втора година?

# 668
Подкрепям Тили - вече нося такива, които ми отиват, макар, че 90-00 съм носила и от напоследък възкресените форми и трендове.

И понеже лицето ми е широко, моят овърсайз трябва да е действително овърсайз за да се получат нужните ми пропорции.

Trends 2023

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 16:24 от Agent Provocateur

# 669
Като гледам Trends 2023, май ще пропусна😂😂😂😂😂

# 670
Ще си живея старомодна и със средно големи стъкла. На моя ръст и на малкото ми лице големите стоят леко гротескно Simple Smile

# 671
Снощи заспах от умора на Оскарите, но все пак искам да постна една рокля тук за да уважа традицията:

# 672
Здравейте момичета, с каква блуза бихте комбинирали този панталон? Рипсено кадифе е.
Имам съвсем обикновени тъмно сини блузи, памучни, дали би било ок?

# 673
Разкошна е Кара с тази червена рокля! 😍
И още малко:

# 674
Не знаех, че Риана пак е бременна.

Малко рокли ме впечатлиха на червения килим. Като че ли бяха доста консервативни.

Общи условия

Активация на акаунт