Споделяне за минали отношения

• 6 823
  • 119
  •   1
Отговори
# 60
Абе той, че е прост, прост е, ама и ти не си много сложна, щом си се запознала в детайли с опита и сексуалния живот на бившите му.

# 61
Опитва се да те комплексира, какво не е ясно?

# 62
  • Варна
Ми, добре казано - тъп е, ама и ти не си сложна щом дириш оправдание на простотията. И не, не сте млади, че да се прощават такива идиотщини.

# 63
Възможно ли е да се опитва да ми се докаже по някакъв начин?

Не.
Опитва се да те манипулира и комплексира.
Впрочем самохвалството е грозно качество. За каквото и е да е било.
Като чуя че някой се хвали сам, ми призлява и веднага разбирам какъв боклук е и фалшив човек имам срещу мен.
Свестен и честен човек, който си знае цената, не е неуверен, няма да се хвали - аз съм много работлив, аз съм много добър или аз съм страхотен в леглото.
При положение, че доказва обратното.

plqsak  е права. Струва ми се, че сте си лика прилика.
И ти не си много сложна.

# 64
Ама айде моля.

Значи тя коментира леките жени на гаджето и това ама никак не е просташко, обаче фскт, хванала е точно такова гадже и то също си коментира леките жени и това вече става проблем?

В интерес на истината, до късните ми 20 не ми бяха проблем споделянията. После дойде момент, в който внезапно реших, че човек с такова поведение не е ок просто като личност. Не са проблем бившите; проблем е, че не може да 'архивира' миналото и в зародиш проваля всякакво бъдеще. Това говори зле за характера и не искам да съм с такъв човек.

# 65
Утре, на следващата, ще разправя с подробности и за секса с теб.

# 66
  • София
Може да се опитва да я комплексира, може да се опитва да й се докаже... вероятно и двете, в някаква степен. И двамата са млади, неопитни, незрели. Разбира се, че е добре да не се толерира определено поведение, но без обратна връзка и без да се даде шанс, с никоя връзка няма да прокопса. Има голяма разлика между незрял младок без изградено самочувствие, който още се чуди как да се доказва на жените, и опитен мъж, който обработва наивни жертви. Аз бих дала шанс, и най-малкото бих се опитала да използвам ситуацията за самата аз да придобия опит и зрялост.

# 67
За мен един мъж ако държи на една жена, няма да си позволи да й говори колко хубав бил сексът с бившите- най-малкото от страх да не я нарани и загуби!!!
Няма значение на колко години -това е инстинкт! Обичаш нещо/ някого- пазиш си го!

# 68
  • София
Не са чак толкова умни мъжете. Много мислят - ако реши, че не съм достатъчно добър, или че тя е по-добра от мен, или че не съм достатъчно вървежен, ще ме зареже. Другото идва със зрелостта, която на него видимо му липсва. А ако просто е идиот, като поговори с него, ще си проличи.

# 69
Утре, на следващата, ще разправя с подробности и за секса с теб.
И аз това казах. И не само. Ще я коментира пред приятели също.
Много гнусно.
И тя още се чуди?

# 70
[млади, неопитни, незрели.. На 24 и 26 години... Такива и след 40 години ще са същите...
quote author=Лъвица link=topic=1507144.msg45722328#msg45722328 date=1670881202]
Може да се опитва да я комплексира, може да се опитва да й се докаже... вероятно и двете, в някаква степен. И двамата са млади, неопитни, незрели. Разбира се, че е добре да не се толерира определено поведение, но без обратна връзка и без да се даде шанс, с никоя връзка няма да прокопса. Има голяма разлика между незрял младок без изградено самочувствие, който още се чуди как да се доказва на жените, и опитен мъж, който обработва наивни жертви. Аз бих дала шанс, и най-малкото бих се опитала да използвам ситуацията за самата аз да придобия опит и зрялост.
[/quote]

# 71
  • Тра-ла-ла
Ако една жена трябва да обяснява на един мъж какво я наранява за толкова очеизвадни думи/поведения - връзката я пишете бегала! На 26 години ни да го кърми, ни да го учи тъепърва на кавалерство, ни да го отучва от любовта към леките жени...

# 72
Аз пък обичам да си споделям всичко. Пред човек , на който имам доверие ,мога да си кажа всичко. Човека ти е споделил, не се обиждай...миналото е минало. Но, не позволявай това се отрази на настоящето.
Ако сте си добре двамата в леглото, какво те интересува колко е имал? Просто той да спре да коментира.

# 73
Представям си Хепи док отива при мъжа си да му каже преди няколко години от какъв BBC  се е възползвала, ама то миналото си е минало, кво значение има
Grinning  или пък той се връща от командировка и вика - ей, жена, кво гадже с кво дупе забих, а как прави анален...
То добре че не са болшинството мъже откровени като тоя на авторката, че една двойка нямаше да остане. Все си мисля, че ако държиш на някого и имаш два грама мозък, няма да му обясняваш за другите ти партньори, независимо дали от преди или сега, и как сте се таковали, освен ако и двамата не си падате по тоя род забавления.
А не бих била толкова смела да имам отношения, освен само и единствено секс с човек, който се хвали с евтините си и лесни завоевания. Ама каквато съм гнуслива, надали и секс щях да правя.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 02:25 от Прекрасная Василиса

# 74
Един мъж, който споделя с жената до себе си как и с кого е спал преди това, какви неща са правили и колко са се възхищавали на секса си с него - първо е тъпак. Абсолютен. Второ е човек, който приема себе си като стока, на която другите трябва да поставят рейтинг някакъв - четири звездички, пет звездички... И подобни фукни са като платените ревюта на разни боклуци в интернет, за които фирмите плащат за да им вдигнат рейтинга. Само че тоя главоч сам си пише ревютата. Първите два пъти имал проблем с ерекцията "щото му минавали разни неща през ума", но иначе голям е бач. Гоним рейтинг тука, всяка звездичка е важна.
До сега праскал леки момичета и сега му се паднала свястна. Или е късметлия тоя, или са свършили леките.
Бас държа, че ако питаш две три от онея "дето ги бива"  тяхната версия ще е друга.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 05:51 от Абуто

Общи условия

Активация на акаунт