Споделяне за минали отношения

• 6 809
  • 119
  •   1
Отговори
# 45
Впрочем авторке още в началото като е почнал е трябвало сериозно да му направиш забележка за такова споделяне.
Че първо не е красиво да говори за интимностите си с други жени. Говори много лошо за него.
И това че може и теб да обсъжда.
Аз бих вдигнала скандал.
Също така бих му казала "Като си говорим, тогава на Мишо да ти споделя, че беше по-голям и не свършваше след пет секунди"
И после да го питам гот ли ти е такова споделяне.
Ама аз съм малко луда.

# 46
  • ...на безопасно
Ама не му ли става? Млад мъж?

# 47
Главата му, горната, вероятно е пълна с тежки фетиши и от тежестта долната не се вдига, май?!?

# 48
"Пасвахме си сексуално/не си пасвахме сексуално" е границата, която мога да преглътна като информация за бившите. Замислих се и всъщност никой от партньорите ми не е бил толкова тъп, че да коментира предишните си партньорки пред мен.

# 49
Е де, че е тъпо да говори такива работи, ясно, ама вече чак такива изводи да го изкарвате някъв изрод не е нормално. Всички сме говорили и правили  глупости, някои и на дърти години. Ако всичко друго е наред, просто да му каже да не и говори такива неща и с тва приключва темата.

# 50
  • Тра-ла-ла
На това в психологията му се вика "триангулация". Метод за манипулация, в която се вкарва 3-то лице, с което да се конкурираш. За да се напъваш да се доказваш на манипулатора колко си по-добра от другите и да му угаждаш, за да е доволен във всякакъв смисъл и да те контролира. Ала-бализмите как не бил срещал друга, не бил достоен и тра-ла-ла са типични клишета, за да се чувстваш уау, избраната, единствената, най-добрата сред другите.

Редуването на възхвали последвани от унижения са също типични примери за манипулация. Ту си горе, ту си долу.

На мен точно това ми мина през ума поради причината ,че повечето партньорки ,с които е спал са един вид леки момичета с доста опит (знам кои са и затова го казвам).
Няма бивши кОрвари....

# 51
Един единствен бивш, и то приятел с привилегии ми е говорил за бивши, и то не как са правили секс, а че едната не струвала като жена, а другата била един път.. Ама то това беше видно с просто око, човекът коментираше външния вид. Мъжът ми например, никога, никога не ми е говорил за бившите.. Нито пък за настоящите
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 52
Аз не бих угаждала на мъж дето не му става.
А ако почне да ми се хвали, ще го питам как го е правил като сега му е мек.
Да видим ще посмее ли.

# 53
  • Далечният изток
Ти си му като един от аверчетата. Споделя си с коя какво е правил. Точно по приятелски. С партньор/ка баш такива разговори не се водят.

# 54

Може и аз да имам вина понеже реагирах на казаното по нормален начин и не изразявам отрицателна емоция с цел да не ме помисли за скандалджийка,но само аз си знам какво ми е вътрешно..

Голяма грешка по принцип. Мъжете не четат мисли и някой друг каприз разведрява🤓

Въпросният е за графа - бивши със засилка.

# 55
На това в психологията му се вика "триангулация". Метод за манипулация, в която се вкарва 3-то лице, с което да се конкурираш. За да се напъваш да се доказваш на манипулатора колко си по-добра от другите и да му угаждаш, за да е доволен във всякакъв смисъл и да те контролира. Ала-бализмите как не бил срещал друга, не бил достоен и тра-ла-ла са типични клишета, за да се чувстваш уау, избраната, единствената, най-добрата сред другите.

Редуването на възхвали последвани от унижения са също типични примери за манипулация. Ту си горе, ту си долу.

На мен точно това ми мина през ума поради причината ,че повечето партньорки ,с които е спал са един вид леки момичета с доста опит (знам кои са и затова го казвам).
Няма бивши кОрвари....
Този отговор ще си го копирам и съхраня някъде, за да го чета и да си спомням как ме правеше бившия ми в моментите, когато го оправдая в ума си.

# 56
  • Тра-ла-ла
Няма нужда да си припомняш минали болки. Важното е да не ги допускаш отново в живота си Hug

# 57
  • София
Като изключим тази ситуация той е грижовен и всеки ден ми показва ,че има чувства към мен ,но още съм засегната и не знам какво да правя.. аз съм на 24 г., а той-26 г.

Доста пъти ми е казвал,че такава жена като мен не е срещал и на моменти се чувства недостатъчен с мен. Не знам това комплекси ли са или аз не съм нормална?

Казваш му, че се чувстваш наранена, когато чуваш такива неща, и че интимни подробности от предишни връзки не трябва да бъдат споделяни на настоящи партньори. Млади сте и двамата, може цялата работа да се дължи на неопитност и незрялост. Може наистина да те вижда като супер мацка и да изпитва необходимост да ти се докаже като голям мъжкар. Глупаво и незряло, но не напременно злонамерено. Пробвай да му кажеш, че за теб той е супер мъж и нямаш нужда от такъв вид откровения за да го затвърди. Виж как ще реагира. Тепърва имате и двамата да се шлифовате във връзките.

# 58
  • Бургас
Оф, ако сериозно смята, че е нужно да те запознава с миналите си упражнения, определено има нещо странно. Той може би не го прави с някаква определена цел или не си дава сметка, че е изключително глупаво.
Директно си кажи, че тези разкази не правят услуга на връзката ви и да престане.

# 59
Възможно ли е да се опитва да ми се докаже по някакъв начин?

Общи условия

Активация на акаунт