Споделяне за минали отношения

• 6 799
  • 119
  •   1
Отговори
# 105
Не видях никъде приятелят на авторката да я е сравнявал. Той е казал, че е правил хубав секс с някаква бивша и авторката сама се сравнява.
Тъп коментар е, но е достатъчно да му каже, че бившите му не я вълнуват, с коя какво правил не я впечатлява и повече да не е посмял да говори за тия работи на гаджето си, защото се излага. Ето - проблемът е решен.

Колкото до това, че бившите му партньори са все леки жени - аз проблем не виждам, ако авторката ги смята за леки. Той може да си ги е харесвал, освен това е бил на колко - 20 - 25 години? Не е избирал съпруга. Ако обаче приятелят й сам ги квалифицира за к**ви, значи той не става, има комплекси, не уважава жените и е време за червен картон.

# 106
Имам и аз един такъв бивш, много сладкодумен, бяхме се видели и понеже дълги години сме живели заедно и сме били близки, започна да ми разказва в детайли сексуалния си живот. Една, втора, пета случка...слушах, слушах, а вътрешно се радвах, че нямам отдавна ни една пресечена точка с този!

# 107
Може би няма да е популярно мнението ми, но замисляла ли си се дали историята за много бройки въобще е вярна? Много удобно да разказва, че е лягал с леки жени, които вече имат репутация, не мислиш ли? Един път имах “опит” с такъв. И аз бях в настроение да си легна с някого за спорта, та си избрах от “леките”. Имаше засечка и вече като нямаше мърдане ми призна, че всъщност е доста притеснителен и това му се случва, когато не познава партньорката добре. Логично и бройките му всъщност са доста по-малко от спекулираните.
Истинските казанови просто си правят избраниците щастливи и това ги зарежда. А и секса се прави, не се говори. Убедена съм, че гаджето ти реално няма никакъв опит и комплексите му го карат да се държи като тъпак. Може би дори много те харесва и така си мисли че те впечатлява. Може би е свястно момче, но със сигурност играч не е,  за това може да си спокойна.

# 108
Ако един мъж ме сравнява с някоя жена, с която е правил секс, бих го разкарала веднага. Унизително е за мен.
Можеш да си сигурна, че ще те сравнява наум (както и ти сравняваш него с твоите бивши). Този просто го е казал на глас - за някои може да изглежда грозно, за други да не е голяма работа.
Аз лично не говоря такива неща, ако не ме питат. Но ако ме питат, не виждам какво има да крия какво съм правил, с кого (без да споменавам имена).
Жена ми не ме е питала, не съм казвал пред нея. Но с предишни партньорки се е случвало да разпитват: с колко си бил, това и това обичаш ли, правил ли си, и т.н. Някои жени са по-отворени. Авторката ако е затворена и срамежлива, да му каже "не ми е приятно да говорим за бивши, моля те запази си ги за себе си" - и толкоз. Вече ако не разбира от дума и продължава да се хвали...

# 109
Ти дали би бил достатъчно отворен за аналогично отношение към теб? Едва ли.

# 110
  • София
2-3 пъти ги е споменал в какъв интервал?
Едно е да сте 3 месеца заедно, друго 2 години.
И аз съм за пресичане на хвалбите в зародиш, независимо реални или измислени.

Тези дни попаднах на един забавен пост във ФБ, цитирам по памет:
"Често "досега съм нямал оплаквания" се използва като аргумент, че п*шката му не е малка. Е, какво да направя, да подам жалба на комисия за защита от малки пишки?"

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 18:10 от Cuckoo

# 111
Абе Куко Joy
Сега сериозно, наблюденията ми са, че мъжете по-малко от жените имат понятие какво представляват. За това конкретно не е да се правят на неразбрали, ами наистина не знаят.

# 112
  • Пловдив
Абе Куко Joy
Сега сериозно, наблюденията ми са, че мъжете по-малко от жените имат понятие какво представляват. За това конкретно не е да се правят на неразбрали, ами наистина не знаят.
Аз съм с твърдото мнение, че масово мъжете се мислят за по-добри в леглото от колкото наистина са.

# 113
  • Най-красивата страна
Съгласна съм с Янтра.
Освен това си мислят,че като имат много бройки имат и невероятни умения.Обаче понякога големия опит не помага....

# 114
  • София
Ето и оригинала, не мога да ви лиша от този бисер:

# 115
Аз съм с твърдото мнение, че масово мъжете се мислят за по-добри в леглото от колкото наистина са.
Затова трябва да се въведе система за оценяване като при фигурното пързаляне.
Да има задължителна програма и волна програма. И съответно оценка за техническа трудност и за атристичност.
В момента мъжете си мислят, че правилата са като за хокей на лед - скорост и повече блъскане по мантинелите. Има малко разминаване.

# 116
Не съм убедена, че ако се дънят в хокея, ще са особено артистични или технически компетентни...

# 117
Затова трябва да се въведе система за оценяване като при фигурното пързаляне.
Да има задължителна програма и волна програма. И съответно оценка за техническа трудност и за атристичност.
В момента мъжете си мислят, че правилата са като за хокей на лед - скорост и повече блъскане по мантинелите. Има малко разминаване.

Добра идея, обаче... Да не забравяме, че става въпрос за секс и за различни физиологични особености. Също и за различни нужди. Дори патологии.
Един мъж може да е идеален за  дадена жена и пълен провал за друга. И обратното.
Всеки човек има разни нужди и разни вкусове. Този, който ги задоволява, се окачествява като добър.

# 118
Здравейте,дами!
Какво мислите относно това,ако скорошният ви партньор е споменал за минали сексуални преживявания в мащабни подробности включително и хваленето на бивши партньорки в сексуален аспект? Към това число ,,бивши партньорки” включвам и такива,с които е имал еднократен секс. Партньорът ми не говори непрестанно затова,но се случи 2-3 пъти,което мен лично ме засегна и дори загубих желание да правя секс с него.
Правилно! Аз на ваше място бих го зарязала. Този мъж не държи на вас.

# 119
Ще го помисля за абсолютен Селянин, ще прекратя отношенията. Не мисля, че интимностите трябва да се споделят с някого. Нещо, като табу ми е.

Общи условия

Активация на акаунт