Споделяне за минали отношения

• 6 802
  • 119
  •   1
Отговори
# 90
Не е точно така. Тука в темите мъжете не разбират от дума. Ти му казваш, че те обижда/неприятно ти е - той продължава. Бившият ми има наглостта да ме пита ти толкова ли си неуверена, че не искаш да слушаш. Ами добре, но ако аз не си бях замълчала и бях почнала да му сравнявам инструмента с този на други мои любовници, щеше да е свръхобиден, нали?
Неуверените са послушни. Уверените - не.
Това да му беше казала.

# 91
Да си ги сравнява наум! Както всички правят🤣🤣🤣

# 92
Значи мъжът ти е прост и не те уважава, друг прочит няма тая ситуация.

# 93
Глупости на търкалета. Защо трябва да казваш изобщо нещо на някой мъж за способностите му? И защо изобщо трябва да има сравнение?
Е как, нали точно ти обичаше да си споделяш...

# 94
Едно е да споделиш за минали връзки, съвсем друго е да правиш просташки сравнения и да подтискаш самочувствието на мъжа, или жената срещу теб.

# 95
Аз бих го зарязала. Това е опит за манипулация и сплашване - "Виж ме колко съм вървежен, пълно е с по-добри от теб,  ако не правиш какво искам, още утре ще те сменя". И без да даваш обяснения, така или иначе каквото и да кажеш, на следващите ще разправя, че той те е зарязал, защото си била много зле. Няма смисъл да удължаваш изкуствено връзката и да му даваш повече материал.

# 96
Ама чакай сега. Аз харесвам нещо Х. Споделям, че го харесвам. Не е нужно да обяснявам защо го харесвам и с кого съм го правила, нали?
Или пък не харесвам нещо У. Пак споделям. Пак не е нужно да е с детайли защо и заради кого.
Сега, ако почне да ме разпитва защо и с кого, ще има разговор на високо равнище.

# 97
Цитат
Какво мислите относно това,ако скорошният ви партньор е споменал за минали сексуални преживявания в мащабни подробности включително и хваленето на бивши партньорки в сексуален аспект?
Добре,хвалил е бивши партньорки.Очевидно той не им е бил достатъчен.Пита ли го,защо всички са го разкарали?

# 98
  • Тра-ла-ла
Те са били леки жени. Той се явява само консуматор...

# 99
Ако някой мой ухажор разбера, че предимно с леки жени се събира, няма да имам нищо общо с него.

# 100
Елора, ти не си разбрала. Той е имал много сериозни намерения към всичките, те обаче са били ненаживяли се, шавливи и т.н. Той е бил шампион в леглото, но те са избягали при друг, който има повече пари. Това е.

# 101
Вярваш ли си?  Joy

# 102
Беше опит за шега, явно не ми се получи 😆

Исках да кажа, че такъв мъж никога не се проваля, той си е супер, жените са все криви.

# 103
  • волно калдъръмче
Па я знам една история за един, дет си знае, че не е нищо особено, ама пък с идея Bowtie

Преди любовната сцена казал на мадамата да направи снежен човек в двора. На сутринта я изпраща.
- Я си знам, че не съм нищо нищо особено и няма да ме запомниш, ама тоа снежен човек ще го помниш цял живот.

# 104
Не ги разбирам тия напъни на жените да са все най-добрите, най-красивите, най-умните и да се обиждат като се окаже, че не са. На този свят живеят почти 8 милярда хора - с всички ли ще се сравнявате? Докато жените не си дадат реална представа за силните и слабите си страни и не се приемат такива каквито са, все ще се засягат от случайни коментари. Едва ли си най-красивата с която е бил, нито най-добрата в леглото. Но е с теб сега, явно е оценил нещо друго важно в теб и ако си достатъчно наясно със самата себе си и се приемаш такава каквата си няма да имаш нужда да измерваш собствената си стойност по неговото разбиране за твоите силни и слаби страни. Докато измерител за собственото ти самочувствие са външни фактори, ситуацията все ще е драматична. Домашните насилници точно на такъв пронцип действат - намират ти слабото място и удрят по него с коментари. Колкото по неуверена е една жена в себе си, толкова по-лесно ще се поддаде на такава ситуация. А той че не е трябвало да прави подобни коментари е факт, но се случва понекога дори и във връзки без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт