Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 74 275
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Някой знае ли коя е песента от рекламата на фюз тий. Много ми харесва и ми е позната, но не мога да открия.

# 121
  • Wonderland
Някой знае ли коя е песента от рекламата на фюз тий. Много ми харесва и ми е позната, но не мога да открия.

Понеже не съм я засичала потърсих рекламата в YouTube и ми излиза с тази песен. Надявам се, че е същата.
Скрит текст:

# 122
Много ми харесват Азис и  Геро в рекламата на уинбет,а по принцип са ми противни и двамата.Много им отива да денсят диско.

# 123
  • Велико Търново
Не че има кой знае какво значение, но Геро и Азис са в реклама на Инбет. Уин-а са го "превзели" други три звезди Satisfied

Аз напоследък много по-често прескачам рекламни паузи, отколкото да гледам, но все пак улучих онази с кучетата водачи. Много ми хареса, нищо че така и не разбрах какво точно рекламират (тук в темата прочетох).

# 124

Понеже не съм я засичала потърсих рекламата в YouTube и ми излиза с тази песен. Надявам се, че е същата.
Скрит текст:

Същата е музиката, благодаря ти!

# 125
  • София
Има някаква нова реклама на минерална вода, не знам точно коя беше. Дават булка и "младоженец", и двете са жени. Навлизаме в новия свят Close

# 126
  • Разпиляна във въображението
Харесват ми рекламите на ел.дружествата - EVN за кучетата-водачи и на Еврохолд за електронната фактура.

# 127
Добре, защо върнаха отново тази песничка за Tedi, с "великият" текст. Не осъзнават ли как звучи? Как ще го изпее едно по-малко детенце с това "З" . За мен е некоректна.
*Теди е без, захар.

# 128
Аз пък засякох гнусната реклама на сладоледа: "Друго не близвам".🤮

# 129
Чак пък гнусна... Безвкусна може да е, ама пък гнусна ще е само за дами, които наистина не близват нищо Wink
И не можеш да се оплачеш в СЕМ на основание, че мръсното ти подсъзнание схваща нещата еди как си Wink

# 130
  • Велико Търново
Добре, защо върнаха отново тази песничка за Tedi, с "великият" текст. Не осъзнават ли как звучи? Как ще го изпее едно по-малко детенце с това "З" . За мен е некоректна.
*Теди е без, захар.
Няма израз "Теди е без захар" в рекламата (как ли звучи, ако се каже, че този израз се пише беЗ Запетая, дали е достатъчно коректно?). Припяването е:
"Теди захар не добавя.
Теди е без, Теди е без (без, без) добавена захар"
.

Впрочем, ключовото е именно, това добавена. Защото продуктът си е със захар, но тя е натурално съдържащата се в плодовете и зеленчуците, от които е приготвен (плодова захар).

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 18:48 от DamaPika

# 131
Аз пък все чувах - "Теди е бест", та се чудех каква им е идеята Simple Smile

# 132
Явно не ме разбрахте, но няма да се обяснявам как звучи това: Теди е без, Теди е без ....

# 133
  • Велико Търново
Е то какво има да му се разбира на Как ще го изпее едно по-малко детенце с това "З"? Очевидно е, че се пита за нещо конкретно. Вече, че друго се е имало предвид... ами да беше написано.
Иначе и друг път е коментирано, че сливането на 3 л. ед. ч. на глагола "съм" с предлога "без" навява някакви асоциации, но точно пък малките деца не виждам как биха ги направили.
Тук също важи́ написаното от Черна станция за мръсното подсъзнание.

# 134
То пък децата ще се изтрепят да я пеят точно тази реклама. И аз нямаше никога да се усетя, ако не го бях прочела в темата. Наистина, на някои все това им е в акъла.

Общи условия

Активация на акаунт