Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 74 288
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Хахах, ти ма́ни, ама тази сутрин, като тръгвах за работа, по Нова започна точно тази реклама. Е, познай дали не си я припявах цял ден Joy

# 136
Сега видяхме рекламата на алергозан и искрено се разсмяхме с ММ. Добре са я измислили.

# 137
Джъмбо пак напада.
Джъмбо, Джъмбо, Джъмбо... Ох...

# 138
  • София
И така ще е до 1 юни .... Frowning1FlushedImp

# 139
Оле това "Джъмбо, джъмбо, джъмбо...." е отврат! Как може пак да я пускат. Оцелявам само защото е кратка Grinning

# 140
  • София
Не че е просташка, по-скоро оправдаваща нездравословното поведение - "Обичай живота с целия си черен дроб".
Или онзи загриженият за черния си дроб - на ти едно хапче и продължавай в същия дух.

# 141
Има такива "вълшебни" хапчета и за преяждащи. Тежко ти е, ала-бала, на ти едно хапче и плюскай пак.

# 142
Сто пъти предпочитам Джъмбо,  Джъмбо,  Джъмбо пред всякакви стопиращи диария, или пък  запек и на другата сутрин "леко и меко" .... отврат 😒

# 143
По принцип мразя реклами и ги превъртам. По телевизията гледаме само някой филм на запис и превъртам рекламите. А някога ми бяха харесали старите реклами на Милка с мармотите и мечките. А също и рекламите на някакви хрупанки или бисквитки или нещо подобно с различен вкус и по някое време някой пита: А пица?

# 144
По принцип мразя реклами и ги превъртам. По телевизията гледаме само някой филм на запис и превъртам рекламите. А някога ми бяха харесали старите реклами на Милка с мармотите и мечките. А също и рекламите на някакви хрупанки или бисквитки или нещо подобно с различен вкус и по някое време някой пита: А пица?
Телевизия гледам само на хотел и то малко. В къщи няма телевизия и не се чувства никаква нужда.

# 145
Попаднах на тази стара реклама на Фиат 500 Simple Smile

# 146
  • Разпиляна във въображението
Тези дни ме усмихва рекламата на Бош Simple Smile

# 147
Добър вечер!
Някой може ли да ми помогне да намеря тази реклама на Швепс на български?
https://youtu.be/5dkMbw8fe8Q

# 148
  • Велико Търново
А дали я има на български?

# 149
А дали я има на български?

Че я имаше на български съм сигурна, помня я от телевизията. Но се съмнявам да я има някъде качена. Та това е от преди поне 20 г.

Общи условия

Активация на акаунт