Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 74 291
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Добър вечер!
Някой може ли да ми помогне да намеря тази реклама на Швепс на български?
https://youtu.be/5dkMbw8fe8Q

Good luck, да преведеш на български Hello Dear в този контекст.
Simple Smile

# 152
# 153
Добър вечер!
Някой може ли да ми помогне да намеря тази реклама на Швепс на български?
https://youtu.be/5dkMbw8fe8Q

Good luck, да преведеш на български Hello Dear в този контекст.
Simple Smile

Да, нямаше pun, но беше яка реклама и я търся защото ми навява хубави спомени.

# 154
Рекламата на ариана лятно няма никакъв живец. Изпълнителят ми звучи като дълбоко депресиран човек, на когото са опрели пистолет в главата и са го принудили да пее.

# 155
Рекламата на ариана лятно няма никакъв живец. Изпълнителят ми звучи като дълбоко депресиран човек, на когото са опрели пистолет в главата и са го принудили да пее.
а мене ме дразни,когато използват каквито и да е хитове и ги „изнасилват“за реклами

# 156
И това, да. Но поне да я бяха направили по-енергична, с живец, да си представиш лятото, морето и синитеее вълни.... Ама то, каквото ни лятото, такива ни и рекламите, явно. Joy

# 157
Не мога да повярвам, че го пиша, но лятната реклама на Джъмбо ми харесва 😄
Интересно е замислена, а мелодията, която ползват /The shoop shoop song/ създава настроение.

# 158
Не мога да повярвам, че го пиша, но лятната реклама на Джъмбо ми харесва 😄
Интересно е замислена, а мелодията, която ползват /The shoop shoop song/ създава настроение.

Песничката и мелодията я удобрявам, но визуално ... ми ... не мога да я гледам Sweat Smile .... тия джуки, тия усти .... малко в повече ми идват ...

# 159
Е, няма пълно щастие при тях 😄 Ако визуално е добре, ще е дразнещо за слуха и обратно.
И на мен не ми допада изцяло замисъла с устните, особено накрая тези, които имат мустаци и брада 😁

# 160
ЖДНБ. Новата реклама на "мастия Пещерска" с Гери-Никол, ми уби няколко мозъчни клетки

# 161
  • София
Чудех се коя точно е тази, те вече са клонинги

# 162
Ха ха и аз се чудех коя е тази. А и не разбрах какво каза, смотолеви нещо, ама какво...

# 163
  • София
Добре, защо върнаха отново тази песничка за Tedi, с "великият" текст. Не осъзнават ли как звучи? Как ще го изпее едно по-малко детенце с това "З" . За мен е некоректна.
*Теди е без, захар.
В рекламата знам, че добре работи правилото за секса..Може да ви звучи странно, но това съм го чувала, трябва да присъства темата секс-като дума, като изображение, като завоалирано послание...Забележете колко реклами има с послание- С екс-пресна доставка..С екс-тракт от....Теди е бе-з...
Шишето на Кока-кола е със женски силует.
Не че няма нормални реклами, но ако присъства секса е доказано, че е по-вървежна. А може и нормалните реклами да са само на пръв поглед нормални, може да има скрити послания, които да не са забележими на пръв поглед..нещо като шифъра на Леонардо хаха...
По въпроса за най-неприятна реклама, класирам в челните редици рекламата с подмишниците.

# 164
  • София
Elix, май не се занимавате с реклама..

Общи условия

Активация на акаунт