Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Един + от мен за рекламата с устните на Джъмбо. Flushed
Харесва ми мелодията, върху която е направена, ако някой подскаже и коя е песента ще е супер.
Колкото хора, толкова вкусове.На мен ми е ужасна. Ако попадна на нея местя веднага.
Ужасна е и за мен, но предишната беше още по-зле. Още дълго ще ми държи да не стъпвам в Джъмбо.
Още по-противна ми е рекламата на Фанта с WTF вкус...
Заради бруталната рекламна преса на сладолед Нюи отказвам да го купувам. Да бяха му свалили цената навреме вместо да пълнят джобовете на рекламната индустрия.

# 226
Можеби е коментирано,но снощи "пиленцата от Монако" ли мернах в някаква реклама за кредити? За първи път я виждам тази реклама.
Да. Те са. Не знам имат ли капацитета да разберат,че рекламата се подиграва с тях. Всъщност знам, нямат  🐥🤣

# 227
  • София
Можеби е коментирано,но снощи "пиленцата от Монако" ли мернах в някаква реклама за кредити? За първи път я виждам тази реклама.
Тия пиленца не се ли разделиха?Не съм виждала рекламата.

# 228
Те са. Не знам имат ли капацитета да разберат,че рекламата се подиграва с тях. Всъщност знам, нямат  🐥🤣

Парите не миришат. Като не ги канят за друга и тази е ОК, щом ще им платят.

# 229
Защо обиждат истинските пилета, това не ми е ясно. Ако пилетата имаха право на глас, щяха да ги осъдят и да си живеят до преклонна старост в разкош.

# 230
Някой може ли да ми каже мелодията в началото коя е - рекламата е на кренвирши Житница? Шазам не я разпознава.

https://fb.watch/m14iPis9wL/?startTimeMs=1000

# 231
  • Майничка
Някой може ли да ми каже мелодията в началото коя е ...

https://fb.watch/m14iPis9wL/?startTimeMs=1000
Валсът от първо действие на балета "Копелия".

# 232
gargamela, много благодаря! Simple Smile

# 233
Каква е тая погребална песен:"Ариана лято"
Рекламирате бира през лятото, ми дайте нещо по жизнерадостно де

# 234
Каква е тая погребална песен:"Ариана лято"
Рекламирате бира през лятото, ми дайте нещо по жизнерадостно де

Toва имитира стар шлагер от соц време. Разчитат на носталгията и заигравката със сходния текст.

# 235
На мен пък на Ариана ми харесва. Звучи леко, лежерно, отпуснато. Точно както трябва да е по време на лятото Grinning

# 236
  • София
Току що видях някаква на Ленор, чак неудобно ми стана. Клатят се и пеят ,че с Ленор прането било  сакаш е било под небето.Ми къде да е прането?

# 237
Току що видях някаква на Ленор, чак неудобно ми стана. Клатят се и пеят ,че с Ленор прането било  сакаш е било под небето.Ми къде да е прането?
В днешно време не простират.
Даже и да е  сухо и слънчево.
Щото имат сушилни

А,пеещата актриса..някак едричка ми се струва, не като в предната реклама ,където беше скелет

# 238
И аз бях втрещена от текста на песента за Ленор.
Обаче трябва да си голям талант, за да съчиниш песен за омекотител JoyJoyJoy

# 239
  • София
Скрит текст:
Току що видях някаква на Ленор, чак неудобно ми стана. Клатят се и пеят ,че с Ленор прането било  сакаш е било под небето.Ми къде да е прането?
В днешно време не простират.
Даже и да е  сухо и слънчево.
Щото имат сушилни

А,пеещата актриса..някак едричка ми се струва, не като в предната реклама ,където беше скелет
Нали е бременна, ако е Ралица...

Общи условия

Активация на акаунт