Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 940
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
За Теди, и аз продължавам да си я чувам като Теди е Бест, като асоциация на Теди е the best и това е. Никакви други гнусни асоциации не ми идват наум и на слух. Wink И аз от тази тема разбрах за вулгаризма който чуват някои от съфорумците.

Жъмбо, майкоооу милааа, тия надскочиха себе си по тъпота, а мислех, че няма накъде повече да надграждат, но тия ми показаха какво е да бъдеш оптимист и че винаги има накъде повече да се изложиш. Двама олигофрени си мислят, че пеят нещо, което е рецитал на бездарието, нито рима, нито мисъл. Едно нещо като едно голямо нищо, но затова пък доволно дразнещо. Sunglasses

# 271
  • София
Джъмбото искат скандално тъпа реклама, за да я обсъждат хората/ние ..което пак си е реклама. Двамата персонажи най-вероятно са студентчета от НАТФИЗ и според мен си отварят устата/липсинг, а други пеят тази портесаваща рекламна "песен".. Те нямат вина за тъпата реклама, изкарали са някой лев от тоя дет поръчва музиката..

# 272
  • София
Жъмбо, майкоооу милааа, тия надскочиха себе си по тъпота, а мислех, че няма накъде повече да надграждат, но тия ми показаха какво е да бъдеш оптимист и че винаги има накъде повече да се изложиш. Двама олигофрени си мислят, че пеят нещо, което е рецитал на бездарието, нито рима, нито мисъл. Едно нещо като едно голямо нищо, но затова пък доволно дразнещо. Sunglasses

Липсва ми Христо JoyJoy

# 273
Да си призная, гледайки надграждането в тъпотията на рекламния Джъмбо "криейтив" екип и аз взех с умиление да си спомням за Ристе и какви съчинения правихме какво е искал да каже лирически герой. Ееех, какви реклами имаше навремето Joy, а сега: Училището ми е през оная работа, но виж Жъмбо ми е на сърце, а торбичките им още по. Joy

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 22:42 от Джаста Праста

# 274
  • София
На Ристе даже профил във ФБ му бяха направили...
Той бъркаше направо в ИмоциЙте, а тези двамата ми бъркат...малко под кръста Simple Smile

# 275
  • Бургас
Като взехме да си припомняме старите реклами на Джъмбо и се сетих за онази,в която правиха брада на дядо Коледа от торбички.Ами сега направо изпълнена с идеи ми изглежда.

# 276
Ох, мен ме кефи оня дето НЯМАЛ пърхот. Joy
- Не знаех, че имаш пърхот?!
И лирически герой:
- Нямам! Joy
Много ме разсмива.
Рекламата май е на Head&Shoulders.

# 277
На мен ми втръсна да гледам Хр.Стоичков и семейството на Орлин Павлов.Вчера и в ''билла'' май пуснаха негова песен.

# 278
  • София
Причу ми се някаква реклама на кредитна компания, озвучена с "аз съм само цвят лилав".Дали искат да кажат, ако вземеш от там кредит , ще си само цвят лилав?

# 279
  • Буркина Фасо
Джъмбото искат скандално тъпа реклама, за да я обсъждат хората/ние ..което пак си е реклама. Двамата персонажи най-вероятно са студентчета от НАТФИЗ и според мен си отварят устата/липсинг, а други пеят тази портесаваща рекламна "песен".. Те нямат вина за тъпата реклама, изкарали са някой лев от тоя дет поръчва музиката..
сигурно аз имам вина.  да не са се съгласили.
тъпо, та чак прелива чашата.

# 280
  • ВАРНА
Джъмбо да наемат пича с халата за рекламите си.На фона на хубава музика да вдига картона с промоциите.Малко да си починат ушите ни.

# 281
  • София
сигурно аз имам вина.  да не са се съгласили.
тъпо, та чак прелива чашата.

е ако не са тия, ще са следващите...все ще гледаш реклама..

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 22:07 от elix

# 282
  • Разпиляна във въображението
Причу ми се някаква реклама на кредитна компания, озвучена с "аз съм само цвят лилав".Дали искат да кажат, ако вземеш от там кредит , ще си само цвят лилав?

По спомен започва да се пее "Аз съм само цвят лилав" и Графа прекъсва. Отгаварят му "нали искаш песен на заем", или нещо такова. Свързано май е със заемите Simple Smile

# 283
Днес я видях - песен на кредит беше. Доста тъпо, ама рекламата е за кредити.

# 284
Преди малко я видях по тИливизора

Общи условия

Активация на акаунт