Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 953
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Дразнят ме всички реклами за всички бет-ове. А тази с Горан Брегович е направо антиреклама... прилича на махленския пияница, като поглед и като говор..
Да рекламират хазартни игри е все едно да рекламират дрога..

# 286
Откога се каня да напиша колко ме дразнят рекламите за разни илачи за менопауза. Не знам защо мадамите в тези реклами са около 30 годишни и ми говорят как се борят с ефектите на менопаузата...
Същия дол дренки са и рекламите за средства против целулит - едни млади мацета, дето никога не са и помирисвали целулит, ми се фръцкат пред екрана...

# 287
Дразнят ме всички реклами за всички бет-ове. А тази с Горан Брегович е направо антиреклама... прилича на махленския пияница, като поглед и като говор..
Да рекламират хазартни игри е все едно да рекламират дрога..
Горан Брегович прави доста концерти все още,...за малко да се засиля на един преди по-малко от месец, в стар мой импулс,може би...но тъкмо преди да го осъществя,къпувайки билетите...тая реклама...с белите костюмчета...честно, ...отщя ми се, и размислих..и ходихме другаде

# 288
Онзи ден попаднах на поредната реклама с Геро и Азис и почти ослепях. Simple Smile

# 289
  • Fairbanks, Alaska
А защо всички такива реклами завършват на Бет?

# 290
  • Буркина Фасо
преведи го (bet) от английски.

# 291
Мен ме дразни онази с дъщерята, която нямало да ходи не знам си къде, защото не знаела кога ще й дойде. И възрастната й предлага да пие нещо си, което помага и за "пи ем ес". Е, страшно ме дразни това пи ем ес.

# 292
  • София
Мен ме дразни онази с дъщерята, която нямало да ходи не знам си къде, защото не знаела кога ще й дойде. И възрастната й предлага да пие нещо си, което помага и за "пи ем ес". Е, страшно ме дразни това пи ем ес.
Аз едно време си нямах представа за ПМС и не съм имала. Ама сега нали за всичко трябва лекарства да се пият.Световната фармацевтична мафия не спи.

Скрит текст:
Дъщерята попаднала на някакво приложение, което уж разчитало баркодовете на кремове разни и се вижда съдържанието.Ми то половината кремове за лице, за ръце, бебешки съдържат канцерогенни и силно канцерогенни вещества. Викам ѝ мажи се с "Дунавски вълни", той е от едно време, погледна и вика и там има. Накрая и казах с кососово или краве масло да се маже, в краен случай с мас. Simple Smile , като и е зор да се маже.Аз кремове не ползвам.

# 293
  • Велико Търново
Тайна,
Скрит текст:
а каква е гаранцията, че приложението наистина работи по този начин? То може просто да му е заложено да показва разни съставки при прочитане на какъвто и да било баркод. Общо взето баркодът изобщо не дава информация за състав.

# 294
сигурно става въпрос за INCI beauty
приложението е много добро,има и многоо опции-примерно не намираше данни за един крем,който исках да купя...
регистриран потребител съм, качих снимки на съставките от кутията на крема, и от вътрешната опаковка
след ден,може би,имах нотификация на приложението с анализ на съставките
има и коментари на потребители, и предложения за алтернативни на търсения продукт,но вече с по-добра оценка

# 295
  • София
Тайна,
Скрит текст:
а каква е гаранцията, че приложението наистина работи по този начин? То може просто да му е заложено да показва разни съставки при прочитане на какъвто и да било баркод. Общо взето баркодът изобщо не дава информация за състав.
Ми не знам, но ние прегледахме всички кремове и дезодоранти у нас и си показва на някои всички съставки в червено, на някои има и в оранжево, даже в жълто и зелено съставки. И на всички са различни съставките и количествата.Червено пише канцерогенно, по-светлите са разни алергени, а жълтото и зеленото добри.

# 296
то си има разяснение-червените са доказано опасни, оранжевите...що годе,а зелените...ясно е
приложението има десетина езика интерфейс
срещала съм коментари на всевъзможни езици-от български до ...китайски

# 297
  • Велико Търново
Да, ясно.
Реално баркодът може да се използва от всеки според неговите потребности. В случая потребността е да се покаже съставът. Значи някой е въвел една огромна база данни, в която на определен баркод съответстват съставките, обявени на опаковката. И потребителите вече помагат като качват на тези, които не са известни на приложението.
Но все пак в самия баркод няма "кодирана" такава информация.
Що се отнася до анализа на съставките - със сигурност разработчиците са в колаборация със специалисти-химици, пък и предварително си имат анализ на всички възможни съставки, които се използват в козметиката. Химия и биохимия е всичко.
А за цветовите означения са създали алгоритъм, който според въздействието на съставките се определя на кой продукт какъв цвят да се показва.

# 298
В случая потребността е да се покаже съставът.
не, в случая-само и единствено ,за да се идентифицира продуктът

Що се отнася до анализа на съставките ...
има си свободни бази данни с всички възможни съставки -някой се е сетил и е написал алгоритъм за връзка с тях

# 299
  • Велико Търново
Той по принцип баркодът е създаден с цел да бъде идентификатор.
И вече според потребността на ползвателите на идентификатора той служи за инструмент за "изваждане" на желаната информация, съответстваща на идентификатора.
В случая ползвателите на идентификатора "баркод" са разработчиците на приложението. Потребителите са ползватели на приложението. И тяхната потребност е да получат информация за състава посредством инструмента идентификатор. И да, те получават информацията, която ги интересува, но не защото тя е "кодирана" в баркода, а защото някой се е сетил да създаде базата данни, в която на всеки баркод съответства определен състав.
В магазините, например, баркодът също се използва за идентификатор. Само че на него съответства информация за цената, за грамажа, за логистиката и всичко там, което е необходимо на търговския обект.

Общи условия

Активация на акаунт