Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 969
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
изместихме се от темата
Скрит текст:
стана ми интересно
при положение,че баркодовете са на продукти от различни части на света,
значи ли това,че разработилите app-a правят собствена баса данни с всички тези баркодове,за да се получи разпознаването?
приложението е безплатно,между другото

# 301
  • Велико Търново
Скрит текст:
Е, то има доста количество информация в интернет. Много е вероятно да използват и помощ от потребителите. Достатъчно е да им се изпращат снимки с баркодовете и съответветстващите им наименование и състави. Но каквото и да е, все пак си е голям ентусиазъм това да се заемеш с такава задача.

# 302
  • София
Охх мина 15-ти септември, трябва да спрат рекламата на Джъмбо...и да пускат коледната Laughing

# 303
  • София
Ох, сетих се за великденската им реклама, и тя беше сериозна простотия

# 304
Харесвам новата реклама на Киндер Буено. Много приятна музика.

# 305
"Няма да ревеш, а звъниш на Сити кеш".No Mouth

# 306
"Няма да ревеш, а звъниш на Сити кеш".No Mouth
Предишната песничка/мелодийка ми харесваше една идея повече. Някак си по-лесно можех да я изпея Grinning

# 307
попаднах на реклама с нещо като..
„... де факто е обучен, но на практика си е куче...“ Laughing
забавна е,поне

# 308
  • София
Стоичков нали рекламираше ефбет заедно с Рачков и Брегович, не се ли наяде или вече не е там?
Не се заяждам на тема акценти, обаче като каже: Вкус, който тИ връща - ММ пита: Какво ти връща?
Говоря за една дума, получава се малко двусмислено

# 309
  • София
Стоичков нали рекламираше ефбет заедно с Рачков и Брегович, не се ли наяде или вече не е там?
Не се заяждам на тема акценти, обаче като каже: Вкус, който тИ връща - ММ пита: Какво ти връща?
Говоря за една дума, получава се малко двусмислено
Имаше и друга : Мачът е дивидисе минути...

# 310
Рекламата на Dove за подмишниците категорично ме кара да престана да им бъда клиент ...

# 311
  • Велико Търново
Имаше и друга : Мачът е дивидисе минути...
Пак от нея: Свирину е Laughing
Всеки път му "суфлирам" Joy

# 312
Мернах вчера по телевизора една много симпатична реклама с енот, който връща плюшено мече на едно детенце, май беше лидълска, но не съм на 100% сигурен.
Търся клипчето в интернет, но нещо не мога да го намеря. Дали някой който се сеща за какво става на въпрос може да ми линкне рекламата от някъде?

# 313
  • Бургас
Стоичков толкова бързо си девалвира цената, как пък никой не го посъветва да се спре малко...Или около него са само подмазвачи и чакат на хонорарите, да му ги харчат.
Иначе маркетолозите на Кауфланд са се постарали- и съвсем умишлено са го оставили да си говори диалектно.Това му е запазената марка-какъвто съм, такъв си ме харесвате. Само са забравили, че се говори от години колко не се разбира с родителите си, и това изречение с обяда на мама винаги ме дразни, не е негово.

# 314
Понеже пък другите са негови. Повярвах му, че пазарува от Кауфланд, колкото вярвах, че Виктор Ангелов яде от топлата витрина на Била.

Общи условия

Активация на акаунт