Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 981
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Или пък шеф Михалчев готви кренвирши 😆
И парфюм има Стоичков - дамски и мъжки.
Не ми харесаха изобщо 😁

# 316
Най-противната реклама към момента:

- ПАК НИ ФРЪСШТШСТАТ ОТ ГРАДИНАТА! Днес е нофса (тук злобен поглед към болнавото лапе Rage) утре я ушсите, я гърлото....

Хем дразнеща, хем с говорен дефект.

# 317
  • София
Мернах вчера по телевизора една много симпатична реклама с енот, който връща плюшено мече на едно детенце, май беше лидълска, но не съм на 100% сигурен.
Търся клипчето в интернет, но нещо не мога да го намеря. Дали някой който се сеща за какво става на въпрос може да ми линкне рекламата от някъде?

Коледната реклама на Лидл е това. Средата на октомври коледна реклама някакси ми е много тъпо.

# 318
  • София
Най-противната реклама към момента:

- ПАК НИ ФРЪСШТШСТАТ ОТ ГРАДИНАТА! Днес е нофса (тук злобен поглед към болнавото лапе Rage) утре я ушсите, я гърлото....

Хем дразнеща, хем с говорен дефект.
На вафли Хели я конкурира, даже я е изпреварила ..-Обестах...сас фастъци

# 319
  • Бургас
Охххх,от сега се започва с коледните реклами... отиде до края на януари 😱

# 320
Мен ме кефи рекламата на Tullamore dew (не знам дали го написах правилно)

# 321
Елудрил.... направо се изприщвам.

# 322
  • София
Елудрил.... направо се изприщвам.

Аз пея като нея, та затова винаги много се смея като я видя Joy

# 323
Мен ме кефи рекламата на Tullamore dew (не знам дали го написах правилно)

И на мен много ми харесва. Засичам я винаги, преди да почнат ИВ и всеки път си припявам с нея Grinning

# 324
  • София
Е, на Тюламор като цяло са готини. Коя е в момента?

# 325
Вчера засякох коледната с кучето и енота. Аз днес дойдох по къс ръкав на работа, те Коледа ми рекламират. Joy

# 326
  • София
Вчера засякох коледната с кучето и енота. Аз днес дойдох по къс ръкав на работа, те Коледа ми рекламират. Joy
Ами австралийците, дето я посрещат на плажа?
Ама т.нар. "коледен дух" трябва да се насажда веднага след летните отпуски, да не би да не купим достатъчно неща...

# 327
Най-гадната реклама мислех че е на запекодиарията и производните им, обаче нееее ..... победиха ги овулите на вагизан, които хоп и влизат там, където трябва директно във вагината. Е няма такава гадост, във всеки рекламен блок през 15 минути по канал ID Extra.

# 328
Има една реклама, секретарката явно я боли гърлото, и шефът ѝ, с вид на мазен коцкар, ѝ казва "Жена ми пие еди-какво си. И секретарката нелепа, и съпругата, ама шефът най-много.

# 329
Аз пък много се радвам на коледната реклама на Лидл. Красива е, има някаква история и малко ме разчувства, а не се плямпат глупости за диария и вагинална сухота. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт