Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 76 035
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
След три години реклами, опитах розовия грейпрут.А от мастършеф, аз дето не пия ни бира, ни вино, ни твърд алкохол, ходих до магазина да питам за Каменица тъмно.

# 346
  • Пловдив
Рекламата на бисквити Хогаренас не може да ме накара да си купя от продукта им. Само веднъж преди сигурно 15-20 години купих един пакет от тези бисквити, за моя вкус бяха ужасни. Сладко-солени. В рекламата казват, че били за всеки вкус, но аз не мисля така. То човек веднъж се лъже.
Бисквитите са  доста видове  :крекери,  овесени с парченца шоколад  и сладко -солени..... Аз предпочитам солените тип крекери . И на мен сладко-солените  не ми допада.,но тези със семена,със фибри или сусам  са перфектни за мен.

# 347
На мен рекламата ми е досадна. Не ям тестени неща. Когато ядях понякога съм купувала, не са ми нещо уау.

# 348
  • Буркина Фасо
Рекламата на бисквити Хогаренас не може да ме накара да си купя от продукта им. Само веднъж преди сигурно 15-20 години купих един пакет от тези бисквити, за моя вкус бяха ужасни. Сладко-солени. В рекламата казват, че били за всеки вкус, но аз не мисля така. То човек веднъж се лъже.
май за всички реклами се отнася това. веднъж опиташ и си до там.Smiley

# 349
Коледните реклами вече налазиха.  Обикновено са ми досадни, но днес гледах две, които ме усмихнаха. 

Лидъл

Амазон

# 350
Taзи с енота и на мен ми харесва. Носи типичния коледен дух, има неочакван край, екстра си е.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 20:13 от Черна станция

# 351
Taзи с енота и на мен ми харесва. Носи типичния коледен дух, има неочакван край, екстра си е.

Енота е сладурски на филмчета. Когато ти дойде в двора и почне да прави поразии вече не е.
Същото е и със сърните и със зайците.
Личен опит.
Sunglasses

# 352
  • София
Коледната реклама на Кока кола 😃 Снимана е в Бояна, а влакът е на метростанция Лъвов мост. 😃
https://youtu.be/znIyaGS5BNc?si=09yXSKNaav4PY-sk

# 353
  • София
Чак не мога да повярвам, но коледната на Джъмбо е приятна. И песничката е хубава.

# 354
Помня коледната на Джъмбо от 2022-ра, но не намирам от тази година. Има ли я някъде?

# 355
Търся мелодията на тази реклама
https://www.youtube.com/watch?v=3ByEnLp5kEk
Има ли от къде да се изтегли само мелодията?

# 356
Търся мелодията на тази реклама
https://www.youtube.com/watch?v=3ByEnLp5kEk
Има ли от къде да се изтегли само мелодията?
Заповядай:

# 357
Искрено благодаря!!
Това е една от най- любимите ми мелодии от реклама. И ах я преди като аларма на телефона си ама изгубих файла.

# 358
  • гр. София
Рекламата на jumbo e добра, не вярвам, че го казвам Simple Smile

# 359
Рекламата на jumbo e добра, не вярвам, че го казвам Simple Smile

Самата песничка е хубава, да. Но какво общо има посланието на  Дядо Коледа с Джъмбо? Grinning Да разбра цял Пловдив и всички в България, че отвориха НОВ ДЖЪМБО В МОЛ ПЛАЗА !!!! Grinning ВЯРВАМЕ !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт