Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 76 051
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Изобщо не ми хареса ракламата на Джъмбо. Тъпа ми е 😊
Нямаше и да се загледам, ако не я коментирахме.
Поне не е дразнеща 😀

# 361
Втръсна ми от рекламата на водка Zubrowka.
Тая бизонова трева, я пускат по 300 пъти

# 362
Изобщо не ми хареса ракламата на Джъмбо. Тъпа ми е 😊
Нямаше и да се загледам, ако не я коментирахме.
Поне не е дразнеща 😀

Да, но ако бяха изрязали и зомби снежният човек накрая на рекламата, щеше да е още по-добре Grinning

# 363
  • Разпиляна във въображението
На мен думите на Дядо Коледа са тъпи и обърнати неправилно. Загледах се в рекламата очаквайки накрая да видя цялата тази редица хлапета с лампи как празнично все едно са украсили планината, но уви.

# 364
  • София
На мен ми странен войникът в окопа..То верно, че военната тема е актуална за съжаление, но не виждам логика да я заложат в реклама на магазин за детски играчки...

# 365
Рекламата на Изипей с песимиста е уникална! 😂
Чак ми се прииска да направят някой комедиен сериал с образа 😀

# 366
Незнам дали въпросът ми е за тук, но забелязахте ли рекламите без звук, които са пуснали за "солидарност към хората с увреден слух" ?
Разбирам да се сложат субтитри към рекламите, за да могат тези, които не чуват, да могат да разберат/прочетат всичко, но защо ще се спира звукът на рекламите в "знак на солидарност" към тях? С какво липсата на звук ще им помогне?

# 367
И как по-точно ще разберат, че няма звук Thinking
Или върви надпис, че рекламата не е озвучена?

# 368
И как по-точно ще разберат, че няма звук Thinking
Или върви надпис, че рекламата не е озвучена?

Има надпис преди да започне, нещо от сорта "В знак на солидарност за хората с увреден слух някои реклами, ще се излъчват без звук... " и по време на рекламата вървят ситни субтитри. Но не разбирам как това е знак на солидарност и с какво им помага?

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 18:15 от AniNe

# 369
  • София
Може би, за да разберем как се чувстват те. Не съм гледала рекламата.

# 370
Ама си я забелязала, нали? Отличила се е от другите Wink

# 371
Забелязва се. Сред общата какафония на рекламите изведнъж настава тишина. Няма как да не привлече вниманието. Смятах, че е рекламен трик, не съм забелязала,  че е в знак на солидарност. Но каквото и да е, идеята на създателите е добра.

# 372
  • София
Ама това било нарочно ли, с липсата на звук? Аз помислих, че е от мобилния оператор и имат технически проблем.

# 373
  • Варна
Според мен се опитват да хитруват, ние винаги спираме звука на рекламите ако не сменяме канала..

# 374
  • Варна
Интересно, като видя, че е време за реклама им вземам думата и не знаех. Дали идеята е добра не знам - само хората с увреден слух могат да го кажат.

Общи условия

Активация на акаунт