Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 75 920
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Ралица е бременна, че и с близнаци.

# 241
  • София
Скрит текст:
Много гадно ми стана, като прочетох как са прецакали Алекс, първо и казали да се откаже всякакви ангажименти за лятото, защото я поканили за водеща на игрите, тя ги отказала, а те казали, че Ралица щяла да си води.И Димо и Ралица не ги харесвам и това си е. Пуста алчност, бременна с близнаци ще седи на припека да крещи като луда.

# 242
Скрит текст:
Много гадно ми стана, като прочетох как са прецакали Алекс, първо и казали да се откаже всякакви ангажименти за лятото, защото я поканили за водеща на игрите, тя ги отказала, а те казали, че Ралица щяла да си води.И Димо и Ралица не ги харесвам и това си е. Пуста алчност, бременна с близнаци ще седи на припека да крещи като луда.
въпросното предаване не ми е по вкус и не го гледам,но и аз не ги харесвам водещите
от продукцията така са преценили-ок!

но...бременна , с близнаци!
дано да са здрави,и да се родят навреме й желая
Скрит текст:
....но като знам аз какъв кит бях още в 7мия,и колко лежане беше ,за да ги докарам 40седмици и половина...
вярно е,че много жени бременеят до края,и дори по плани ходят...
но, близнаците,за да ги докараш до над 2,200кг поне, си е нужна една доза внимание в повече

# 243
Не гледам въпросното предаване. Ралица и Димо ги харесах в "Като две капки вода". Но песента е страшно тъпа и с такъв текст, че как го изпяват ми е чудно. На Медикс Алвина ми харесваше песничката, даже си я припявах, като чуех рекламата. Но тази е бълвоч.

# 244
  • гр. София
Новата реклама на Джъмбо е такава глупост. Двама възрастни, правещи се на ученици и пеещи.

# 245
Новата реклама на Джъмбо е такава глупост. Двама възрастни, правещи се на ученици и пеещи.

Съгласна. Абсолютно безумна е новата реклама. Бие всички предишни.

# 246
И аз снощи я засякох. Пълна тъпотия.

# 247
Гледам IT Extra и там постоянно правят една реклама на Уикенд селекция. Всеки път го чувам като Уикенд с ерекция.

# 248
  • Разпиляна във въображението
Ооооо, колко ми харесва новата реклама на Макдоналдс. Една такава носталгия ме налегна Simple Smile

# 249
По радиото върви реклама на Бонанза бачорски, с едно бебешко говорене, много ми е напрягаща .

# 250
Новата "Велика" реклама на Джъмбо .... - нито мелодия, нито текст, нито визия ... пълен провал ...
Кой по дяволите им удобрява рекламите?????

# 251
мелодията не е ли на Baa, baa, black sheep?

# 252
На Жъмбо рекламите сигурно ги прави някой роднина на шефа и после минават на Одобрение и печели най-идиотската Scream Единствено тази лятната ми хареса най-вече заради музиката. Новата училищната е точно както я описвате, преди малко я забелязах и то само, защото бях чела каква е.
Дойдат ли реклами обикновено сменям канала...

# 253
  • София
Аз се озадачих от рекламата на Сиела. Сякаш са я снимали в обедната почивка. .

# 254
  • Варна
Аз съм втрещена от "Теди Е БЕз...."

https://www.youtube.com/watch?v=O-vmKtVhG4o

Че и за деца е предназначена рекламата..

Общи условия

Активация на акаунт