Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 22

• 74 976
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Мен ме забавлява рекламата на лукчетата - салвия, мента, върбинка... как ги изброява каката направо я визуализирам как ги забърква и очаквам всеки момент да каже нокти от прилеп и миша плацента Trollface

По-просто е, купуваш няколко кренвирша!

# 496
Да си кажа, че ми и много неприятна рекламата на Пекарната на Лидл с репликата за "средичката на хляба" и посре хлапето, което яде с отворена уста и майка му го мляска. Уф!

# 497
Бррррр и на мен това дете ми е много противно.Никой от ядящите от пекарната на лидъл в тази реклама не ми е убедителен.

# 498
Уф, някаква реклама са завъртяли с едни огромни противни джуки, май на цикатридина нещо си. А, и "да бръснеш или да не бръснеш" - ужас и половина...Close

# 499
Започнаха да пускат някаква много дразнеща реклама според мен. С БГ звезди изброяващи ястията предлагани от Хепи.

# 500
  • зад кестените
Ооооох, някакви лигави хлапета квичат,,няма ли другоооо".Абе не сте ми попаднали на ръцете 😡 ще проядете и печени киселици!!!

# 501
Ооооох, някакви лигави хлапета квичат,,няма ли другоооо".Абе не сте ми попаднали на ръцете 😡 ще проядете и печени киселици!!!
Смотан магазин, смотани реклами. Една читава досега не са направили, трябва да си сменят маркетинг агенцията или там, който е отговорен за тези недоразумения.

# 502

Тази реклама е най-тъпо моделираната евър! Кой по дяволите ги мисли и удобрява?? Така все едно си правят антиреклама "Няма ли другоо"??? Все едно казват "тва е ужасно, няма ли друго" ...

# 503
Онзи от рекламата на Парусан- шампоан против пърхот участва и в рекламата на Луси фешън.

# 504
  • Бургас
В рекламата за Продай колата си за скраб не е ли същия образ?

# 505
  • Разпиляна във въображението
Харесвам рекламата на Хепи Simple Smile

# 506
  • Варна
Току-що: "Тендивал - на болката да кажем чаЛ"

# 507
  • Бургас
Харесвам рекламата на Хепи Simple Smile
И на мен ми харесва. Много са свежи всички!

# 508
Рекламата на минерална вода "Девин" е много яка. Дядка с голи ръце изкоренява голямо дърво,а градска мома вдига във въздуха задницата на джип с една ръка. LaughingJoy И всичко това е възможно,стига само да пиете минерална вода "Девин".

# 509
  • Fairbanks, Alaska
Къде е излъчвана рекламата с джипа?

Общи условия

Активация на акаунт