Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 628
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
...
Като напълно логично развитие на предходната мисъл: имам интерес към трите загадки в комплект, ако си ОК да ми ги продадеш.
🤭

И за да не е празен пост - хванала съм магазин за плод-зеленчук на Falcon, но нямам време да си го завърша...

# 121
Ауу, котарака Фредерик се е изчерпал! Cry Ако някой го има и ще се разделя с него, моля да ме има предвид!
Скрит текст:

А също и ако видите този пъзел на Бг територия, казвайте Simple Smile
https://thepuzzleacademy.co.uk/collections/1000-pieces/products/rainbow-marbles

# 122
Ах, че е готин!

# 123

D toys Christmas collection 1000 Mini
Ех, тези D toys, хубави картини, ужасна сглобка, небето как го мъчих да го напастна, и пак не е правилно, сигурна съм, втори път го мъча това небе, но така ще си остане. Rolling Eyes
Ако някой го иска, да пише.

# 124
Аз пък идвам да се хваля:) Първо получих си подаръка и само чака да бъде отворен. Благодаря на другарчето си за емоцията. Второ изпратих подаръка за моето другарче. Трето преборих пъзела с дървото. Най-накрая може да продължи пътя си, че направо пусна корени у нас:) Благодаря за търпението! HappyEyes, Vese.vese на коя да го пращам ?

# 125
  • Тополовград

И в тъмното

# 126
  • София, България
Весе, а колко е хубава картинката!
Мария, много са впечатляващи тези сови!

# 127
Neita, и аз им бях хвърлила око на топчетата. И на мен ми се изчерпа в любими единия от новите Шмидове с кучетата, ама каквото такова, трябва да се съсредоточа върху намаляването, а не върху увеличаването Joy Според мен има шансове пак да ги заредят.

Между другото изброих си събраната сума от продадени пъзели (понеже имах и от предишни продажби някакви) и мисля, че имам всички шансове да достигна крайната сума до септември, макар и бройката от 100 пъзела да ми се вижда все по-нереалистична за достигане. И предвид, че напоследък почти всичко остава тук и не стига до групите, то може да се каже, че всички вие дружно ще ме изпратите в Испания Smile

И в този ред на мисли остават някакви десетина дена да мислите, защото щом сме трима, то със сигурност ни трябва и четвърти, за да се сформират две двойки и пълен отбор Hug

# 128
  • Срещу планината:)
Привеет, вчера си взех Secret Santa пакета, нямам идея от кого е, защото името не ми говори нищо Smile
Отиде под елхана в очкаване на Коледа Christmas Tree

# 129
  • София
Подреден за час и 32. Вечер, на лампа... А той лъщиии Sad

# 130
  • София
R_Dew, добре се е маскирал твоят Дядо Коледа.
И от мен един лъщяш Мастер. Добре вървеше, само около розите малко се повъртях.

# 131
# 132
Благодаря! 🙂
Сега освен да го купя за подарък на някой от семейството,  че да си го редя аз 🤣

# 133
  • Варна
Искам да ви кажа, че в темата ни наистина има ангели Simple Smile

# 134
  • София
Темата ни е супер, хората в нея също. Много ми е приятно да си чета и да се виждаме. Страхотна групичка сме се събрали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт