Пъзели - юбилейна тема 50

• 26 658
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Зори, после може ли за мен трите кръгли пъзела от Мона Лиза?
Редактирам - сетих се, че не продаваш:)
Е колко време можеш да не продаваш? В смисъл физически ми се струва невъзможно, все в един момент ще запълни капацитета струва ми се...
[/quote]
Скоро ще дойде и този момент,защото наистина мястото вече е съвсем ограничено.
Аз съм казвала и преди,да не се повтарям.Много се привързвам към пъзелите,които редя.Това от няколко години насам.Преди години не ми беше проблем,редях и продавах,разменях и подарявах всичко.Имала съм моменти,в които съм оставала с по един-два пъзела.Но един ден разглеждайки снимки на пъзелите ,които съм редила и вече съм махнала,ревнах и започнах да ги търся втора ръка.Някои успях,други естествно не намерих.
Знам,че съм прекалила с покупките и скоро ще трябва да се подготвя за някои промени.

# 601
  • София
Ако някой започне да предлага услуга "съхранение на пъзели" срещу някаква нормална цена, сигурно доста добре ще захлеби Grinning Като хотел за автомобилни гуми, но за пъзели Joy

# 602
Навита. Да ти пускам ли на ЛС координати? Че не помня дали ти дадох новите...
Имам тези, които ми прати за Secret Santa. Ако са други, пращай.

# 603
  • Варна
Аааа, моля, моля, пиши стартов час, за да се наредим на линия Grinning

Към 20,00 става ли?

# 604
Зори, не се притеснявай, не е толкова важно за мен:)

# 605
  • София
Зареждане се довечера на старта за пъзели Simple Smile
Като го наредя ще видя как е с размера и ще се разберем за разделянето.

# 606
  • София
Ако знаех има ли безплатни домейни някъде, щях да накарам ММ да направи една страница, да си пускаме там кой каквото продава. Примерно всеки четвърък всеки пуска каквото има за продажба.
Мале, днес главата ми бръмчи от идеи, страшен идиот съм... все едно си нямам работа, а ме сцепват служебно Grinning

# 607
Йоана, кога ще ги пращаш към Highspeed, да наредя Ледената царица на Шмидт до събота да го пратиш и него, ако тя съгласна.

# 608
Ехе, ще я затрупате 😅

# 609
Добре, давай. Още чакам един от ebay, който е за нея, да дойде, после да го наредя и тогава ще й ги пращам.

# 610
Леле, HighSpeed, като гледам какъв кашон ще се засили към теб, направо си е супер навреме разпродажбата ти! Simple Smile
Тони, идеята ти е страхотна! Така ще си сложа в графика за задачи и разглеждането на пъзелбазар в четвъртък вечер и нищо няма да изпускам Satisfied А не като сега. Веднъж да се наканя тази година да ходя на театър и то какво - ще изпусна разпродажбата довечера. Joy

# 611
И на мен много ми допада идеята за пъзелбазар

# 612
  • София
Не можах да го навия да пише сайт. Каза, че много ги е чувал "аз само нещо просто искам" Grinning Ако имате някой тийн, който иска да тренира да програмира, аз бих платила хостинг някъде (все ще се намери къде, било 50-100 лв на година според ММ - не че скоро точно това е проверявал).

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 19:43 от ToniShu

# 613
  • Свищов
То и безплатен хостинг има ама вече зависи какво и колко съдържание ще се помества. Аз почвам от другата седмица да преподавам и в едно училище....електронна търговия. Освен да накарам някой ученик да си направи практиката. Шегата настрана. Така и така уча opencart по повода, мога да видя какво ще измисля по отношение на пъзели. И без това си търся тема да организирам около нея "магазина". Проблемът е, че добавянето на нови продукти става през админ панел, до който трябва всеки да има достъп и да разбира поне малко от платформата. Иначе най-лесното е нещо споделено от типа на нашите пътуващи пъзели, но се чудя с коя услуга ще е най-удачно....като имам време ще помисля по въпроса...За сега ще пробвам нещо да видим какво ще излезе и ще го споделя.

# 614
  • Варна
Такааа, започвам. Качвам ги в скрити текст, слагам и обяснения вътре. Ще ги номерирам за по-лесно Simple Smile
Съжалявам, че снимките не са много добри, но излизам по тъмно и се прибирам по тъмно, така че на лампа толкова.
Каквото искате, пишете тук, а не на ЛС. Може и само с номерата Simple Smile

Скрит текст:
Няколко по 1000 части, цената е обичайната за тях - 10 лв. Има само едно изключение, ще го отбележа.

1. Анатолиан

2. Trefl. Прекрасна картинка, но в интерес на истината доста ме затрудни.

3. Равенсбургер

4. Шмид

5. Шмид

6. Това е изключението, този го пускам за 13 лв, тъй като ми е чисто нов, с целофана още. Понеже съм много умна, първо си го купих, а после си го пожелах за коледната томбола. И нали знаете, каквото си пожелаеш... Моят таен дядо Коледа ме зарадва не само с него, но и с още един, така че моят го продавам, а нейният ще ми остане скъп спомен Simple Smile

Скрит текст:

Тези са по 500 части, цена - 5 лв.

7. Springbok

8. Ravensburger

9. Ravensburger

10. Clementoni

11. Ravensburger

12. Clementoni

13. Jumbo

14. Corner piece

15. Castorland

16. Falcon

17. Ravensburger

18. Corner piece. Този има някои дефекти по кутията, лепена е било с тиксо от някой калпазанин англичанин и при отлепянето се е скъсало покритието на кутията на две места отстрани. Май имаше и следи от надпис на нечие име на кутията. Аз ги видях и го купих така, защото много ми хареса.

19. Галисън

20. Шмид

21. Black sea

Общи условия

Активация на акаунт